Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
akkor egyesíteném a két véleményt és hozzáraknék 😛
az hogy "valami" (most program) hány bites, az azt jelenti, hogy a gépet darabjai mekkora csomagokkal kommunikálnak. minden cosmag után ellenõrzés van. ebbõl adódóan minél nagyobb csomag, annál gyorsabb lesz. viszont nem szabad ugye nagy csomagokat küldeni, mert akkor nagyobb esélye lesz a hibának. régen volt 16 bites oprendszer ÉS hardver (egy csomat 16 bit (2byte)). mostanában a 32bit van érvényben, win95,98,ME,NT,XP stb. 32 bitesek. 64 bites oprendszer még csak 1 van, a Vista (ennek van 32 bites verziója is, lehet választani). csak akkor jársz jól, hogyha a HW-d is (pl procid) 64bites. D-Tools már kiadta a 64 bites verziót is a 64 bites Vistára, ezért van kettõ. ha XP-d van, akkor mivel az ugyebár 32 bites, ezért egy 64 bites nem igazán fog múködni (hogy egyértelmû legyek NEM). összességében, tölts 32-est!

JAG1
Mi az, hogy valamelyik kezeli, valamelyik nem?
HW-SW összefüggés van. Hiába kezelné a proci, ha szoftver nincs alá.
Szal a proci támogatja, csak kell hozzá a 64bit-es XP is.
Ha az oprendszered 32-bites, minden szoftver 32-bites változata kell.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sziasztok! Ha valaki tud segíteni, azt elõre is köszönöm! Szóval megvettem a C&C generals- zero hours címû 2004-es játékot. Az a problémám, hogy a telepítés során a 2. lemez bekérése után nem folytatódik a telepítés, hiába teszem be a 2. lemezt folyamatosan azt kéri újra, de nem fut tovább.
dragon11
Najó hazudtam a procinak is van köze valamelyik tudja kezelni valamelyik nem,de ebbe ne menjünk bele.Akkor is a 32bites kell.

dragon11
32 bitest procinak köze nincs hozzá az dönti el hogy a windowsod hány bites.

fery02
A procim, 64-es AMD, a Windows-om 32 bit-es. Melyik Daemon tools-t rakjam fel? 32, vagy 64 bit-eset?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hello,
tud-e vki segiteni? a Safecracke-ben a billiárd asztalnál levõ széf ködja kellene
Saddalim
én sokat próbálkoztam, a háttér miatt kiesik egy csomó szín, végülis még ez volt a legfeltûnõbb de mágsem ronda megoldás. esetleg ha a hátteret elhalványítanám, bár akkor meg be e fog olvadni a környezetbe :S

dragon11
Itt a válaszod!Ez a topik nem erre van jó lenne ha elolvasnátok mielött kérdeznétek!!!

JAG1
b+.

Grand Theft Auto - Vice City
1000 van...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

😛mondtam hogy ahol én nézem azon nincs. hát ez az. itt nincs😞
JAG1

sziasztok
vki pls segitsen a napokban kedvem támad egy kiscit vice cityzni de valami elszarodot az egyik CD-n és nem engedi lemásolni rola a crackot és most nem találom hol tudnák crakkot találni hozzá az a honlap amin én voltam azon nincs rajata pls vki rakjon föl egy olyan crackes honlapot amin rajta van a crackje pls
dragon11
Valaki segítene a chatre(it a fõoldalon)szeretnék írni de nem ír már napok óta.Help please.<#help><#help>

dragon11
Nemtudom de,hogy ennyire lustának lenni elolvasni.Pedig nincs sok szöveg benne és a lényeget mondja nem rizsa!Grat a kreátornak:Saddalimnak!<#worship><#worship><#worship>

zeli
Szerintem nem a GYIk elhelyezkedésével van a gond. Az emberek egyszerûen sz.. kakilnak rá hogy ott van, inkább megkérdezik..lehet, hogy a jobb oldali szöveget kéne láthatóbbá tenni😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Van megoldás erre a GYIK-es problémára. Tedd ki a linkjét az aláírásod-ba, mellé zárójelben, hogy mit is jelent a GYIK, mint fogalom. XD

Saddalim
?

dragon11
Lehet.

Tudja valaki hogy hogyan kell a carbon mentését felüliratni???
zvaragabor
Vagy pedig nincsenek tisztába a GYIK fogalmával, vagy újregek, vagy nem tudják, hogy a "GYIK" feliratra rá lehet kattintani, vagy bele sem gondolnak, hogy a gyikban megtalálják a választ a kérdéseikre. 😊

Chaos Anno Domini

dragon11
Hát jah,már annyian kérdeznek minden játékról végigjátszást,nemértem ennyire nehézlenne a szemünket megeröltetni és elolvasni a GYIK-ot vagy a türelmükkel lehet a gond nemtudom.

Saddalim
szerintem nem elég feltûnõ a GYIK. ki kéne találni vmit...

Saddalim
nem mindig adja hozzá. hiába, ez is májkroszoft

dragon11
GYIK

Nem tudna küldeni valaki nekem egy magyarosítást és végigjátszást a Commandos Behinde the enemy lins-hoz? Ha linketek van az is jó lenne.

