98
  • Frank99
    Dániel egy kicsit elfogult, hiszen ami meg nem tetszik lehúzza a sárga földig, mint a Serious Sam-et....

Ez a játék viszont tényleg jó.
  • Mynet
    Nekem még mindig a CIV 1 (dos-os) a nyerő!
  • Diocles
    Nekem nem kellett volna szebb grafika, csak könyörgöm ne szaggatna a semmitől. Csak a demóig jutottam el, de 3000+-szal meg GF4MX-szel szaggat. Nem az a bajom, hogy akad, hanem hogy mitől, mert poligon az nulla, textúra az nulla van benne. Sokkal részletesebb, látványosabb játékok gyönyörűen futnak nálam. Kivagyok, én csak a játékot meg a hangulatot akartam élvezni, erre ok nélkül akad, bahh!
  • GregSB
    Sulla Walkthrough

Nem rövid leírás a játékról, minden apró részletre kitér!
  • sz4bolcs
    Tök jó lehet ez a játék... nekem csak 256 ramom van, radeon 9600 xt-m és 1,8+ athlon XPm.. én csak álmodok róla :)
  • NEXUS6
    A főcím zenétől viszont nekem már herótom van (pedig tényleg jó;), ezért inkább hang nélkül nyomom. Azt az 5-10 percet végig szenvedni amíg kegyeskedik betölteni magát egy egy kimentett állás, és közben mindíg ua-t hallgatni, tényleg csak a programozóknak kívánom ezért a mocsok kódért!

DE AKKOR IS, A GÁME VISZONT K.RVAF.SZA!!!!!!!!!!!!!!
  • NEXUS6
    Leszámítva hogy ez egy "bug nest", asszem a fagyásokról még nem is volt szó, a játék tényleg nagyon pöpec!!!!;)))

A grafika is talán egy kicsit lehetett volna csalogatóbb, de ennek a műfajnak tényleg nem ez a lényege.
  • Rafaelo
    kissebre kell venni a figurák m,éretét és má jo a grafika
  • Zsoldos
    A hivatalos kovetelmeny dx9. De az 5200-est en nem szamolnam ezek koze. 2 pipeline, asszem vs sincs benne, a fele cuccot software-bol csinalja.. Most nem fikazaskepp, de egy ultra lowend 64 bites 9550 is majdnem 2x gyorsabb dx9-ben.
  • Emmemm
    Mondtam én hogy a grafika miatt szaggatt?
    Köszönöm, tökéletes rendszerem vanm nem nálam van a hiba, másoknál is szagagtnak a videók. Ígérték, hogy a patch ezt orvosolja, mégse sikerült, sőt csak rosszabb lett minden. Talán elvárható még az én sz* gépemmel sé sz* rendszeremmel is hogy egy átkozott intró ne szaggason. Elárulom mikor a Videókártyát kb 20%-al feljebb húztam már nem szaggatott.
    Szeretem az ilyen megmondó embereket mint amilyen te vagy.
  • aDannyBoy
    A gépigényt nem a grafika támasztja elmondom :D

Emmemm: telepíts normális rendszert. A videók ha szaggatnak, akkor nyilván nálad van a gond :P

Amúgy a játék akkor kezd el szaggatni, ha mondjuk huge térképen már belehúzol keményen a dolgokba és sokmindent kell egyszerre számolnia. Akinek gondja van vele, esetleg segíthet az animációk leállítása.

A játék lényege tényleg nem a grafban van, de ahhoz képest szerintem szép.

Jó világmegváltást mindenkinek.
  • ThomasTheKoRner
    Hát ennek tényleg fos a grafikája...
    Főleg a gépigényéhez képest...
  • Emmemm
    Természetesen a hivatalos ajánlott konfigra gondoltam. Látom a cikkben ezt - nagyon helyesen - át is javították.
  • hoditoka
    nekem azért kedvencem a sorozat mert nem csak abból állki hogy támadj, harcolj hanem nyugisan gondolkoz.sztem
  • Emmemm
    Azért engem az nagyon zavar, hogy 2000-es Athlonnal, 768 rammal, FX5200-al szaggat a játék. És ha ez nem lenne elég még a videók is szaggatnak! Már az intró is! Kérdem én mi a franctól? Nem egy mai gépem van, de ez is túllépi az ajánlott konfigot. Ennél azért lehetet volna jobban is optimizálni.
  • Emmemm
    Hát igen, Brahms: Magyar táncok miatt nem is akartam túllépni az ipari korszakon :)
    Egyedül azt hiányolom, hogy eltűnt a régi részek intro-zenéje. :( Bár az új főcím kárpótol érte! :)
  • Sanyix
    Na már látom, hogy nemsoká jönnek a droidok a "Szar a grafikája!" vagy "Hol a pigzel seder?" beszólásokkal" :)
  • echo
    "Ez a játék maga az összegzés. Az élet, a világmindenség, meg minden."