Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
torrentrõl töltöttem és csak a kitömörített fájlok vannak
és az a gáz hogy mindig más fájlnál írja ki a hibát:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

zeli
szvsz egy ilyen játékhoz nincs, de látom a topikjában már beírtad, ott biztosan többet tudnak.
btw, #6937 - #6939 szerintem nyugodtan törölhetõ...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

helló! Nem tudje vki, hogy van-e a Simtractor hoz cheat?! ha van pls adjatok linket vagy aa cheatot! thx
zeli
nincs warez...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tudna nekem valaki adni egy swat 4 serial key-t??? :S Elõre is kössz

Fresh Duke
Nálam a RAR is képes rá.
#6931: Nézd meg a beállításokat, vagy talán kérdezd meg a topikjában. -.-

A heavy cost. I pay it gladly.

köszi megvan 😊
pont onnan nem jön le mert valami hülyeséget akar tölteni de megkerestem azon az olalon ami ott volt és most valamien fingom nicns mien nyelven van és nemtom átkapcsoln xD
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni miért nem lehet a Medal of Honor Pacific Assaultban az egérrel lõni!Csak a bevezetõ részben lehet használni a hajón !Utánna már nem lehet!Rem tudtok segíteni!Köszi
JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

szasztok nemtudjátok mejik tömöritö progi tud .7z fájlokat kitömöriteni?
Fabio Capello
eztet keményen benézted 😄

Egy másik javaslat: ha van sfv vagy crc fájl, futtasd le, és megmondja,hogy melyik rész ahibás és akkor elég csak azt leszedni 😊

(igényt tartanék a lokodra azénnevemmel, némi átalakítással, hogy ne legyen totálegyforma, lehetséges? 😄)

Firerock
passzamek
1 hétig jött a disznó😊

Fabio Capello
hibás a letöltött részfájl, töltsd le megint

Firerock
hy all
letöltötttem a Grand Prix 4 nevû játékot de nem tudom felrakni
DAemonnal már bemountoltam mind a 2 filet
és akkor amikor raknám fel akkor crc hibát ír de mindig más fájlnál/százaléknál
(pl mondjuk elõször 90%-nál utána másodszor 2%-nál)már kiírtam cd-re is de ugyanez a problem
winfos ujratelepítés 1hónapja volt
de akkor is voltak ilyen játékok
ez most nagyon kéne
(boccs a warezért de tudtommal ezt meg se lehet venni Mo.-on)

JAG1
Lemerült az elem, cseréld ki.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Fabio Capello
6921: töltsd le a teljes magyar ligát tartalmazó patchet, abban biztosan benne van, nem100%

6922: vidkarit elbaszó vírus nincs 😄 Két lehetõséget látok: elsõ: amikor leállt a gép, tönkretette a drivert. második: csatlakozási probléma, bár ez kevésbé esélyes. Abból ítélve hogy sokaknak elõfordult, lehetséges, hogy selejtes sorozatról van szó, ha garanciális, mindenképpen szervízt javasolnék, ha nem akkor keress egy frissebb drivert, hátha az segít (itt)

forza milan
Hi...egy régi problémára szeretnék rákérdezni ami végülis a játékokhoz kapcsolódik...pár hónapja a gép egyszercsak leállt,majd a videokártyától nemis kapott jelet azután,magyarul semmit nem láttam...szétszedtem a cuccot aztán elkezdtem a videokártya bemenetébõl a kábelt ki be húzni ,magát a kártyát mozgatni és egyszer csak jelet kapott a monitor ami nemtudom hogyan történhetett meg,de magán az alap használhatóságon csak a Win ujratelepités segitett!DE!Amikor felpakoltam a videokártya drivert...megint elkezdett játszadozni,alaplapon órát nullázgatni stb...vhogy aztán sikerült megcsinálni amit énsem tudok megmondani hogyan,hosszan szenvedtem vele idegbõl már...De amikor beléptem kidobott egy "No Ati Device Found" hibaüzenetet(Ati Radeon 9600-al álunk szemben!),aztán meg olyat,hogy szoftveres megjelenítés...Nincs Direct 3d,nemis kap információt a megjelenités menü a kártyáról,egyátalán semmit...Nem indulnak a 3d-s játékok,kb. ez a szint,hogy Age of Empires 2!A kérdésem az,hogy ezt hogyan lehetne orvosolni...Win formattol elõre félek,mert amin keresztül mentem ekkor az kb. idegosztályi szint😄!Vírusgyanús,ugyanis a környezetemben hirtelen egy csomó embernek ilyen problémája lett,haweromnál ugyanez a videokártya baszogatós cucc adott jelet a monitornak,meg még pár ember is ezt észlelte...ebbõl csak vmi kibaszott vírusra tudok következtetni...Ha ezen már segiteni nemis lehet,legalább jólenne tudni mivel állok szemben!Plz help!

