Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az a gáz hogy mindig más fájlnál írja ki a hibát:S
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
btw, #6937 - #6939 szerintem nyugodtan törölhetõ...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#6931: Nézd meg a beállításokat, vagy talán kérdezd meg a topikjában. -.-
A heavy cost. I pay it gladly.
Azt szeretném megkérdezni miért nem lehet a Medal of Honor Pacific Assaultban az egérrel lõni!Csak a bevezetõ részben lehet használni a hajón !Utánna már nem lehet!Rem tudtok segíteni!Köszi
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egy másik javaslat: ha van sfv vagy crc fájl, futtasd le, és megmondja,hogy melyik rész ahibás és akkor elég csak azt leszedni 😊
(igényt tartanék a lokodra azénnevemmel, némi átalakítással, hogy ne legyen totálegyforma, lehetséges? 😄)
letöltötttem a Grand Prix 4 nevû játékot de nem tudom felrakni
DAemonnal már bemountoltam mind a 2 filet
és akkor amikor raknám fel akkor crc hibát ír de mindig más fájlnál/százaléknál
(pl mondjuk elõször 90%-nál utána másodszor 2%-nál)már kiírtam cd-re is de ugyanez a problem
winfos ujratelepítés 1hónapja volt
de akkor is voltak ilyen játékok
ez most nagyon kéne
(boccs a warezért de tudtommal ezt meg se lehet venni Mo.-on)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
6922: vidkarit elbaszó vírus nincs 😄 Két lehetõséget látok: elsõ: amikor leállt a gép, tönkretette a drivert. második: csatlakozási probléma, bár ez kevésbé esélyes. Abból ítélve hogy sokaknak elõfordult, lehetséges, hogy selejtes sorozatról van szó, ha garanciális, mindenképpen szervízt javasolnék, ha nem akkor keress egy frissebb drivert, hátha az segít (itt)
na, de ne offoljunk annyit 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
(nem ilyen láma,de most semmi sem akar összejönni😄)
JK3= Jedi Knight 3 Jedi Academy
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A heavy cost. I pay it gladly.
mitõl van az,h windowsban és mindenhol magyar a billentyûzetem,de msnen ok nélkül átáll néha angolra. alt shift nem segit.
és arra gondoltam ezek valószínûleg a dx9 részei lehetnek.
akkor már érdekesebb a probléma..
Úgy értem ilyen képet, zenét, ami fontos 😊
Van ez a C:/Document and Settings/xy .. Na .. nekem ezt az XY mappát nem engedi másolni.. írásvédettnek írja.. leveszem róla.. visszateszi.. . ..rendszergazdát kér.. az vagyok..0 byteot ír méretnek.. pedig nem törölték,ez 1000% .. csak írásvédett lett.. Amikor megnyitom .. A hozzáférés le van tiltva.. Rámegyek h Rendszergazdaként.. Se jelszó,se pw nem volt soha.. mégis kéri.. beütöm h Rendszergazda, pw-nek uez.. Programfuttatási hiba
C... Total Commander/tcmadmin.exe" 1344 AKOS_PC/Turk Akos
(sorry de már ideges)