Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Dehogynem, csak végi kéne olvasni:

- Telepítettem a DOSBoxot, hogyan tovább?
Mount-olni kell a játék könyvtárát, hogy a DOSBox is lássa a játékot.
mount <DOSBoxos meghajtójel (tetszõleges)> <a játék(ok) útvonala (meghajtóval együtt)>
Például: mount d d:\games
Most a DOSBox d meghajtóként látja a d:\games könyvtárat.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hát, de azt ne írja hogy indítsam el a játékot😄D

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

😄DD köszi😄

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hát, ez nem megy sajna, mert nem értem az egészet😞(

jó,csak én ehez nemértek😄D

Saddalim
dosbox.conf-ban beállitgatod a dolgait, mindent részletesen megmagyaráz benne, aztán elinditon a programot. ennyi.

JAG1
Jujj ember. Ez virtuális hálókártyát hoz létre, a progi és egy server segytségével összeköt téged és azt, aki ugyan abba a "szobába" van.
Olvasd már el a FAQ-t a linken, amit adtam.
Mûködik, én is kipróbáltam annó...

dragon11
Akkor ez nem ez Lan-nekem meg Internetes játékra va nszükségem nekem ez nem felel meg!Maradok az aDSL-nél!Aért nagyon köszönöm a segítséget!

JAG1
Mindketten leszeditek a Hamachit. Telepyted, majd a tálcán lévõ kis ikonnál csinálsz egy szobát, Azt megadod havernak, aki felnegy oda. Onanntól kezdve asszem megy mindne magától...

zeli
én is leszedtem, csinált egy másik LAN-t meg minden kidobott egy IP címet és elindítottam a szervert, nekem be is hozta azzal a címmel, d emás még mindignem látja:S

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

please help!!

dragon11
Letöltöttem,és beállításnála a hálózatot nem tudom hogy mit csináljak mert a test hálózat tele van.Így helpet kérek.Help pelase.

hello
nemtudjátok, ohgy hogy kell használni a dosbox-ot???

Saddalim
A Hamachi két interneten keresztül összekötött gépek között csinál LAN-t. Legalábbis olyat, hogy a gép úgy lássa a másik gépet, mintha a LAN-on lennének. Azzal tényleg megoldhatjátok. Töltsétek le a programot onnan

dragon11
Én nem értettem azt a Hamachi megoldalást az azt oldalalt nem értem pedig vagy ezerszer megnéztem.Fogalmam nincs mit akar az az oldal elmondanád?

JAG1
Hamachi a megoldás...

dragon11
Figyi mint modntam jelentsd fel magad akkor teljesen tisszta úton vagy és amiért te tedted meg nem kapsz kb.200-ezret.És akkor lemondhatsz az összes játékodról!<#mf1>De szerintem meg ne kisértsen ez téged ha ennyire jó úton vagy akkor szerintem ne add el az is büntény.Szerintem törd össze õket és nem kisért és nem is lesz hogy elõvedd,de a péénztárcát a zsebedbõl igen,hogyha nagyon akarsz egy másolt játékoddal játszani akkor irány a bolt.Nem jó élet az.Warez 4ever!<#mf2>

zeli
aha értem😊
szóval azért csak egy haverom látta, akinek szintúgy mikrohullámú nete van
akkor milyen játékkal tolod?XD szedjünk össze mikrohullámúsokat😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
99%-hogy nem,mert elkell képzelni egy nagy routert ahova a felahsználók vannak kötve onnan kapjuk a netet és oda akrna csatlakzni és oda nem lehet csak akkor ha õkis portforwardolják azt a portot,magyarán feleslegesen csináltam meg a fix ip-t a DMZ-t,a portforwardot,ezt hívják úgy hogy natolva vagy.1%hogy igen de ne számíts rá biztos hogy nem ezek 100%hogy natolva vannak.

Ioles
Na ez sztem jó ötlet. Egyenlõre sztem az Oblivionra meg vmi 3-4E FT-s játékra lesz pénzem. Általában szerepjátékokkal játszom, de jöhet bármilyen középkori/fantasy stratégia is. Májusban a Two Worlds megvásárlását tervezem. A Gothic 3 is megvan, de tört verzióban(ezzel 3 hónapig játszottam), ezt is megveszem majd sztem, ha lejebb megy az ára, ugye a kieg.-ekhez is jobb mindig az eredeti verzió. A Dark Messiah-t is megfogom venni de még most nincs pénzem rá. 3-4E FT-ért van vmi jó RPG vagy stratégia mostanság?(csak középkor vagy középkor/fantasy)

JAG1
Vazze, kimész hétvégén a Pecsába (Petõfi csarnok) és eladod 1K/db áron.

zvaragabor
Például. Bedobozolod, felviszed padlásra.

Chaos Anno Domini

Ioles
Akkor félretegyem egy zacskóba, jó mélyre vhova, hogy ne is lássam semelyiket, el is felejtsem hogy vannak, és ha vmelyikkel mégiscsak játszani akarok, elõvegyem? Sztem ez így jó, nem?

Saddalim
ugyan mááár... miért feltételezel te rólunk ilyet...? 😄😄😄
ha az utóbbi, egy kicsit szánsz tanácsadóidnak? 😛

zvaragabor
Tisztelem döntésedet, bár õszintén szólva 150 játék mégiscsak 150 játék. Bármikor jól jöhet valamelyik.

Chaos Anno Domini

zeli
háát😊
amúgy én nem tenném ha nem lennének ilyen drágák a játékok. egy dobozos mégiscsak jobb, mint egy másolt...

