Las Vegas sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem rajtam kívül mások is nekiállnak ennek a remek sorozatnak.
Végére értem így pár gondolat.
Elsõ rész után úgy voltam... valamit úgyis kéne nézni... elsõ évad részei semmit sem kapcsolódtak egymáshoz. másodikban már néha néha utalások voltak elõzõ részekre. pl. néhány vendég többször is visszatért.
Évad záró részek mindig nagyon izgalmasra sikerültek. Második vége hogy lerombolták... :S
Harmadik évadban már egymáshoz kapcsolódtak a részek, voltak utalások stb. talán a legjobb évad volt.
Negyedik... várjunk csak hírtelen nem is jut eszembe már mirõl szólt. Ha jól emlékszem case meghalt sam vezette pár részig a kaszinót ... ja és igen itt volt két dupla rész is. Delinda elrablása ill az évad záró...
Hát itt bevallom elkezdtem dec 23-án nézni este 7 körül, 4-5 rész volt hátra az évadból. Belekezdtem az utolsó részbe mondom én nem hagyom abba meg kell néznem a folytatást... 24-én éjjel kettõkor szembesültem hogy nem jó a felirat ahoz ami nekem van meg... gyors letöltöttem azokat szinkronosan...
lényeg hogy nagyon rálehet kattanni a sorira.
igazából bármennyi évadot lehetett volna belõle csinálni. kár hogy ed kilépett. bár a végére az új tulajt is megkedveltem.
Valahogy tudtam ezen a sorin nevetni, nyugtatólag hatott ha megnéztem pár részt.
Sajnálom hogy vége lett.
5. évad vége... hát ez valami kegyetlen durva volt így.
Most komolyan cooper túlélte, vagy csak odaképzelték.
- Gondolom azért tisztában vannak a kaszinóban azzal hogy ki mikor hova viszi a gépet. Sam tudná ha egy ügyfeléért ment volna.
Coop ugye NYC be utazott gép is oda tartott.
Ha van saját gép, akkor miért ne utazna azzal
- Viszont: Nem egyértelmû hogy menyi idõ telt el lezuhanás és ceremónia kezdete elõtt, Coop megigérte hogy visszaér az esküvõre, így elképzelhetõ hogy másik géppel utazott, mert neki ugye haza is kell érni (mármint las vegasba). A YET pedig odafelé zuhant le. (szóval ha azzal ment volna nem ért volna vissza, mégha le sem zuhan)
Viszont miért nem hívták fel? azt kelett volna tenni?
Lehet hogy hívták, de mivel másik géppel jött ott esetlen nem telefonálhatott...
mind1
hát reménykedem.... hátha egyszer folytatják
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
nem tudná valaki megmondani, hogy melyik évad, melyik része szólt az fonok aston martinjarol?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mindig szomorú ha egy kedvenc sorozatod véget ér.
1-5évead elejéig amíg Ed volt 😊 Nagyon sajnálom hogy kilépet, de azér kiváncsi lennék mi lett delinda babájával 😄 És aki arra kereste a kérdést hogy ki halt meg a végén az 5. évadnak a válaszom rá : Tom Sel ugye mer õ repült a magángépel de a végén kiderült hogy mégse volt a gépen mer nem ment el. És ezér lepödtek meg amikor Elkezdett tapsolni.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Kérdésem a következõ lenne: Nem tudja véletlenül valaki, hogy amikor a Csajok elmennek kincset kutatni a Sivatagba majd a rész végén egy kertbe Paul Mccartney imitátor meg meg1 ember gitározik és énekel egy számot... Na annak a számnak mi a címe ? vagy legalább is mi a Résznek a címe ?
Elõre is köszönöm
Égõ kérdés, de mi annak a számnak a címe, amit a Las Vegas viasat bemutatójában van és egy néger énekes énekli a zongoránál. Én még csak most kapcsolódtam be ebbe a sorozatba, nem minden tiszta még.
Elõre is köszi. Árpi
Az hogyan lehetséges, hogy az 5-ik évad harmadik részétõl kezdve a többire nem készült el a magyar felirat?
thx.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Kár érte, mondjuk szerintem lehetett volna kicsit erõszakosabb is a sorozat 😊
A halál csupán a kezdet...
Én úgy tudom hogy csökkent a nézettsége, kevesebb lett a lecsó és ezért küldték el az egyik csajt, Niki Cox-ot (remélem õ az), James Caan pedig még próbálgatni akarja magát másban és azért lépett ki. utána meg végleg szétesett a sorozat. nem igazán nézem a 2. évad óta, úgyhogy az uccsó kérdésedre nem tudom a választ.
Nem tudjátok véletlenül, hogy amerikában a sorozatot miért szakították meg, azaz fejezték be az 5-ik évad végén?
Egyszerûen nem volt nézettsége, és ennyi?
Ja meg még azt kérdezném, hogy az 5-ik évad legutolsó részében ki hal meg?
Köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Asszem a Bunkka címû albumon van
[merlinw.org]
Amúgy sztem is jó sorozat!
Fõleg azok a poénok jönnek be, amiket gondol.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
feliratok stb
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A sorozat amerikában a 24 idõsávjában van, ebbõl le lehet szûrni, hogy nem gyenge.
Már a 3. felirat elérhetõ hozzá, a legnagyobb magyar torrentrõl szedhetitek.
Ott olvashatjátok Winnie ajánlását is.
Már több mint 40-en leszedték!
Külön köszönet Rollnak, hogy elkezdte fordítani a feliratokat, és remélem lesz majd aki be tud segíteni neki, mert nem kis meló lehet egyedül megcsinálni.
Gyógyulj meg, aztán keress meg, az aláírásomban látszik hol találsz.
Ez a dráma egy elit felügyeleti csapatot követ figyelemmel,
akiknek a fõ feladata, hogy fenntartsák Las Vegas legnagyobb
kaszinói közül egyiknek a biztonságát.
James Caan Big Ed Deline-ként, a fõnököt játsza a felügyeleti csapatban.
A pártfogoltjával, Danny McCoyjal,egy ex-tengerészgyalogossal
és a vegasi helybeliekkel együtt, kártyapultokkal foglalkoznak,
a véletlen szerencsék és a versengõ kaszinók világában.
Ed nemrég az egyetlen lányával egy ágyban találta Danny-t.
A karakterek kitalálását egy szórakoztató koordinátor végzi, és nem is rosszul.
Van egy minden bennfentes komornyik, gyönyörõ boxfõnök, és egy megfoghatatlan
versenytárs.
Egyébként elkészült az elsõ részhez a felirat.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent