11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• kardist
    Tudna valaki segítséget nyújtani?
    El tudnátok küldeni nekem a commandos strike force játék crack-jét

e-mail:[email protected]

köszi..........
  • martons
    Egyébként, ha tényleg ilyen globális hiba lenne, azt talán már többen jelezték volna a készítők/honosítók felé... Ha jól tudom, akkor az 1.08k verzió volt az utolsó, és nekem ez van meg, szóval patchelni sem lehet a gammát.
  • martons
    Az első rész. Én a Stöki-féle (PC Guru) végigjátszáson kívül mást nem találtam, remélem, te sikerrel jársz. De igazából nem is itt gyökeredzik a probléma, hanem, hogy Baal Lukor nem követ. Különben egyszerű dolgom lenne. Megnéztem a dialógus-fájlokat is, próbáltam átjavítgatni a magyarítás "hibáit"(?), de nem hiszem, hogy el tudnám végezni bármelyik programozó helyett a piszkos munkát, akárkinek is a keze van benne (akár a fejlesztőké, akár a honosítóké). Már ha bug, ugye.
  • zeli
    sajnos én nem tudok segíteni:S
    max. tudok szerezni egy végigjátszást, melyik Gothic???
  • martons
    Ja, igen, és természetesen a Gothicról van szó! Sorry. :D
  • martons
    Segítségetekért esedezem. Harmadik fejezetben járok, a helyszín az Ork Temető. Abban a teremben vagyok, ahol Baal Lukornak kellett némi támogatást nyújtani a harcban. Már összeillesztette az Ork Varázslat tekercsét, de nem hajlandó követni. Szerintem bug-gyanús a helyzet (lehet a magyarítás okozza a galibát?). Betöltöttem újra, a temető bejáratától, ugyanez. És megint, és megint. Stöki végigjátszása szerint a harmadik teremben a 4 oszlop közé kell állni. Most mit csináljak? Tanácstalan vagyok. Nem akarom egy rohadt bugár miatt abbahagyni ezt a csodálatos játékot.
  • petit2000
    tudom csak okosnak akartam tünni (nem jött össze):D
  • zeli
    nah ennek a hozzászólásodnak sem volt sok értelme, nem azért:D:D
  • petit2000
    Az egyetlen értelmes és segítőkész ember itt Saddalim...
    Én meg segítenék de fogalmam sincs semmiről,de ha van akkor segítek.
    Akkor más topicba vetem fel a #1618-as kérdést.
    Ujabb probléma: melyik topicban érdeklődjek?
    (mert a sima doom 3 -as topicban nincsen soha senki)
  • DJ YAYO
    Naon-naon-naon TENKSZ!!!
  • Saddalim #1635
    A Simek Elszarták csalások

Csaláslista
    Nyomd meg a pausét hogy beírhasd az alábbi kódokat. A gnóm csalást az összes csalás előtt be kell írni hogy működjenek.
    Gnóm csalás: R2,L1,R1,L2?LEFT,CIRCLE (jobb2, bal1, jobb1, bal2, balra, kör)(egy gnóm fog megjelenni az emberkédnél) Ha rákattintasz a gnómra, kapsz zsét.
    Szükséges maximumra: L2,R1,LEFT,CIRCLE,UP
    Az összes hely engedélyezése R2,R3...
    Összes dolog engedélyezése: L2,R2...
    Összes szociális cucc engedélyezése: L1,R1...
    Csapatfotók engedélyezése: L3,R3...
    Összes kinézet engedélyezése: L1,R2...

Vidd a simedet A szobába, és szedd le az ajtót. Tesztelj mindent a simeddel, és nem fog kimenni a szobából (miközben a boldogsága nő). Kapcsold vissza a szobát a házhoz amikor a simed boldog lesz.
    Beküldte sas
    --idióta baromságok és jobbnál jobb tippek---
    Először aktiváld a gnóm kódot. Majd L1,R2,right,square,L3 (a bal oladli analógon). Ezután nyomj a gnómra a fű első csíkján és válaszd ki a "give money"-t. 10000 forintot vogsz kapni minden alkalommal. (a gnóm 30 percenként jelenik meg ott)
    ---még egy baromság---
  • zeli
    én lefordítom, ha megvan neked az Empire Earth 2 magyarul
  • DJ YAYO
    Sziasztok!
    Kerestem a ''The Sims Bustin Out''-ra cheat kódokat de csak angolokat találtam!
    Ezért valaki letudná nekem fordítani ezeket!!
    Naon-naon-naon köszke!!

The Sims Bustin' Out Cheats

Cheat List
    Press Pause to enter the following cheats. The gnome cheat must be entered before the other cheats will work.
    Gnome Cheat: R2, L1, R1, L2, LEFT, CIRCLE (a gnome will appear on the Sim's property signifying cheats are now allowed). You can click this gnome for money.
    Fill motives: L2, R1, LEFT, CIRCLE, UP
    Unlock all locations: R2, R3, L3, L2, R1, L1
    Unlock all objects: L2, R2, UP, TRIANGLE, L3
    Unlock all Socials: L1, R1, DOWN, X, L3, R3
    Unlock Team Photos: L3, R3, R1, R2
    Unlock all skins: L1, R2, X, CIRCLE, UP, DOWN

Get the Sim to enter the room and go remove the door. Make the Sim test everything out and it will not go out the room (while its happiness increases). Connect the room back to the main house when the Sim has gotten more happier.
    Submitted by sas
    Hint: Get rid of ghost at Goth Manor
    First unlock the fortune table and place it back where it goes. Tell a fortune or contact the dead the make the ghosts go away.
    Submitted by Matt Carter
    Hint: Mo' Money
    First enable the Cheat Gnome R2, L1, R1, L2, Left, Circle. Then after you have done that enable this code L1, R2, Right, Square, L3 (on the left analog stick). After you have done so click on the gnome in the front strip of grass and select "give money" You will get 10,000 simoleons every time you do that. NOTE: The gnome will show up there about 30 min. [sim time]

ZeroStarRage has an alternate entry L1, R2, RIGHT, SQUARE, L3 for 10,000 Simoleans. A blue sparkling gnome should appear in the front lawn to the left of the mailbox, just tell one of your sims to do one of the following options: Fill All Motives or Give Money!