Ioles
Hát vagy a kuka, vagy az ingyen elosztogatás, vagy vmelyik havernak egy 5-ösért odaadom az összeset. Ti amúgy warezoltok?

zvaragabor
Akkor rá kell karcolni mindegyiknek az olvasandó oldalára, és akkor nem fogja tudni egy lejácco sem lejáccani, és senki sem tudja bizonyitani, hogy van rajta valami illegál. 😉) Nincs más hátra, mint:
1. ingyen elosztogatod
2. szobadísz a falon
3. nem csinálsz velük semmit
4. ott hagyod valamelyik iskola padban, és valaki ugy is meglovasítja
5. kuka
6. feljelented magad

Chaos Anno Domini

zeli
Látom Yoda mester megtérítettXD ásd el õket a kertedben, így ha van kedved játszani elõtúrod.
dragon11:amúgy nekem is mikrohullámú van, szóval azzal nem lehet dedicated szervert csinálni?

dragon11
Te akkor már több mint 200-ezret varnának a nyakába,elõzõ hsz-embe mondtam ezt az összeget még ekreskedik si vele.Már elemnt bejelenteni az illegális másolást.D:LOL

zvaragabor
Meghirdeted ismerösök között lemez darabját X összegért, vagy kidíszíted vele a szobád falát, esetleg árakhoz nem értõknek kicsit drágábban adod. 😊

Chaos Anno Domini

dragon11
Szerintem jelentsd be,hogy enniy gammád van feketén akkor talán nem varnak a nyakadba csak olyan 200-ezret😄<#mf1> LOL.Hát szerintem dobd ki akkor ha jó útra térsz.

Saddalim
add ide 😛

tigeroo
hát ha eldöntötted hogy (jogilag) jó útra térsz, akkor dobd ki õket/ add nekem 😛P
Ioles
Sziasztok!
Nem találtam más topikot ahol feltehetném a kérdést, ezért ezt a topicot választottam, ezt találtam a legjobbnak. Na most én át szeretnék térni a jó útra, tehát eredeti játékokat szeretnék venni, nem szeretnék többet warezolni. Na most van vagy 150 másolt játékom, sztetek ezekkel mit csináljak? Sok játék van közötte amiket nagyon szeretek, és most csak 10E FT-om van. Úgyhogy úgy döntöttem hogy elõször a kedvenc játékomat, az Obliviont venném meg. Amúgyis mindig csökkennek a játékok árai. Meg a másik hogy mostantól nehezebb lesz játékot szereznem mert vennem kell és ugye az pénzbe kerül, de nem érdekel. Legalábbis én így döntöttem. Na szóval még1x. Sztetek mit csináljak a sok másolt játékommal?

dragon11
Nem ez a gond az hogy mikrohullámú netem van.És azzal nem megy az iylen szerveres dolog.

JAG1
Szoftveres tûzfal fogja.

tigeroo
hellosztok!

tegnap felinstalláltam a Return to Castle Wolfeinstein-t, de az átvezetõ animációk átugrásakor (ha nem nézem végig az elején a börtönös részt) a játék kezdése után 1-2másodperccel kifagy hang/kép....ha végig akarom nézni az átvezetõt akkor elkezd szaggatni...másodpercekre kifagy a kép és 5FPS-el röcög..majd ujra kifagy stb. Érdekes ha kép kifagyása alatt windows gombot lenyomom bevillan a tálca, visszakattintok a játékba jó lesz (1-2másodpercig)

vmi régi catalystom van, 5.1-est próbáltam de vmi openGL-t ír akkor
dragon11
De én nem szeretném ha nekem ez lenne.Ja és egy D-Link DI-304-es vezetékes routerrõl van szó ami a szomszédban van.

zeli
nekem is pont ez vanXD

dragon11
ÉN is ezt montam.Ja és megcsinálta ma virtualservert a négy portot a Swat4-hez és nemjó újraindítottam a routert akkor sem.A DMZ-nél a szerver IP-címét engedéyleztem és akkor sem,dedicated szerverrõl lenne szó valaki please segítsen.Elõreis thx.

Saddalim
írj emailt a gyártónak, hogy ebben és ebben a boltban hibásak a cd-ik, onnentól az õ dolguk elbánni a bolttal. te meg megint vidd vissza, de ne másikat kérj, hanem a pénzedet, és vedd meg máshol

Az már azóta megtörtént. Ahol vettem ott is ugyanezt a problémát mutatta, majd kaptam egy másikat, ami szintén megállt a 2. lemez bekérése után. Szóval ezek után várok egy-két megoldást. Köszönöm elõre is, szevasztok!
Saddalim
😛

zeli
visszavontam<#vigyor>

Saddalim
"A 2003-ban kiadott 64 bites Windows XP változat az olyan felhasználók igényeit elégítik ki, akik 64 bites Intel Itanium processzort használó munkacsoportokban dolgoznak. Az elsõ 64 bites Windows operációs rendszer, a Windows XP 64-Bit Edition (kódnevén Sundown) a specializált, technikai munkacsoport-felhasználóknak lett tervezve, akiknek sok memóriára és lebegõpontos teljesítményre van szüksége az olyan területen, mint a filmek speciális effektjei, a 3D animáció, a tervezés és a tudományos alkalmazások.
Ez a változat már nem támogatott."

(Wikipedia)

zeli
de van 64 bites XP is😄

Saddalim
GYIK

Saddalim
vidd vissza blokkostul kicserélni