[email protected]
fery02
Hülyén fogalmaztam. A társítás ablakban ugye van két almenü: Egy ajánlott programok, és egy egyéb programok. Normál esetben, ha rákattintunk a tallózás gombra, kiválaszthajuk, a program ikonját, amihez társítani szeretnénk a társítandó fájlt, és ezt az ikont ilyenkor hozzáadja az ajánlott programokhoz, majd ha ott is rákattintunk a program ikonjára, akkor megnyitja a fájlt abban a programban, amit betallóztunk. De nekem nem ad hozzá semmijen programot sem az ajánlott programokhoz, és nem tudom, hogy miért.

Saddalim
#3996: ha mp3-t tud kezelni a mobilod, akkor abba. (CoolEditet ajánlom). ha tud mp3pro-t az mégjobb, az még a felére tudja tömöriteni.
#3998: milyen listához?
#3999: GYIK

mellesleg ez a
#4000!!!

Nem tudna valaki Angolosítást vagy magyarÍtást az El Matadorhoz?

Tudom,hogy már magyarul is kijött!

Nemkem csak Németül van meg!

Ha tudna valaki egy címet,vagy meg van neki az írjon vagy ide vagy még jobblenne ha elküldené e-mailben!
[email protected]
NAGYON KÉNE!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is köszi!

fery02
Nemtudok tallózni. Rákattintok egy társítatlan fájlra, megadom neki a hozzávaló exe-t, de nem adja hozzá a listához, mintha nem is csináltam volna semmit sem.

zeli
zenét annyira nem lehet jó minõségben tömörítani egy "átlagos" tömörítõ programmal, mint pl a WinRAR.
alakítsd át mp3-ba, szerintem az jó tömörítés és hatékony😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

heló:d
Hogy elhet a leges-leges legjobban letömöríteni egy számot és milyen programmal?(Telefonra akarom felrakni😊
köszi helló
zeli
Turbo pascal
szólj, ha nem találsz, nekem megvan valahol a TP5.5 ha kell átküldöm😊
T Zsolti: egyetértek, hazsnálj Firefoxot, van PopUp szûrõje. esetleg ha még mindig felugrálnak, lehet, hogy összesedtél egy kémprogramot, ilyenkor futtas le egy
Ad-Aware keresést..

fery02
Tud valaki nekem ajánlani egy normális, XP-n mûködõ Pascal-t?

Sziasztok nem tudja valaki a Pursuit Force-ba van free mode?

JAG1
Használj Firefox-ot és nem kell külön progi rá...

JAG1

sziasztok!
lenne egy gondom.azt monják a haverok hogy valami blokolo nincs fenn a gépen és azért állandoan elöugranak reklámok egy kicsit idegesitö. nem tudja valaki mit lehetne vele csinálni??régen nem volt ien.pedig nem is emlékszem hogy kikapcsoltam volna valamit és mégis szar😞
Saddalim
GYIK

Segitsetek!! A fiam megõrjit mert nem tud tovább menni a Tigger's Honey játékban. Micinek odaadta az esernyõt, de itt megfeneklett a játék. Át kell ugrani a szakadékot?
Saddalim
#3984: Nem elég?
#3985: GYIK
#3986: dc...?

sziasztok nem tudja valaki honan tudnám letölteni a halálos iramban:tokiói hajsza zenéjét?

Sziasztok! Valaki tudna segiteni Delta Force Black Hawk Down végigjátszás ügyében, mert sehol sem találok! Elöre is köszi
hello na akkor tud valaki segíteni a san andreas modern módban vagyis honnan lehet letölteni??
dragon11
Na elírtam DMZ-sietnem kell,mert betegvagyok és nemigazán van idõm a gépelött írni.

JAG1
Cserélnék egy cracket...

miche
Már felnyomtam párszor de semmi nem változott.
Ide feltöltöttem egy képet, remélem meg tudod nézni.

http://upload.citromail.hu/dl/?tid=357a6ff303f2d2403b37ffc59ed7c41a3

És csak most vettem észre, hogy már ott is ilyen hiányos a kép amikor az elején a videóban a sziklákon kapaszkodik.

fery02
Talán egy új videokártya driverre van szükséged. Leszedheted az ATI hivatalos weboldaláról.

Saddalim
lol ez aranyos lehet, linkelj már be egy képlopást 😛
próbáld meg újratelepíteni, ha nem megy és eredeti, vidd visza cserélni

miche
Sziasztok!

Van egy kis problémám a Tomb Raider Legend-el.
Feltelepítem és mikor elkezdek játszani, majdnem minden teljesen átlátszó a játékban. A tárgyak csak úgy lebegnek a semmiben és a vízet is csak akkor találtam meg mikor véletlenül beleestem. 😊

Baromi poén hogy látszik körülöttem a táj, meg a több kilóméteres mélység de valahogy nem az igazi ha azt sem látom merre megyek.

Nem tudom mi lehet a baj. Legújabb directx van fenn, egy radeon 9200-as videókártyám van, ami elvileg elmegy a játékhoz,vagy mégis ezzel lehet baj?

Minden ötletnek nagyon örülnék. 😊

Üdv! miche