• zeli
    nah gyerekek, most nekem kéne help!
    Kinek van meg az Empire Earth 2 magyar nyelven???Légyszi az jelezze, akinek +van..
  • ngcsnet
    ott van a dobozában
  • zeli
    ja bocsánat, már Saddalim kolléga már próbált segíteni
  • zeli
    te, nemlátod, hogy senkise válaszol? Ha idáig nem válaszoltak, akkor ezután se fognak!
    hiába másolod be, hogy valaki?
    ja és az olyan embereket nem szeretem, aki leírja a baját, és utána 2 perc múlva írja, "mi van má'"!
  • petit2000
    valaki????? #1618
  • SAFIII
    HI!!!!!!!!
    valaki nem szokott a gamestationrol tölteni??
    és ha töltött meg tudná mondani mennyibe van egy 7 napos reg??
    előre is köszi
  • petit2000
    valaki????? #1618
  • szolinacica
    Ha valaki tudja itt az e-mail címem: [email protected]
    Szolina
  • szolinacica
    Help me!
    Valaki megtudná mondani mi a CITY LIFE cd kulcsa. Nagyon kéne!
    Köszi előre is Szolina!

• Gladiator
    Nos, nekem olyan problémám lenne, hogy az Ultima IX-et szeretném emgvenni eredetiben, de sehol sem találom, még amazonon sem. MAx használtan tudnám megrendelni, ha amcsi lennék, de ugyebár nem vagyok az. Vkinek vmi 5let, hogy honnan lehetne egy 99-es játékot megszerezni? amúgy érdekes, mert az előző részét még magyarországon is lehet kapni...
  • petit2000
    Én sem szoktam, de haver rátalált erre a Hamachira és sztem ez kib***ott jó progi.
    Már Splinter Cell CT-ztünk, de másban még nem próbáltuk. Találtunk 1 listát amin rajta vannak a tesztelt játékok, de amelyik gameben van lan abban müxik.
    Szal akkor valaki más nem tudja hogy hogyan lehet doom 3 Co-opozni?
    Csomó peccset próbáltünk meg opencoop verziókat...
    Nagyon megköszönném a HELP-et
  • Saddalim #1621
    na valakit felülírtam :-)
    1628=1618 bocs :P
  • Saddalim #1620
    #1617: na most 2 lehetőség van. vagy pont eltaláltad vagy nagyon nem :-)
    #1628: bocs, nem szokásom lövöldözős-zombis játékokkal jáccani, szoval ezt nemtom :P
    #1616: hát ez tényleg érdekes. windows reinstall volt már?
  • Saddalim #1619
    #1617: na most 2 lehetőség van. vagy pont eltaláltad vagy nagyon nem :-)
    #1628: bocs, nem szokásom lövöldözős-zombis játékokkal jáccani, szoval ezt nemtom :P
    #1616: hát ez tényleg érdekes. windows reinstall volt már?
  • petit2000
    valaki leírná szóról szóra h hogyan tudnék haverral doom 3 coopot nyomni?
    Hányas pecs, esetleg crack, hányas opencoop mod stb..
    előre is kösz
  • GoKu x
    mindenki tudja sztem
  • GoKu x
    már ujból lett rakva, volt elsőnek a D-n, utána kipróbáltam a c-n nehogy az legyen a baja. Most végig néztem és nincs sárga 3szög 1iknél sem. Sza akkor nem tod mi lehet a baj? én már sok mindenkit megkérdeztem de azt mondták h ilyet nem láttak..
  • ngcsnet
    én tudom :DD
  • zeli
    Saddalim, egy kérdés, de csak érdekel azért: te hányéves vagy?
  • Saddalim #1613
    érdekes.
    akkor az utolsó 5letem hogy telepitsd újra az obliviont.
    ja, jut eszembe, amivel én is megtaláltam a hibát 1szer.
    futatásba dxdiag. csíkot megvárod. felül átkapcsolsz a DirectX fjlok/DirectX files-re és végignézed az összeset hogy van-e valamelyik mellett sárga háromszög
  • zeli
    bakker nem azért, de ez a link lol!
    belinkeltél egy fájlt a gépedről??:D:D:D:D
  • GoKu x
    nah mind1 asszem ugy tom h 300w a tápam. NAh itt a válasz
  • GoKu x
    sry szarul linkeltem be
  • GoKu x
    konfigom
    ha ez igy segít vmit.
  • GoKu x
    everestbe 1általán meg lehet nézni?
  • GoKu x
    inkább megnézem everestben mert ki kéne kapni a helyéről a tápot h megnézhessem. kicsit szar a házam.
  • Saddalim #1606
    ilyet szerintem nem lehet, de kapcsold be az egér nyomhúzását. hasonló :P