Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen köszönöm a gyors segitségedet!<#worship>
zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok gamerek! Óriási kérésem lenne felétek! Ha valaki eltudná nekem küldeni az Imperium Galactica 2. XP-re való patch-et hogy eltudjam inditani azt nagyon megköszönném.Sajna enélkül nem indul.Köszönöm!<#wave>
ok 😊 köszi
Fabio Capello
a neten játszható/hálózatos játékok nem szeressék a routert, érdemes megnézni az oldal honlapját, mit javasol

Nekem a Guild Wars-sal lenen problémám. Régen játszottam vele, de letöröltem és most 2 gép között meg van oszta az internet. Tegnap jóvolt egy ideig, de utána ezt írja ki minden egyes beloggolásnál:

Guild Wars was unable to connect to any login servers.
This is very likely caused by an internet routing issue.

If this problem persist, please visit the Guild Wars support website (Code=058)
Pedig a jelerõsség is nagyon jó...valaki tudan segíteni? 😊
JAG1
192.168.2.2
192.168.2.3

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hello!!! lenne egy kérdésem.Milyen IP címet kell használni ha két gépet összekötöttünk?
dragon11
A Tractor nem jobb?😊 Virtual DJ eléggé hogy is mondjam..=)

Saddalim
progiból én virtualDJ-t mondanám, hangfalat meg ne tõlem kérdezd 😊

dragon11
OK.Mind^^anno pedig rámírtál úgy, h levoltál tiltva, nem baj=)

Btw:

Valaki tudna ajánlani akár fizetõs, akár nem, a legjobb dj mixer progit?😊

S Valaki nem tudna ajánlani nekem 20 000ft keretében egy nagyon jó tejesítményû mélyládát?A 2.1-es rendszerbõl is, és a 6.1-es rendszerbõl is egyaránt.Jah és számítógéphez kéne=) Thx.

Fresh Duke
A gép belsejében van egybeépített "hangszóró", ami kiadja ezt a kattanó gangot.
#6872: Nem szoktam hazudni.

A heavy cost. I pay it gladly.

Helosztok.
Van egy kis problémám....
Command & Conquer Generals Zero Hourrol lenne szo.
A gépem statja: -Nvidia Geforce 7300GT(pcios)/ AMD Athlon64 x2 Dual Core Processor 5600+ (2,8G re ismerimeg a rendszer) 2GB ddr2 (mhz400)
Nem akkar elindulni.
Mikor elinditom az asztalon akkor bejön a betöltési kis ablak és nem csinál onantrol semmit, amikor a büvös Alt+Ctrl+Delete kombináciot használom akkor meg anyit ir ki hogy "Nem válaszol".
Azlenne a kérésem hogy tud e valaki valami megoldást erre?
Eröre is köszönöm.
Helosztok
xD most fogalmam sincs h mit csináltam de van hang😄 azért kösz
midnen felvan huzva és nem vagyok süket 😄 de amugy a windows eredeti hanga amikor több bilentyüt nyomok le és akkor katan egyet az jön rendese nhangfalon csak minden más nem. pl amikor belépek akkor sincs a kezdö dallam
dragon11
Téged ki kérdezett?

zeli
najó, kussolj már :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
LOL,Duke, ne hazudj😄 rámírtál anno úgy h levoltál tiltva..khm..=) mind1.

Fresh Duke
Nálam hasonló volt, mikor uninstallálni akartam a San Andreast. Azt csináltam, hogy megnyitottam a lemezt (jobb gomb/megnyitás) és ott elindítottam a setup.exe-t.
#6869: Nem lehet, hogy csak te süketültél meg? 😄 Ha nem, akkor sztem nézd meg a hangerõbeállításoknál, hogy minden fel van-e húzva. (Az egy dolog, hogy nincs lenémítva.)
#6870: Ha megoldható, írd nagy kezdõbetûvel a nevem. (Így: Duke v. Isten) Amúgy szívesen segítenék a problémádon, de nem tudok.

dragon11
Dede lehet azt valahogy^^ mind1..csak jó lett volna.. anno duke rámírt úgy h le volt tiltva..=) duke ez a help kérés neked szólt=)

épen telepitettem blue toothomat és közbe neteztem kifagytam kellet egy ujrainditás de az ujrainditás után elment a hang. Se a fejhalgato se a hangfal nem szolal meg a gépen az alaplaphoz volt ien Realtek HD Audio Manager és azon van proba és ott megy a hang. A hangerö a gépen jo nicns lenémitva semi leglaábis amit megtaláltam. nemtom mivan mi roszat tettem😞 ugyhogyha valaki tudna segiteni akkor plz irjon
gibson9
Emberek segítsen valaki, mert mindjárt felkötöm magam <#rinya>Most akartam feltelepíteni egy játékot (eredeti) eddig sohasem volt probléma, de most ezt írja ki amikor telepíteni akarom:

The Installshield Engine (iKernel.exe) coved not be installed.
Ikernel. exe could not be copied to 'C:/programm files/common files/install shiel/engine/6/Intel 32'.
Make sure that you have the appropriate privileges to copy files to this folder (0x20)

Valaki segítsen, hogy ez miért van és mit csináljak pls <#falbav><#zavart2>
Elõrre is köszönöm! <#worship>

Saddalim
sehogy, ez a lényege. írj emailt :-)

dragon11
OK.S hogy lehet ráírni a másikra msn-en ha letiltott?Plz^^

Prince23
Pedig a kaki ace mega miatt laggolt a filmjeim 60%-a... leszedtem ano, és feltettem k-liteot még akkkor, és tökéletesen vitte a képkockákat. szal ace mega kaki

Prince23
Nekem is hasznomra vált, de már váltottam divx codecra-re, mivel kevesebbet foglal

Fresh Duke
"semmi károm nem volt belõle" hát ez kicsit magyartalan lett. Helyette inkább: semmi baj sem lett tõle.
#6861: A filmek mástól is laggolhattak.

Fresh Duke
A szakértõ télleg én vok.
#6860: A K-Lite Codec Pack nekem eddig hasznomra vált, semmi károm nem volt belõle.

Prince23
Így van, támogatom, fõleg ACE mega kodekpack egy kaki, sok filmem laggolt alatta 😛

Saddalim
#6853: kodek packot soha, különösen ace-t
#6855: biosban a boot sorrendet úgy rendezed, hogy a cd elõbb legyen, mint a hdd (vincsi)

Saddalim
Fresh Duke #6858 kicsit moderálva:
#6853: V.mit igen elszúrhattál akkor. XD Javaslom, hogy rakjál fel v.milyen komolyabb lejátszót. (Pl: BSA Player (Akarom írni BS Player), Windows Media Player (nem classic!).)
#6854: Én K-Lite Codec Pack-ot használok és tökéletesen mûködik. 😊
#6851: Itt a topikja.

dragon11
Te vagy a szakértõ ^^ hogy lehet másra ráírni msn-en hogyha letiltott?😄

Fabio Capello
bios setupban beállítod hogy CD-rõl induljon a gép.

csa! meg egy problema amire nem tudok rajonni...ijra szeretnem rakni az xp-met de amikor beteszem a cd-et a cd romba es resztartolom a gepem egyszeruen nem akar butolni,hiaba nyomogatom a gombokat a billenyuzeten egyszeruen nem akar elindulni!!!otlet hogy mi a baj???elore is thx!!!

fery02
Nem tudom mi lehet a baj, de tanácsoljuk mindannyian ebben a topic-ban, hogy codec pack-okkat véletlenül se rakjon gépére senki se. használjon mindenki divx, meg xvid codec pack-ot, és akkor nem lesz baj.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

csa all! az a bajom hogy hetvegen ujraraktam az xp-et es amikor feltettem az ACE Mega CoDecS Pack DashBoard mert ezt szoktam hasznalni.es most semmien fajta file formatumot nem akar elindeitania media player classic.nem indul el az avi file formatum,az rvm file formatum vagy mi,a mpg file formatumnal meg valameik elindul valameik meg nem.mi lehet a baj?????

fery02
Ha myvip-en ismét lehet majd képet törölni, majd légyszi írja be valaki. htx!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

rajkonnen92
Hello!nekem a jericho cimü Pc game-hez kéne egy kis segitség!meg akadtam egy palyan ha vki esetleg ismeri az irjon,és pontosan leirom hol akadtam meg.....!!köszi szépen elöre😊

Glory Man United Go Kimi Go

Saddalim
sp3 nem létezik, csak bétában
crystal edition nem legális uh nem tudsz majd frissíteni, te döntesz
net elszáll, ahogy minden, tudd meg a belépési adatokat. winfos telepités végefelé megnézi, hogy csatlakoztatva van-e router v. modem, és megkérdezi hogy hogy menjen fel a netre. ha router van akkor gyakorlatilag semmit sem kell csinánod. direkt kapcs. esetén megkérdezi a felhasználót és a jelszót és annyi

Prince23
Ja és UPC-s a netem...
nem matáv

Prince23
Na egy utolsó kérdés, mielõtt hozzákezdenék, de még így is rizikósnak találom.
Tehát:
Engemet egy dolog tart vissza: az internet. Tehát ha reinstallt csinálok, akkor win telepítés után (mikor már meg van minden cakkom-pakkom) nem tudok egyáltalán rá lépni a netre? Muszáj manuálisan beállítani azt?
ennyi lenne a kérdésem
remélem a válasz az lesz, h automatikusan fellépek a netre, semmi állítgatás nélkül.
elõre thx

Prince23
Upc-s a netem... szal kellesz adatot megadnom, a papírokat átnéztem, de sajnos nem találtam belépési kódokat
amúgy a gép automatikusan csatlakozik a netre, szal csak mauálisan tudnám megszakítani a netet...