Sziasztok!!Az a kérdésem volna,hogy felraktam a fifa 08-hoz az ftc patch-et,de nem találom a csapatok között a Fradit,pedig az összes bajnokságot mindent átnéztem,viszont a pálya megvan és a keresõbe a játékosokat is megtaláltam de a csapatot nem.Kerlek tudna valaki segíteni hogy hol lehet??elõre is köszi
zeli
Kérdezz rá a topikjában, végigfutottam a FAQ-t, nem nagyon láttam olyat, ami a problémádra megoldás lehet. Lehet csak nem találod a megfelelõ billentyût, vagy bug...

nem tudja vki hogy hogy lehet a Simtractorba beszálni a jármübe??? pls segítsen vki!
zeli
most, hogy mondod 😄DD
na, de ne offoljunk annyit 😊

Fabio Capello
😄DD télleg nehezebb egyet klikkelni mint megírni egy új hsz-t 😄

zeli
nem volt kedvem 😄Dd

Fabio Capello
vip vagy az istenit, üzenet visszavonása? 😄

zeli
ezesetben tekintsd a #6913-t tárgytalannak.

zeli
Ha nincs ott, akkor Start\Beállítások\Vezérlõpult\Területi és nyelvi beállítások\->nyelvek fül, és részletek gomb. Innentõl ugyan ez 😊

kraawz
közben megtaláltam vezérlõpult és mûködik 😊 köszönöm

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
és ha nincs HU? 😄

(nem ilyen láma,de most semmi sem akar összejönni😄)

zeli
Alul az óra mellett a HU feliratra jobbklikk, Beállítások, rámész az angolra és eltávolítás...
JK3= Jedi Knight 3 Jedi Academy

kraawz
hol törlöd angolt? megmijaza jk3 ? 😄

gibson9
LOL! Ez tetszett! 😄 De amúgy nem is tudtam hogy regisztrálni kéne, mert nem is mondta meg olyat se találtam rajta hogy regisztráció! Azért majd ennek utánna nézek! Köszi 😄

fery02
Regisztrált Fraps 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gibson9
Helló! Én egy olyan programot keresek amivel játékokban tudok videot készíteni. A frapsot már ismerem, de azzal csak 30mpes videot lehet csinálni 😞 Ha valaki ismer valamilyen hasonló programot és megnevezné nekem azt megköszönném! <#worship>

Fresh Duke
Nálam is volt ilyen, de JK3-nál. Kitöröltem az angolt, és jó lett. (Késõbb meg beraktam az oroszt, és nem volt vele gond. вжапьжвапьжвад😉

A heavy cost. I pay it gladly.

Fabio Capello
lõdd ki az angol nyelvet a nyelvek közül, és amradjon csak a magyar 😊

kraawz
hm

mitõl van az,h windowsban és mindenhol magyar a billentyûzetem,de msnen ok nélkül átáll néha angolra. alt shift nem segit.

Fabio Capello
nem az én problémám de az üzenetet átadom 😊

Saddalim
ismerõs, a windows az egyes felhasználók mappáit betitkosítja. xp alól nem sikerült nekemse megcsinálni, vista viszont gyönyörûen írta, hogy igen, ez be van titkosítva, és ki is tudta szedni belõle kis operálgatás után

Fabio Capello
Azért mert több játék is hiányolja a d3dx9_30.dll v. d3dx9_34.dll fájlt
és arra gondoltam ezek valószínûleg a dx9 részei lehetnek.
Fabio Capello
lehet, de már élbõl dx10 van fenn rajta

zeli
nem, de minek tennél fel régebbit?

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy abból nem lesz-e gond ha a VISTA-ra feltelepítek egy dx9-et mert az egyik játék azt igényli?
Fabio Capello
nekem mondod? énis azt próbálom neki megoldani 😄

zeli
ja, értem... hmm, és a Dokumentumok mappa azon belül van..
akkor már érdekesebb a probléma..

Fabio Capello
nemtudja. pont ez a lényeg, a rendszer semmiféleképpen nem engedi be abba a mappába.

zeli
Új vinyóra telepíts rá egy új Windows-t. A régirõl meg az adatokat át tudod másolni az újra...
Úgy értem ilyen képet, zenét, ami fontos 😊

kraawz
Elõzõ vinyóm meghalt, system 32 egyik fileja lett bad sectoros.Most vettem újat,régi fileokat átmásoltam nagyrészt,viszont ezzel lenne probléma:

Van ez a C:/Document and Settings/xy .. Na .. nekem ezt az XY mappát nem engedi másolni.. írásvédettnek írja.. leveszem róla.. visszateszi.. . ..rendszergazdát kér.. az vagyok..0 byteot ír méretnek.. pedig nem törölték,ez 1000% .. csak írásvédett lett.. Amikor megnyitom .. A hozzáférés le van tiltva.. Rámegyek h Rendszergazdaként.. Se jelszó,se pw nem volt soha.. mégis kéri.. beütöm h Rendszergazda, pw-nek uez.. Programfuttatási hiba

C... Total Commander/tcmadmin.exe" 1344 AKOS_PC/Turk Akos
(sorry de már ideges)

dragon11
A Tractor Dj Studio 3.0-ba... hogy tegyek be egyáltalán zenét amit majd mixelgethetek?^^thx, jah még csak demo xD