Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az hogy "valami" (most program) hány bites, az azt jelenti, hogy a gépet darabjai mekkora csomagokkal kommunikálnak. minden cosmag után ellenõrzés van. ebbõl adódóan minél nagyobb csomag, annál gyorsabb lesz. viszont nem szabad ugye nagy csomagokat küldeni, mert akkor nagyobb esélye lesz a hibának. régen volt 16 bites oprendszer ÉS hardver (egy csomat 16 bit (2byte)). mostanában a 32bit van érvényben, win95,98,ME,NT,XP stb. 32 bitesek. 64 bites oprendszer még csak 1 van, a Vista (ennek van 32 bites verziója is, lehet választani). csak akkor jársz jól, hogyha a HW-d is (pl procid) 64bites. D-Tools már kiadta a 64 bites verziót is a 64 bites Vistára, ezért van kettõ. ha XP-d van, akkor mivel az ugyebár 32 bites, ezért egy 64 bites nem igazán fog múködni (hogy egyértelmû legyek NEM). összességében, tölts 32-est!
HW-SW összefüggés van. Hiába kezelné a proci, ha szoftver nincs alá.
Szal a proci támogatja, csak kell hozzá a 64bit-es XP is.
Ha az oprendszered 32-bites, minden szoftver 32-bites változata kell.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
tud-e vki segiteni? a Safecracke-ben a billiárd asztalnál levõ széf ködja kellene
Grand Theft Auto - Vice City
1000 van...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
vki pls segitsen a napokban kedvem támad egy kiscit vice cityzni de valami elszarodot az egyik CD-n és nem engedi lemásolni rola a crackot és most nem találom hol tudnák crakkot találni hozzá az a honlap amin én voltam azon nincs rajata pls vki rakjon föl egy olyan crackes honlapot amin rajta van a crackje pls
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Chaos Anno Domini
[email protected]
#3998: milyen listához?
#3999: GYIK
mellesleg ez a
Tudom,hogy már magyarul is kijött!
Nemkem csak Németül van meg!
Ha tudna valaki egy címet,vagy meg van neki az írjon vagy ide vagy még jobblenne ha elküldené e-mailben!
[email protected]
NAGYON KÉNE!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is köszi!
alakítsd át mp3-ba, szerintem az jó tömörítés és hatékony😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hogy elhet a leges-leges legjobban letömöríteni egy számot és milyen programmal?(Telefonra akarom felrakni😊
köszi helló
szólj, ha nem találsz, nekem megvan valahol a TP5.5 ha kell átküldöm😊
T Zsolti: egyetértek, hazsnálj Firefoxot, van PopUp szûrõje. esetleg ha még mindig felugrálnak, lehet, hogy összesedtél egy kémprogramot, ilyenkor futtas le egy
Ad-Aware keresést..
lenne egy gondom.azt monják a haverok hogy valami blokolo nincs fenn a gépen és azért állandoan elöugranak reklámok egy kicsit idegesitö. nem tudja valaki mit lehetne vele csinálni??régen nem volt ien.pedig nem is emlékszem hogy kikapcsoltam volna valamit és mégis szar😞
Ide feltöltöttem egy képet, remélem meg tudod nézni.
http://upload.citromail.hu/dl/?tid=357a6ff303f2d2403b37ffc59ed7c41a3
És csak most vettem észre, hogy már ott is ilyen hiányos a kép amikor az elején a videóban a sziklákon kapaszkodik.
próbáld meg újratelepíteni, ha nem megy és eredeti, vidd visza cserélni
Van egy kis problémám a Tomb Raider Legend-el.
Feltelepítem és mikor elkezdek játszani, majdnem minden teljesen átlátszó a játékban. A tárgyak csak úgy lebegnek a semmiben és a vízet is csak akkor találtam meg mikor véletlenül beleestem. 😊
Baromi poén hogy látszik körülöttem a táj, meg a több kilóméteres mélység de valahogy nem az igazi ha azt sem látom merre megyek.
Nem tudom mi lehet a baj. Legújabb directx van fenn, egy radeon 9200-as videókártyám van, ami elvileg elmegy a játékhoz,vagy mégis ezzel lehet baj?
Minden ötletnek nagyon örülnék. 😊
Üdv! miche