11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#237 SnagIt-képlopó és videó rögzítő !! Innen töltheted !
Serial:
5house
4087B69365F4B102DA
BEBF49F32B5AB15273
D9911C7D34E3B13EA9
-
willis #236 Hi
Tudna valaki olyan progit adni, amivel rögzíteni tudom a játékomat. A FRAPS csak fél perc videó rögzítést enged. Nekem többre lenne szükségem!!! -
moralosan #235 Oblivion -
moralosan #234 Hihetetlen vagy... esetleg:
"Real Time Strategy game 21. century"
"RTS in 21st"
kulcsszavak kellenek, semmi más. -
#233 ekkolákko!
egy kis segítség kellene!
egy új tagnak kéne egy ki segítség:
17:18 subaruszg: Nem tom hogy lehet eljutni Arx városba
én nem tom mert nem vaok nagy yátékos
köszy az Ő nevében is
-
#232 nem tudnátok hol lehet letölteni egy egy usb univerzális állomásvezérlőt?????? -
#231 Name:
The Movies
S/N: Enjoy : DKHF-V3JN-G4HT-4HAF-44D1 /
/ 3VDV-FTTF-PJPK-9V7P-DEF6 /
/ ZVHH-3NGJ-3NNA-9FHV-F699 -
Shaby #230 Sziasztok!!
Először is szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt kívánni!!
Igazából lenne egy kérésem: Szükségem lenne a The Movies című játék serial number-ja. Ha esetleg valakinek meg lenne, kérem küldje el az alábbi e-mail címre: [email protected]
SÜRGŐS!!
A segítséget előre is nagyon köszönöm!!! -
#229 Szevasztok!
Nem tudtok vmi kib***tt jó szerepjátékot???Vagy lehet akció is ami verekedős.:) -
Friday #228 Sziasztok!
Már pár topicban irtam de nem nagyon válaszol senki.Hátha itt igen.
Ds2 vel kapcsolatban lenne problémám,illetve azzal de ez egy progin mulik.A hamachi programhoz hasonlo kellene.Tudnátok ilyet mondani?Vagy ha nem akkor abban kérek segitséget hogyan tudnék haverral neten ds2özni?
Köszönöm elöre is. -
#227 earth 21xx? igaz csúsztam pár évet :) , de nézz utánna -
#226 O.K.!
Csak az a baj, hogy nevet nem tudok és ha nem tudok nevet akkor a google-ben sem tudok keresni!
-
#225 szerinted van ilyen???
használd a googlet
-
#224 nem unod még?
21SZ-BAN JÁTSZÓDÓ????
-
#223 Szevasztok!
Nem tudtok valami jó 21. században játszódó háburus stratégiai játékot?
Előre is köszönöm!
Kellemes karácsom ünnepeket és újévet!
-
#222 igen...
csökkentett módban indítod qa gépet, WB5-öt letakarítod, (fullosan tehát regedit meg minden) utána Használsz Style XP-t
-
#221 annyit szeretnék megkérdezni hogy mire jó hogy van egy hónap vip-tagságom? -
#220 Hello!
Én is eggyik nap betteem egy karácsonyi skint és ugyanilyet lett gép nagy nahezen válaszolt mindre meg fagyott folyton!
Sikerült már megoldanod a problémát?rájöttél már a hiba okára?mert ha igen írd meg lécci -
orgik #219 A gépem: 256mb ram, 1500Mhz proci,64 mb-os videókárkya, valaki segytsen. -
orgik #218 Nem indul el a san andreas csak addig jó amikor töltené a játékot aztán kilép. Segítsetek. -
CéZé #217 Itt elmagyarázzák. -
heystumafly #216 azt ne várd, hogy legyen magyarítás, mer nemsokat(sztem semmit)fordítanak le! -
heystumafly #215 ilyen hülye nemlétezik aki ezt nemtudja! -
#214 de vigyázat a warez oldalak keresöi között lehet hogy pont hatosági személy áll. -
Papesz #213 Hello!
Nagyon örülök, hogy ingyenessé vált a S.W.I.N.E., de akkor sem értem, hogy miért az angol verzió van fenn. Ez egy magyar fejlesztésű játék, nem? Úgy tudom, hogy teljes magyar verzió is készült belőle. Van rá esély, hogy felkerül az is?
Ha esetleg nem, akkor tudna valaki egy linket adni, hogy honnan tölthetnék le hozzá magyarosítást? A magyarításokon nincs.
Előre is köszi! -
#212 fogod magad, (kell mountolsz), és install.exe vagy setup.exe
-
geryboy #211 Helló!Tudna nekem vki segíteni?letöltöttem a S.W.I.N.E-t!hogy birom felinstalálni?? -
#210 nekem?:)
-
Donor #209 A rosszmájú cimbinek mondanám, hogy mindkét játék hivatalos, letölthető demója ugyanezeket a jelenségeket produkálja!
Mindenesetre örülök, hogy van olyan akinek minden játéka hivatalos, teljes árú! Én maradok a csóró másolatnál, amiért lehethogy meg is büntetnek!
További, nyugodt és zökkenőmentes jáccccadozást mindenkinek! -
#208 fogós kérdés...
sehonnan....
-
#207 akkor aki vip akar lenni honnan tudja hogy elérte e már a 200 hozzászólást? -
#206 sehogy, mert ki lett véve
-
#205 hi all!Nem tudja valaki hogy hol tudom megnézni hogy hány hozzászólást küldtem? -
#204 ha nincs, hát nincs... akor szerinted, mi hogy segítsünk?
-
sabe #203 http://pc.ign.com/objects/015/015763.html
gugli a te barátod -
#202 Már ne haragudj de se bolta se warez oldalt nem találtam ahol meglenne!
De azért köszönöm! -
#201 haggyátok már abba a warezolást!!!
eddig 200-hszből 50%(+1) warez volt...
szörnyű....
"...honnan tudom letölteni ezt?... honnan tudom letölteni azt???...."
unalmas...
ez nem warez site,
SD456-nek warezon kívül nem sok hszét láttam...
Mint a topik címe is mutatja:
"általános segélykérő topik"... nem pedig... "honnan tölthetem le... XY nevű játékot?" topik...
Kicsit körülnézel, minden warezzal kapcsolatos topikot zárnak, szerintem rövid időn belül, ennek a topiknak is az lesz a sorsa, ha nem haggyátok abba....
Menj fel egy (vagy több) warez sitera, és ha szerencséd van, letöltheted, ha meg nincs, felveszel egy kabátot, és elmész a boltba, és megveszed!
....Meg aki nemtudja használni a netet, az elé se üljön...
-
#200 Szevasztok!
Valaki nem tudja, hogy honnan tudnám letölteni a Real War nevü játékot?
Előre is köszönöm! -
#199 Valószínüleg azért szarakodik ezzel mert nem tudja megvenni -
sabe #198 Igeeeeen? Hát ez szopacs. Talán ha megvennéd a játékot nem lenne ilyen gondod.