26
Megmérkőznek ismét a bajnokok
-
#26 idén gyenge volt a verseny, és a feltételek sem voltak egyformák a résztvevők számára, + hiányzott egy csomó nagy név, és nem értem mit keresett ott pl Albers, Pastrana vagy Massa... sok volt az erősen reklámszagú Renault-körítés is, miközben Alonso rajthoz sem állt (vajon miért nem engedték indulni?) szal nekem csalódás volt az egész... -
#25 sajna én lemaradtam róla:(( doktor úr volt? -
#24 online nem lehet nézni vhogy?:O -
#23 Hú bakker ha nem veszem észre a topicot lemaradtam volna róla! -
#22 Hiv. Hp -
Monoton #21 A múltról! -
#20 kössz ember :D ha nem szólsz akkor kihagyom :D lehet h így is...:D(lyukas az agyam) -
#19 ezért új topik dec 3 után miröl irtok vagyis vasárnap -
#18 Schumacher tudtommal idén nem vesz részt a RoC-on és a Ferrari helyett is 997-es Porsche-t várjon mindenki. Egyébként Kovalainen 2007-ben VALÓSZÍNŰ, hogy ülést fog kapni, de ezt több, mint egy évvel előre nem lehet megmondani, Alonso szerződése nagyban befolyásolja ezt -
#17 Nézem a holnapi műsort de nem látom
mikor lesz? -
#16 made in hungary... -
#15 suzuki? -
#14 rendes igazi japán autóval
Miért van rendetlen hamis japán autó is?? :DDD -
#13 El se romlott, nem is volt meg a verseny. Vagy honnan veszed ezt, hogy majd pont elromlik holnap??? -
#12 na ja nagy ferrari reklám ha verseny közbe tönkremegy
miért nem lehetett rendes igazi japán autóval menni mindig ezek a szutyok olasz szarok -
#11 Tavalyi nagyon jó volt, egyik barátom hívott fel, hogy nézzem a jurosportot. :-)
Megérte, holnap is megnézem és köszi hogy topikot csináltál neki, különben lemaradtam volna. :DDD -
#10 Tavaly Kovalainen nyert, aki jövőre Renault tesztpilóta, 2007-ben pedig versenyző lesz a Formula-1 ben. -
#9 nem, ez nem a bohócok versenye lesz -
#8 Én is.
#1-nézem:) -
#7 ja, győzike lesz a szertáros :DASDASDASDAS -
#6 Baumgartner,Győzike ott lesznek-e? -
Vegas #5 -
#4 -
#3 :O -
#2 Nemzetek fognak szerepelni, olyan versenyzőkkel, mint pl. Mcrae, Schumacher.. -
#1 Holnap, azaz Dec. 3-án 19.00-kor idén is megrendezésre kerül a bajnok versenye, és közvetíti az Eurosport.
Szerintem nem érdemes kigahyni. Ha valaki tud egy entry list-et, beteheti:}