Fabio Capello
elsõre: minden elveszik, majd a gép rekonfigurálja, persze van pár adat amit neked kell megadni

másodikra: az sp3-at nem ismerem, de az sp2 mindenképp érdemes

Prince23
Ja és még valami!
Melyiket érdems az sp2 vagy sp3-at feltenni? vagy mindakettõt?

Prince23
A netbeállítással mi lesz? elvesznek a belépési, csatlakozási adataim? mert azt már végképp nem tudnám behozni...
A Crystal editon az jó xp?
amúgy kösz.

dragon11
"Beszótá" téged ki kérdezett okostojás?jó lenne magadbaszálnál, azt hiszed te vagy az Isten?Helyette tanulnál meg írni..=)

zeli
Nem olyan nehéz mûvelet. Az adataid kimentésénél azt értettük, hogy mindenféle képet, zenét, játékmentést és egyéb adatot, ami számodra fontos, írj ki egy lemezre. Azután tedd be a Windows lemezt, s közben indítsd újra a gépet. Amikor megjelenik a Windows boot elõtt egy logo, akkor nyomj F8-at. Elvileg meg kell jelennie egy ablaknak, amiben ki tudod választani, hogy milyen meghajtóról induljon a gép. Válaszd ki azt a lemezmeghajtót, ahol a Windows CD van, aztán enter. Elindul a telepítõ, nyomsz egy entert, mikor megkérdezi, hogy mi legyen, utána F8 ( szerzõdésnél), aztán elvileg asszem bejön egy cucc, hogy talált egy régebbi Windows-t és arra telepítené az újat, ilyenkor ESC, és bejöna formázóképernyõ. Itt tudod a partíciókat lértehozni, törölni, egyéb.. Ami van, sztem töröld le, aztán hozz létre egy újat, aminek írj be 15000-20000 MB-ot. Azt megformázza, és elkezdi telepíteni a Windows-t. Onnantól sztem menni fog 😉 én pedig úgy szoktam, hogy miután feltette a Windows-t, a maradék területet a merevlemezen megformázom onnan. Létrehozok egy új partíciót, aztán kész.

Prince23
Saddalim és társai!
Mindenképpen ÉN szeretném reinstalálni az xp-t (nem tom, h a Crystal edition jó e). Utánanéztem googleban, h h kell reinsalálni, de ez nekem qrvára magas, de ennek ellenére még is én akarom reinstalálni... nem árt az önállóság. Minden adottság meg van, van netem. CSAK:
fogalomhiányban küzdök, szal azt se tom mi az a formázás, stb. Annyit tudok, h a particiót kettõ felé kell osztani, egyet a winnek, kb 15 gigáyit. Viszont nekem alig 80 gigás a winyóm...
1.Meg micsoda doldog az, h mentsem az adataimat...honnan? a winrõl, nekem C-n van a win adatai. de azt minek mentsem, mikor reinstall van?
2. biost meg fõleg nem tudom beállítani, ill nem MEREM! Muszáj ott piszkálódni biosban?
3. egyáltalán h kell telepíteni winfost? szal bekapcsolom a gépet, bejön az asztal meg minden ikon, és egyszer csak telepítem wint? tehát re?

Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van hogy netezek és idõnként kidob egy hibaüzenetet, hogy az IEXPLORE.EXE hibát észlelt és hogy az adatok amin dolgoztam valószínûleg elvesztek stb. Aztán bezárom a hibaüzit és bezárja a netet! Szóval ez miért van és mit lehet tenni ellene?
Elõrre is köszi a segítséget!
zeli
#6836: ki kérdezte?
#6837: jah, nálam is így van, csak nekem 4felé van vágva a merevlemez. kapott a Windows kb. 20 GB-ot, aztán többire adat, és így nem kell annyira félteni az adatokat. Bár ennek is meg van a hátránya, pl lusta vagyok kiírni a sok cuccot, és tele van a többi partíció 😄