11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#2246 A BIOS-ban a PEG Buffer Lenght címszóval mit tudok beállítami? -
#2245 hangkártya drivert újra felpakolni -
#2244 #2240: Nekem is pont ilyesmi bajom volt az NFS Undergrounddal, de nekem amiatt, hogy egy bizonyos Jeffo nevű vírus ment a gépemre, ami ilyesmiket csinált, hogy megfertőzte egyes alkalmazások exe fájlját, ugyan ezt a hibát villogtatva indításkor. Szóval nekem az egyetlen tippem az, hogy alaposan nézesd át a gépet egy jó vírusírtóval. -
henk #2243 Hi all!
Segítséget kérek mert most játszok a san andreas-szal de nem működik a hang rendesen.Eleinte csak ott ahol a négerállat jár aztán meg már csak a rádió szól.
Seggítsetek. -
#2242 hát én nem ismerem a nfsu-t de ilyet a dosos játékoknál szokott írni, és nem hiszem hogy a nfsu dosos lenne (bár mondom nem ismerem :P), ha mégis, akkor dosbox nevű progi. ha nem, akkor az exe tulajdonságainál a kompatibilitásnál állitsd win98-ra vagy 95-re valamelyikkel mennie kéne -
#2241 #2238: ut2004-ben a hyperblastos head to head az utsó küldetés (1v1).
#2239: windows ujrainstall minen ilyesmi váltáskor. ha megvolt, akkor talán leírhatnád a konfigod... (abbol hogy 667Mhz ram, nem tudjuk meg hogy mekkora, és nem igazán hallottam még 30"-os monitorról...) -
Elmör #2240 És van még egy problémám. Az NFS Underground 1-el kapcsolatban.
Amikor megjelent nálunk a játék fentvolt a gépen sokáig, akkor még nem volt XP sem ha jól emlékszem. Aztán a minap fel szerettem volna tenni a nosztalgia kedvéért, de nem rakja fel a gépem. Azt írja ki, hogy nem Win32 alkalmazás. Ehhez sajna nem lövök semmit. Megnéztem, hogy a kompatibilitás hogy áll, de nem értem el azzal sem eredmény.
A válaszokat előre is köszönöm a 2 játékkal kapcsolatban. -
Attila5 #2239 Sziasztok! segitséget szeretnék kérni!Az lenne a gondom,hogy miota SLI-re váltottam bizonyos játékok nemigazán mennek rendesen.A két HL2 játék az megy rendesen de a többinél olyant csinál hogy villodzik a kép 1-2mp-ig jó utánna megint vibrál.Ha valaki tudna ebben segiteni azt meg köszönném.A konfigom Quad royal alaplap,2gb 667MHz ram,2db quadro fx3400 videokari 30"DELL tft monitor. -
Elmör #2238 Unreal tournament 2004-el kapcsolatban kérek segítséget!
Már megírtam a játék fórumába is.
Szóval a Ladder résznél már megcsináltam mindent és így kinyílt ugye a lakat vagy mi, de ha rákattintok nem hoz be semmit, csak a Malcolmos Team és sima head to head meccset. Ezek is megvannak, akkor mi a baja, hogy nem enged tovább?
5 emberem van és több mint 100 ezer kreditem. -
#2237 nem is az ilyen überprofi újakra. én egy acdsee32 2.4-est használok. egyszerű gyors régi (és ez a lényeg. minden ami régi, az jobb) -
#2236 nekem is megvan, de nem szeretem:S
pl a 7 olyan lassan adta be a képeket...
