Megmenekült a Kerio Personal Firewall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A Sunbelt Software termékeként Sunbelt Kerio Personal Firewall néven újra elérhetõ a személyi tûzfal, hivatalosan Magyarországon is, a bevezetés ideje alatt nagyon kedvezõ áron!
Bõvebb infó: www.sunbelt.hu
ps.: Elnézést a reklámért, csak szerettem volna a figyelmet felhívni rá, mégis errõl szól ez a topic.
A Sunbelt Software termékeként Sunbelt Kerio Personal Firewall néven újra elérhetõ a személyi tûzfal, hivatalosan Magyarországon is, a bevezetés ideje alatt nagyon kedvezõ áron!
Bõvebb infó: www.sunbelt.hu
ps.: Elnézést a reklámért, csak szerettem volna a figyelmet felhívni rá, mégis errõl szól ez a topic.
Na sziasztok akkor most megmarad a progi vagy nem???
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Gondolom egy ingyenes programot fejleszteni nem jó üzlet... Igaz, vannak funkciók, amiért fizetni kell, de az ember vagy szerez hozzá serialt, vagy pedig nem használja azokat a dolgokat, mint én😊
/*WTF?!*/
kíváncsi lennék, konkrétan miért hagyták abba kéróék...?
én ezt használom, örülök h tovább él
én ezt használom, örülök h tovább él
________ `_~_\" noss
Ha jól értem, csak a neve maradt a régi. A Sunbelt csak továbbfejleszti, a csapat nem a régi... Remélem értenek hozzá.
/*WTF?!*/
Ez sokaknak jó hír gondolom 😊
Én nem ezt használom (semmitse), routerem van. Ja de, Win SP2 túzfalát igen. 😊
Én nem ezt használom (semmitse), routerem van. Ja de, Win SP2 túzfalát igen. 😊
www.sabian.com
Hál istennek...
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!