11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1685 ja! :-)
hát ez már elég kemény registry átírás lenne (neve, helye, belső azonosító és még párezer felesleges adat amit az xp tárol)...
próbáltad már újrainstallálni? egyáltalán mit ír, amikor elszáll a setup? -
Adam350 #1684 Arról, hogy nem teljesen rakta fel magát a Call of Duty 2-m, és hogy amit nem rakott fel azt én manuálisan a DVD-ről bemásoltam, megy a játék, minden OK, DE!
Nem "jegyezte fel magát" a feltelepített dolgoknál, mert ugy neki egyedül nem sikerült... E miatt én nem tudom felrakni a MP v1.2 patchet, mert az megnézi, hogy installálva van-e. Ezért szeretném megtudni, hogy hogyan lehet "elhitetni" a géppel ( XP-vel ), hogy nekem az igen is FENN VAN! -
#1683 nagyon fontos lenne -
#1682 Kösz de nem találom az inijétmeg ott mit is kéne átírni? a Fifában beállítottam de nem jó -
#1681 Talan a FIFA 2004 inijeben ha atirod, vagy kulon eloszor abban beallitod a nehezsegi fokozatot. -
#1680 sziasztok! vki tudja h hol lehet a TCM 2004-ben a nehézséget beállítani a football fusionbe? -
#1679 meg az, hogy gyosr, az hasznodra válik a Sanandreasban. például mikor ruhát kell venni, akkor kibe megy az ajtón..az idegesítő
Érdekelnek valakit San Andreasos bugok???mert megadok egy honlapcímet, od atettem fel:P -
#1678 vagy viddfel a felbontást 1280X1024-re:D
és nyomd fel a textúrarészletességet..nekem akkor a játék meg k***a lassú
de én örülnék, ha egy gém gyorsabb lenne:P
na persze ez idegesítő, de én úgy felnyomnám a videóbeállításokat, hogy ki is akadna:D:D -
#1677 az lényegtelen.
mikor írja? amikor mindent beállitottál, és az installt kezdené, vagy amikor el akarod inditani a setupot? -
heystumafly #1676 írd be a lelassító kodot -
heystumafly #1675 meg úgy nemtudom telepíteni, hogy ugye daemonnal be mountolom, na akkor előkéne jönni a telepítőnek ,de nem jön elő!
-
heystumafly #1674 de én már kibontottam meg minden, csak amikor elkezdem telepíteni kiírja, hogy setup has experienced an error -
heystumafly #1673 hát, nekem ez kínai:) -
#1672 ööö most mi van kettőtöknek ugyanaz a baja vagy mi?! -
#1671 nem, az óra is kegyetlenül pörög -
#1670 konkrétan gép?
ilyen esetekre találták ki a cpu laíítókat de én olyat még nem pipáltam, gogy sa-hoz valaki használta volna
óra normálisan telik (mármint nem 1:1-be hanem ahogy az sa-ban mennie kéne)? -
#1669 kibont. ha darabolva van, tcmd-vel összefűzöd. azt démonnal MOUNTolod.
na hékás. most akkor sikerült vagy nem? -
heystumafly #1668 most neg azt írja, hogy setup has experienced an error. -
heystumafly #1667 hello, letöltöttem a játékot és azt írja, bontsam ki majd Daemon toolal instaláljam, na igen de a daemon tool semmi sem csinál!
Mi lehet a baj?(Ghost Recon advenced warfighter)
-
#1666 Hellosztok! Egy idegesítő problémával kerültem szembe! Most vettem egy nagyon jó PC-t! tényleg erős meg minden. de eggyes játékokat pl: GTA San Andreas vagy NFS Most Wanted nagyon felgyorsít! A san andreasban pl az emberek olyan gyorsan szaladgálnak hogy alig látni őket! Mi lehet a probléma? Létszi segítsen aki tud!! -
#1665 nah megvan mi a baja az oblivionnak. sz*r a hangkártyám és ez lefogta a gépem és ezért akadt. Letiltottam a hangkártyám és így már tok normálisan jácccani. végre.. -
Vlala #1664 Nem a House of the Dead-re gondolsz? Csak tipp, halvány gőzöm sincs, milyen az a Romero-film... -
#1663 semmi értelme krekknek, meg ilyesminek. énis nemrég játszottam azzal a gémmel, szerintem egész jó. csak a szervereken nincs senki, így értelmetlen... -
petit2000 #1662 #1659 hát én még nem láttam olyan George A. Romero filmet de sztem doom 3. Ez az egyetlen zombihalomra lövős amit ismerek... -
#1661 no ez már erősen érinti a warez kategóriát :P
írj egy mailt a [email protected] és küldök egyet -
JasonXXX #1660 Szevasztok!
Alien vs. Predator 2-zök mostanság és muliplayerezni szeretnék, de kér valamilyen kódot, amikor rákattintok a multiplayerre. Megtudná mondani valaki azt a kódot? -
marcio mela #1659 Mi a neve annak az FPS-nek aminek olyan a hangulata mint egy George A. Romero filmnek?Zombikkal kell küzdeni. -
Directors #1658 ő egyébként azért nemtudtam mert 1 hónap mulva lehet csak.De köszi a segítséget -
#1657 muhaha :D -
#1656 nah Saddalim leelőztél:D -
#1655 Innen:P (Age of Empires 3 Teljes magyarítás) -
#1654 http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=680 -
Linninger Milán #1653 Sziasztok
Valaki tudja honnan lehet letölteni az Age of Empires 3-hoz magyarosítást?
Előre is köszi. -
#1652 szerintem valszeg nem véletlenül nem tudsz. És köszönd meg, hogy nem kapsz újabbat.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108233308 -
Directors #1651 Hali
Légyszi csináljatok már egy új témát,ez a neve:Rise and Fall
Csak mert én még nemtok.
Előre is köszi
-
#1650 ööö miről van szó? :P -
Adam350 #1649 Azért szeretném, ha eltudnám hitetni, mert ha sikerül FELTUDOM INSTALLÁLNI A PATCHET!!!! -
#1648 Jah, és ha már szó esett a magyarításról...
Itt van egy jó -
#1647 elküldve :P -
#1646 http://gamefaqs.com/ <- itt találsz sok végigjátszást
http://www.gamefaqs.com/search/index.html?game=gothic&platform=All+Platforms <- itt meg konkrétan a Gothichoz