Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Guild Wars was unable to connect to any login servers.
This is very likely caused by an internet routing issue.
If this problem persist, please visit the Guild Wars support website (Code=058)
Pedig a jelerõsség is nagyon jó...valaki tudan segíteni? 😊
192.168.2.3
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Btw:
Valaki tudna ajánlani akár fizetõs, akár nem, a legjobb dj mixer progit?😊
S Valaki nem tudna ajánlani nekem 20 000ft keretében egy nagyon jó tejesítményû mélyládát?A 2.1-es rendszerbõl is, és a 6.1-es rendszerbõl is egyaránt.Jah és számítógéphez kéne=) Thx.
#6872: Nem szoktam hazudni.
A heavy cost. I pay it gladly.
Van egy kis problémám....
Command & Conquer Generals Zero Hourrol lenne szo.
A gépem statja: -Nvidia Geforce 7300GT(pcios)/ AMD Athlon64 x2 Dual Core Processor 5600+ (2,8G re ismerimeg a rendszer) 2GB ddr2 (mhz400)
Nem akkar elindulni.
Mikor elinditom az asztalon akkor bejön a betöltési kis ablak és nem csinál onantrol semmit, amikor a büvös Alt+Ctrl+Delete kombináciot használom akkor meg anyit ir ki hogy "Nem válaszol".
Azlenne a kérésem hogy tud e valaki valami megoldást erre?
Eröre is köszönöm.
Helosztok
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#6869: Nem lehet, hogy csak te süketültél meg? 😄 Ha nem, akkor sztem nézd meg a hangerõbeállításoknál, hogy minden fel van-e húzva. (Az egy dolog, hogy nincs lenémítva.)
#6870: Ha megoldható, írd nagy kezdõbetûvel a nevem. (Így: Duke v. Isten) Amúgy szívesen segítenék a problémádon, de nem tudok.
The Installshield Engine (iKernel.exe) coved not be installed.
Ikernel. exe could not be copied to 'C:/programm files/common files/install shiel/engine/6/Intel 32'.
Make sure that you have the appropriate privileges to copy files to this folder (0x20)
Valaki segítsen, hogy ez miért van és mit csináljak pls <#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2>
Elõrre is köszönöm! <#worship>#worship>
#6861: A filmek mástól is laggolhattak.
#6860: A K-Lite Codec Pack nekem eddig hasznomra vált, semmi károm nem volt belõle.
#6855: biosban a boot sorrendet úgy rendezed, hogy a cd elõbb legyen, mint a hdd (vincsi)
#6853: V.mit igen elszúrhattál akkor. XD Javaslom, hogy rakjál fel v.milyen komolyabb lejátszót. (Pl: BSA Player (Akarom írni BS Player), Windows Media Player (nem classic!).)
#6854: Én K-Lite Codec Pack-ot használok és tökéletesen mûködik. 😊
#6851: Itt a topikja.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Glory Man United Go Kimi Go
crystal edition nem legális uh nem tudsz majd frissíteni, te döntesz
net elszáll, ahogy minden, tudd meg a belépési adatokat. winfos telepités végefelé megnézi, hogy csatlakoztatva van-e router v. modem, és megkérdezi hogy hogy menjen fel a netre. ha router van akkor gyakorlatilag semmit sem kell csinánod. direkt kapcs. esetén megkérdezi a felhasználót és a jelszót és annyi
Tehát:
Engemet egy dolog tart vissza: az internet. Tehát ha reinstallt csinálok, akkor win telepítés után (mikor már meg van minden cakkom-pakkom) nem tudok egyáltalán rá lépni a netre? Muszáj manuálisan beállítani azt?
ennyi lenne a kérdésem
remélem a válasz az lesz, h automatikusan fellépek a netre, semmi állítgatás nélkül.
elõre thx
amúgy a gép automatikusan csatlakozik a netre, szal csak mauálisan tudnám megszakítani a netet...
másodikra: az sp3-at nem ismerem, de az sp2 mindenképp érdemes
A Crystal editon az jó xp?
amúgy kösz.
Mindenképpen ÉN szeretném reinstalálni az xp-t (nem tom, h a Crystal edition jó e). Utánanéztem googleban, h h kell reinsalálni, de ez nekem qrvára magas, de ennek ellenére még is én akarom reinstalálni... nem árt az önállóság. Minden adottság meg van, van netem. CSAK:
fogalomhiányban küzdök, szal azt se tom mi az a formázás, stb. Annyit tudok, h a particiót kettõ felé kell osztani, egyet a winnek, kb 15 gigáyit. Viszont nekem alig 80 gigás a winyóm...
1.Meg micsoda doldog az, h mentsem az adataimat...honnan? a winrõl, nekem C-n van a win adatai. de azt minek mentsem, mikor reinstall van?
2. biost meg fõleg nem tudom beállítani, ill nem MEREM! Muszáj ott piszkálódni biosban?
3. egyáltalán h kell telepíteni winfost? szal bekapcsolom a gépet, bejön az asztal meg minden ikon, és egyszer csak telepítem wint? tehát re?
Elõrre is köszi a segítséget!
#6837: jah, nálam is így van, csak nekem 4felé van vágva a merevlemez. kapott a Windows kb. 20 GB-ot, aztán többire adat, és így nem kell annyira félteni az adatokat. Bár ennek is meg van a hátránya, pl lusta vagyok kiírni a sok cuccot, és tele van a többi partíció 😄