Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
"Válasz 'GCsab' üzenetére (#3822)"
ezek példák hogy hogyan kell megcsinálni egy flash-et

Ez a Tess ez nekem szólt? És ha igen akkor hogy lehet letölteniezt az izét?

Saddalim
codec.
bocs, ha félreérthetõ volt, de az igazi "mplayer", a "ronda, kicsi, linux átirat"-ot kevesebben ismerik, és a "mplayer" rövidítésrõl inkább a WinMediaPlayer jut az eszükbe.

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

zeli
na jó, valaki más válaszoljon én már nem bírom😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
És a macromedianak van valamilyen régebbik flash tervezõ programja amit lelehet tölteni a netrõl?

zeli
Szerintem világosan jeleztem, hogy kijelentõ mondat volt.Gyengébbek kedvéért:
a Macromedia Flash 8 az a lejátszó!😊
tehát a válasz igen😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

az a lejátszója?

az a lejátszója?

zeli
az a lejátszó.

dehát itt nem volt odaírva hogy profesional csak így simán: macromedia flash 8!!!
De mind1 hadjuk

zeli
"más nem nagyon van rá. ez a legjobb. Mivel ezt a "szabványt" a Macromedia fejlesztette ki..
egy két alternatív programja talán van.."

szerintem itt világosan kifejtem, hogy a Macromedia Flash Professional a legjobb - és egyetlen - program erre.
aki vétózik jelezze😊

Flash játékot

JAG1
Mita akarsz készíteni?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

melyiket?

zeli
olvass vissza

A Macromedia flash 8 is jó flash készítõ program?

JAG1
mplayert ne keverd a Medai Player-el.
Az két teljesen más program. Az mplayer ronda, kicsi, linux átirat és mindent lejátszik codeck nélkül. A Media Player meg a leggagyibb progi...

fery02
Na találtam 2.91-es, meg 5.3.2-es Winampot. Ugye értelemszerûbb lenne elvileg, hogy az újabbat kéne leszedni, viszont az van mellé írva, hogy felesleges, lassabb is, meg rondább is, mint a 2-es. Na, megint, mit javasoltok? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
kérdezd meg tõlük

Saddalim
passz

"Ki mit vár ettõl az évtõl" topik miért lett lezárva?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Saddalim
Igen. Memóriában fõleg. A Winamp csak lejátszik, a mplayer betölt minden cd-másoló szarságot, böngészõt, listákat, indexeli a gépet, szóval sok semmire sem jó szart csinál. Használj Winampot.

dragon11
A levelezõ programról már lemondtam akkor is köszönöm a segítséget!

zeli
igen, sokkal kisebb, és biztos nem hajlamos lefagyásra, mint a másik.Bár én is Windows Media player 11-et használok<#vigyor>

fery02
Sokan használnak ismerõseim közül Winampot zenehallgatásra. Most azt nemtom, hogy melyik a jó zenehallgatásra. Ez, vagy a Windows Media Player 11. Mer én most utóbbit használom. Winampnak mondják, hogy kisebb a gépigénye. Ez igaz?

zeli
más nem nagyon van rá. ez a legjobb. Mivel ezt a "szabványt" a Macromedia fejlesztette ki..
egy két alternatív programja talán van..

tudtok ajánlani valamilyen flash készítõ programot a Macromedia Flash Professional 9-en kívûl?

szépen rajzolni azt tok valóságban a gépen kicsit rosszabul de a gépeken annyi könnyebítés van hogy lehet így egyenes, görbe vonalakat kockákat meg egyéb ilyeneket. A programozással vannak gondok de azt is meglehet oldani.

zeli
igen😊
és ehhez tudni kell szépen rajzolni, meg programozni Flash-ben.

pl a www.startlapjatekok.hu ott az összes "program(játék)" flash.
a flash az tulajdonképpen olyan mozgókép mint a rajzfilmek csak belehet ilesszteni hangokat és gombokat amikre ha rákattintunk történik valami meg ilyenek.

zeli
a Flash nem "játéktervezõ"(bár lehet vele ilyen kis flash játékokat összeállítani.). elõbb olvass utána mi az, aztán kérdezz😊
ja, és lehet, hogy apukád tud programozni, de manapság már 4000 programozási nyelv van😉

dragon11
Akkor erre nincs magyarosítás?#3780

valami más flash játéktervezõ progi nincs vagy nem tudtok róla?

Apukám tud programozni 😊

zeli
nem írja tudtommal
Gcsab: elõszörtanulj meg programozni Flash-ben utánna töltsd le a Profesional-t😉

pedig mozognija is kéne 😊

VKiller
Ha nem akarod h mozogjon akkor elég a Photoshop is

meg még azt is szeretném kérdezni hogy ezen a fórumon hol írják ki azt hogy eddig hány hozászólásunk volt a fórumon?

zeli
Bolt, de a demóját megtalálod itt

és ezt honnan lehet megszerezni?

zeli
Macromedia Flash Professional 9 - drága, ésha megtanulsz programozni vele, akkor jó😊
#3783:Házigazda joggal..
#3785:a beállításoknál lehet egy 120×120-as képet betenni..

Én azt szeretném kérdezni hogy a nevünk kiírása helyére hogy lehet képet beszúrni?

õõõõõõ
hát nem is tom
mért milyen topikot akarsz nyitni amúgy?

Hali Még új vok

Ha nyitok egy fórumot (valamikor) akkor képet a téma címének h rakhatok be?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Tudtok valami jó Flash jták készítõ programot ajánlani?
Aki tud az írjon!

Elõre is kösz

dragon11
?

dragon11
Mondjuk az lenne a legjobb ha ehez lenne magyarosítás:IncrediMail Build 2740,mert ez a legújabb és a legjobb is szerintem.Van ehez?

dragon11
Nem ez volt a baj a magyarosítás más verzióhoz szólt és most a Build 2600-assal megy és ez a 2600-as felajánlotta hogy futassa vagy ne,de csak ha jobb gombal kattintok a kis ikonjára az óra mellett csak az magyar meg nekem most valami premium van meg adj már egy linket a sima Build 2600-hoz.Meg ha elmagyaráznád nekem a magyarosítását megköszönném mert a megadott linked ott letölttem a jót és van olyan pont hogy magyarosítás patch az a pajzs telepítés és a lépésekbe nincsen leírva az a magyarosítás!Elõre is köszönöm a válaszodat!<#worship><#worship><#worship>

fery02
Jaj, nem tudtam hogy ezzel az ártatlan kérdésemmel majd háborút fogok indítani a topicban XD. Bocsi mindenkitõl. Amúgy mekkora véletlen, hogy ír a topicba egy Berényi ember is, milyen kicsi a világ 😄 Úgy döntöttem végülis, hogy majd esetleg fél év múlva, akkor már tényleg kelleni fog.