11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Saddalim #1685
    ja! :-)
    hát ez már elég kemény registry átírás lenne (neve, helye, belső azonosító és még párezer felesleges adat amit az xp tárol)...
    próbáltad már újrainstallálni? egyáltalán mit ír, amikor elszáll a setup?
  • Adam350
    Arról, hogy nem teljesen rakta fel magát a Call of Duty 2-m, és hogy amit nem rakott fel azt én manuálisan a DVD-ről bemásoltam, megy a játék, minden OK, DE!
    Nem "jegyezte fel magát" a feltelepített dolgoknál, mert ugy neki egyedül nem sikerült... E miatt én nem tudom felrakni a MP v1.2 patchet, mert az megnézi, hogy installálva van-e. Ezért szeretném megtudni, hogy hogyan lehet "elhitetni" a géppel ( XP-vel ), hogy nekem az igen is FENN VAN!
  • toysoldier
    nagyon fontos lenne
  • toysoldier
    Kösz de nem találom az inijétmeg ott mit is kéne átírni? a Fifában beállítottam de nem jó
  • [Jakuza]
    Talan a FIFA 2004 inijeben ha atirod, vagy kulon eloszor abban beallitod a nehezsegi fokozatot.
  • toysoldier
    sziasztok! vki tudja h hol lehet a TCM 2004-ben a nehézséget beállítani a football fusionbe?
  • zeli
    meg az, hogy gyosr, az hasznodra válik a Sanandreasban. például mikor ruhát kell venni, akkor kibe megy az ajtón..az idegesítő

Érdekelnek valakit San Andreasos bugok???mert megadok egy honlapcímet, od atettem fel:P
  • zeli
    vagy viddfel a felbontást 1280X1024-re:D
    és nyomd fel a textúrarészletességet..nekem akkor a játék meg k***a lassú
    de én örülnék, ha egy gém gyorsabb lenne:P
    na persze ez idegesítő, de én úgy felnyomnám a videóbeállításokat, hogy ki is akadna:D:D
  • Saddalim #1677
    az lényegtelen.
    mikor írja? amikor mindent beállitottál, és az installt kezdené, vagy amikor el akarod inditani a setupot?
  • heystumafly
    írd be a lelassító kodot
  • heystumafly
    meg úgy nemtudom telepíteni, hogy ugye daemonnal be mountolom, na akkor előkéne jönni a telepítőnek ,de nem jön elő!
  • heystumafly
    de én már kibontottam meg minden, csak amikor elkezdem telepíteni kiírja, hogy setup has experienced an error
  • heystumafly
    hát, nekem ez kínai:)
  • Saddalim #1672
    ööö most mi van kettőtöknek ugyanaz a baja vagy mi?!
  • w77d
    nem, az óra is kegyetlenül pörög
  • Saddalim #1670
    konkrétan gép?
    ilyen esetekre találták ki a cpu laíítókat de én olyat még nem pipáltam, gogy sa-hoz valaki használta volna
    óra normálisan telik (mármint nem 1:1-be hanem ahogy az sa-ban mennie kéne)?
  • Saddalim #1669
    kibont. ha darabolva van, tcmd-vel összefűzöd. azt démonnal MOUNTolod.
    na hékás. most akkor sikerült vagy nem?
  • heystumafly
    most neg azt írja, hogy setup has experienced an error.
  • heystumafly
    hello, letöltöttem a játékot és azt írja, bontsam ki majd Daemon toolal instaláljam, na igen de a daemon tool semmi sem csinál!
    Mi lehet a baj?(Ghost Recon advenced warfighter)

• w77d
    Hellosztok! Egy idegesítő problémával kerültem szembe! Most vettem egy nagyon jó PC-t! tényleg erős meg minden. de eggyes játékokat pl: GTA San Andreas vagy NFS Most Wanted nagyon felgyorsít! A san andreasban pl az emberek olyan gyorsan szaladgálnak hogy alig látni őket! Mi lehet a probléma? Létszi segítsen aki tud!!
  • GoKu x
    nah megvan mi a baja az oblivionnak. sz*r a hangkártyám és ez lefogta a gépem és ezért akadt. Letiltottam a hangkártyám és így már tok normálisan jácccani. végre..
  • Vlala #1664
    Nem a House of the Dead-re gondolsz? Csak tipp, halvány gőzöm sincs, milyen az a Romero-film...
  • zeli
    semmi értelme krekknek, meg ilyesminek. énis nemrég játszottam azzal a gémmel, szerintem egész jó. csak a szervereken nincs senki, így értelmetlen...
  • petit2000
    #1659 hát én még nem láttam olyan George A. Romero filmet de sztem doom 3. Ez az egyetlen zombihalomra lövős amit ismerek...
  • Saddalim #1661
    no ez már erősen érinti a warez kategóriát :P
    írj egy mailt a [email protected] és küldök egyet
  • JasonXXX
    Szevasztok!

Alien vs. Predator 2-zök mostanság és muliplayerezni szeretnék, de kér valamilyen kódot, amikor rákattintok a multiplayerre. Megtudná mondani valaki azt a kódot?
  • marcio mela
    Mi a neve annak az FPS-nek aminek olyan a hangulata mint egy George A. Romero filmnek?Zombikkal kell küzdeni.
  • Directors
    ő egyébként azért nemtudtam mert 1 hónap mulva lehet csak.De köszi a segítséget
  • Saddalim #1657
    muhaha :D
  • zeli
    nah Saddalim leelőztél:D
  • zeli
    Innen:P (Age of Empires 3 Teljes magyarítás)
  • Saddalim #1654
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=680
  • Linninger Milán
    Sziasztok
    Valaki tudja honnan lehet letölteni az Age of Empires 3-hoz magyarosítást?
    Előre is köszi.
  • Saddalim #1652
    szerintem valszeg nem véletlenül nem tudsz. És köszönd meg, hogy nem kapsz újabbat.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108233308
  • Directors
    Hali
    Légyszi csináljatok már egy új témát,ez a neve:Rise and Fall
    Csak mert én még nemtok.
    Előre is köszi
  • Saddalim #1650
    ööö miről van szó? :P
  • Adam350
    Azért szeretném, ha eltudnám hitetni, mert ha sikerül FELTUDOM INSTALLÁLNI A PATCHET!!!!
  • Saddalim #1648
    Jah, és ha már szó esett a magyarításról...
    Itt van egy jó
  • Saddalim #1647
    elküldve :P
  • Saddalim #1646
    http://gamefaqs.com/ <- itt találsz sok végigjátszást
    http://www.gamefaqs.com/search/index.html?game=gothic&platform=All+Platforms <- itt meg konkrétan a Gothichoz