11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
abide #77 segitséget kérek az armies of exigohoz a 8-dik pályán nem tudom hogy kell valkűrt késziteni! -
heystumafly #76 de nemtudom mi a potos cím, mer a c-media lelett törölve a gépről -
#75 új drivert rakj fel, nekem is volt c-media, szereti a legújabb drivert, van jűték ami alatt nem is ment az új driver nélkül nézd meg a pontos típust aztán szörcs
erre -
heystumafly #74 mit csináljk fáj a fejem napok óta:((( -
heystumafly #73 C-Media -
#72 Valaki tudja melyik portot kell kiengedni a Blitzkrieg-nél ?? -
#71 milyen gyártó milyen típus?
-
heystumafly #70 de nincs m,eg a CD -
#69 installáld fel a hang-kárty drivert:)
-
heystumafly #68 NINCS HANG, MIT TEGYEK?? -
#67 erre találsz választ a fifa06 topikban:)
van ott egy olyan hogy FAQ,ha jól értettem a problámádat benne van a megoldás, mert én (is) csináltam:)
-
markkiss #66 Kis segítség kéne!
Fifa06 demóval szeretnék játszani, de nem tudok továbblépni a csapatválasztásnál, nem reagál semmire, csak szól a zene, meg pörögnek a csapatok.
Kösz -
heystumafly #65 tiltsd ki a pinkbusteres pályákat, én is kitiltom mert engem is kidob!!
nem muszály punkbusteress pályán játszani, a többi is ugyanolyan jó! -
#64 sry---> leszter32.nek ment
-
#63 Egy kis keresgélés után (egy angol fórumon, is volt egy ilyen probléma) erre az oldalra hívott:) nemtom, én nem keresgéktem nézz szét:) ha nem jó szólj vissza, és keresek tovább:)
KLIKK -
#62 Itt olvasgass, -
Leszter32 #61 Valaki segitsen pls
Fear-ral akartam játszani, a crack-es van meg de nincs hangja + ráadásul mikor elkezdödne a játék a kocsi mögé rak be :( Cseppet bugos,
Nincs valami megoldás? -
#60 #000000 -
#59 télleg, mi a fekete szín kódja? :[ nemtom -
Vlala #58 nem csak akkor, de ha nem vagy vipp :) , akkor csak 120x20-as képet tehetsz fel, ha vipp vagy, akkor 150x25-öset is, és változtathatod a címvonalad színét. -
#57 forum föoldal és ott van veállítások és borwse
20x20 pixel nagyságú, max. 8 KByte méretű
JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg
ha vip vagy akkor nagyobbat is felrakhatsz -
#56 nem csak akkor lehet ha vip vagy... -
#55 Ha VIP fórumozó vagy, akkor feltehetsz képet a neved mellé. -
#54 hogy kel a nevünk helyett képet be rakni??:D nem tom:(
-
#53 hehe, codec? asszem mindenfajtaféle van :D
most igy fejből meg tanulás közben nem bányászom ki, hogy melyikek, de xvid, dvix, avi meg minden ami a media playernek kell az fenn van. -
#52 OK! Holnap utánanézek a dolgoknak:)
Még annyit mondj meg, hogy CODEC!
-
#51 tüzfal ZoneAlarm
Ad-aware SE Personal is van :S
-
#50 továbbá, tűzfal?
ad-ware?
winantispy?
semmi?
-
#49 Mozilla Firefoxot használok, de a vindóz explorerben is detto ez van :S
és van flash playerem, mindig a legfrissebb :S -
#48 van fenn a gépeden flash.player:)
MELLESLEG milyen böngészőt használsz:)?
a flash-player igazából nem erre a célra van kitalálva, de nekem oldottam meg már Netscape nál:)valamint, a microsoft szerint spyware is okozhatja, de a windows-update sztori úta már nem hiszek a microsoftnak:)
-
#47 ha már az előző problémámra nincs gyógyir, se javaslat akkor itt van mégeggy,
a mozgó smyliaim, itt az sg-n sőt máshol sem látszanak, de néha varázsütésre elekzdenek mozogni, de másnapra ugyanugy nem csinálnak semmit :C -
#46 ezt írja a pb mielőtt kibasz
pb client distress canno't auakármibaszás with the server... :( -
#45 de az ase-ben a szűrő alapján a játékok 2.60-asak...
ennek ellenére is tegyem vissza az 1.02-eset? -
#44 szerintem ez lesz a hiba forrása:) nyugodtan tedd vissza a másikat:)
-
#43 Ööö
Az lehet,hogy az a baja,hogy nem tettem fel az 1.02-es patchet,hanem rögtön 2.60-asat telepítettem föl? :S -
#42 Hangkártya?
Hátő az az egyetlen olyan cucc a gépben, ami az eredeti driveres cédé-n levő driverrel megy, és az előzőekhez hasonlóen ezzel sem volt még semmi gond...
Régebben simán ment a játék, elég sokat is játszottam vele, de kijöttek most ezek az új cuccok (peccse, meg új modok) és azóta nem sikerül működésre bírni. -
#41 Video codec pack-ok vicces dolgokra képesek!
Amúgy én a hangkártya driverére gondoltam. -
#40 Hát, K-Lite codec pack van fönn, ami eddig gondot nem okozott, továbbá Omega Driver a vidkarihoz, amivel eddig szintén nem volt gond...
Egyéb ötlet? :'( -
#39 Esetleg codec pack összeakadás? Driver frissítés? -
#38 DSL