5
 • Testudolius
  #5
  Úgy tűnik, nem voltunk elég szellemesek. Pedig én igyekeztem kultúrált lenni. No segond... Akkor is jó ötlet lenne a grafikon.
 • htmm
  #4
  Minek köszönhető ez a moderálás?
  Biztos viszketett a moderátor ujja az egéren.
  (Kiváncsi vagyok, ez meddig marad itt:)
 • avman
  #3
  ezek szerint a kommentelést meg az olyanoknak, akik szeretnek vmi maximálisnak szánt kirohanást intézni gyakran mindegy mi ellen, de csak saját minimálizmusukat fitogtatják. ami nem túl nagy baj, csak inkább az, h képesek magukkal elhitetni, mily okosak, szépek és h mindenhol megmondják a frankót. oh, dicső paranoia, szűklátókörűség és tájékozatlanság, üdvözlégy.
  (a gyengébbek kedvéért kirohanásom nem a blogok, a kommentelés vagy a cikk ellen irányult, nincs saját blogom, de olvasok párat. találtam pár hasznos dolgot köztük -igaz fórumokon több geek dologba botlani- , sőt vannak kifejezetten szórakoztatóak is. ami a kommentek jó részéről nem mondható el)
 • slackface
  #2
  ígyvan. Nagy hülyeség amit sokan csinálnak..ez is olyan mint a horgászás
  . a értékes időt ilyen baromságokra pazarolja az ember..nemhogy agykutatásban jeleskedne..vagy írná a mesterséges inteligencia programokat...
  Ott bassza az idejét..de hát joga van hozzá :(
 • IoIa
  #1
  A blogot azoknak találták ki, akik szeretnek mindenki számára elérhető agymenéseket írni (vagy egész egyszerűen csak a divat miatti csordaszellem hajtja őket), és nem rendelkeznek azokkal a minimális technikai ismeretekkel sem, amivel egy saját weblapot el lehet készíteni. Ugyanis a blog még egy átlagos web oldal szintjét sem éri el. Viszont az az előnye megvan a hatóságok számára, hogy egy-egy ilyen blog szolgáltatást nyújtó szerveren egyszerűbb ellenőrizni valaki(ke)t, mintha azt sem tudnák, hogy hol keressék a tartalmat...