nekem meg az a lényeg, hogy rákattintok, azt bejön, és a Kép és Faxmegjelenítő erre pont jó:D
-
#2235 ah, én acdsee-fan vagyok :-) -
#2234 húzd egy kicsit lejjebb aképet és meglátod kb 48-as betűméretben:D
w77d, nemtom:D
Saddalim, Windows kép és faxmegjelenítő:D (szerintem az tökjó:D nem lassú, képnézésre tökéletes) -
hjkjjjjj #2233 hello.Elakdtam,v.milyen feldolgozo,üzemben ahol acsiléket kell beiditani.Ez meg is történt ,be szálltam .Tovább hogyan (Call of cthulhu) -
#2232 Hali! Ha egy játékot elindítok a következőt írja ki: Buffer overrun detected és ezután kilép! mi lehet a probléma? -
#2231 jaj lol a winfos szar fax és kép vagy miafenemegjenelitője is tudja elvileg, de ifranwievben már láttam ilyet -
#2230 én tudok rá jobb megoldást: kezdődik az iskola:D [én sme elszek nagyon]
#2227: olyan programról nem tudok, de fényképalbumot lehet oylat csinálni. pl csinálsz egy lemezt fényképalbumban és a DVD lejátszó lejátssza neked.be tudod állítani mennyit "időzzön" egy kép, meg ilyenek. ha van ilyen progi, és valaki tud róla, javítson ki -
#2229 irfanview, vagy valami ilyesmi -
#2228 reméjjük az első :D
#2227 sjna nem tok ilyaet hirtelen... -
#2227 Hello kellene egy olyan segítség, h képeket akarok lejátszani, és olyan program kellene amiben be lehet állítani h pl 4 mp-ig mutasson egy képet és utána automatikusan nyomja a következőt.
-
#2226 na egyre ritkulnak a segiccségkérések. ennek két oka lehet.
1. olyan marha királyak vagyunk, hogy a legtöbb embernek már segitettünk, és nincs mit kérdezniük.
2. olyan marha szarok vagyunk, hogy egy csomó ember már fel sem teszi a kérdéseit, mert úgysem segitenek -
#2225 ha exe, futtasd, ha zip, rar vagy arj, tömöritsd ki, ha iso, bin, nrg, ccd, mds, mdf, mointold be daemonnal -
balcsi70 #2224 OK. THX. közbe találtam is. -
aadam #2223 A bfme2.com-rol letöltöttem az Elven_Guard_mod_1.0-t de nemtom mit kell csinálni vele. Lécci segítsetek!Mit csináljak? -
#2222 ps1, ps
a psx azt jelenti hogy mind a 2 (nemsokára 3) ps-hez, hiszen Play Station X -
balcsi70 #2221 Sziasztok.Ha Ps1-hez keresek játékot azt hogy jelzik? PSX ? kössz a választ. -
#2220 probáltál
ésmármegisvan csak azota gémeltem és nem irtam vissza
de uharcra kerestem vagymire de majnem ua -
#2219 Esetleg próbáltál rákeresni? -
#2218 he? -
T Zsolti #2217 nem engedi feltölteni mer nagy de huziga nincs a kintin csak pipálandok felbontás és kiválaszthato dolgok(de ezekben is csak egy van) -
#2216 lenne egy kérdésem
letöltöttem egy fájlt
uha kiterjesztésű de nemtom micsináljak vele -
#2215 ez annyit tesz, hogy magától beállitja a gépedhez megfelelő beállitásokat, amely jelen esetben közepes. EZT a közepest kéne alacsonyra (minimumra) állitani. ha belinkelsz egy képlopást metom mondani pontosan hogy hol (mármint a kis ablakról) -
T Zsolti #2214 Valakinek nincs meg az oblivion??? mer nekem ez negyon nem akkar mükszeni.:'( -
#2213 Serials... -
#2212 na most én jövök: a Star wars Battlefront II-vel hogy a fenébe kell Multiba játszani, mert nekem nem megy:S
elindítom, beírom becenevet, email jelszó, elkezd töltnei és kilép..a Kerióban engedélyeztem, mit csináljak? -
T Zsolti #2211 na megnézem és ha ott nyomok egy reset the defaults-t aakor ezt irja ki :oblivion will now detectyour videohardwareand set videooptionsaccordingly.(de ezt amikor elöször inditotam akkor is kiirta)és utána is kiir valamit ezt:
video hardwareungrecognized. video quality settings default to medium quality.
de igyse megy:( -
#2210 kell lennie az ilyenek pont ezért vannak. nézegesd végig a füleket mindent vigyél legkisebbre vagy minimumra -
T Zsolti #2209 Van de ép ott nincs ojan ami kéne -
#2208 ha van valami inditómenüje (még a játékelinditás előtt jön be), vagy két inditóexe-je akkor ott. ha ilyen nincs, akkor installáld újra -
#2207 nincs magyarítása, megnéztem a Magyarítások portálon, ha ott nincs akkor sztem sehol sincs, legalábbis készen, talán itt kérdezd meg hogy készül-e esetleg:Játékmagyarítások foruma