Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Videókártya frissítés szerintem

Kamehame
"6[/]:Nem indul egy játék/sötét képernyõt ad/néha elsötétül a kép benne/lefagyik játék közben. Mi lehet a baj?" a lefagyik vicces 😮 ez épitõ jellegû segitség lett volna mielõtt valaki beleköt, inkább legyen lefagy

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

zeli
Már nem tudok írni😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
hát azt atárhelyet, amin nincs index.html fájl azttörli az ATW.(mega töbi is)
És ha a kepek.rar-t nem linkelted a HTML-ben, akkor azt is törlik..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Valaki megmondaná nekem,hogy a szomszédba a router de betudok lépni de hogy lehet újraindítani anélkül,hogy átmennék?Köszi.

fery02
ehh, bocs mindenki, tegnap este még kivállóan mûködött a tárhelyem, ma már nem mûködik, mert törölték XD Szal innen már nem tudtok háttérképeket letölteni 😊 Valószínû, hogy azért törölték, mett egy jó ideig index.html nem volt rajta?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
nincs mit😊
Idézet a Pokoli Operátor Naplójából:"Értetek vagyunk."😄

dragon11
Köszi!Nagyon nagy segítség volt!

fery02
http://users.atw.hu/mfvulkanok/kepek.rar
Itt van mind, szal lehet csemegézni. A link megalkotásában külön köszönet Zeli mesternek. <#wink>

zeli
Hát szerintem igen, mert a Google csak letöltést dobott ki.

dragon11
Igen ezaz!De mi az,hogy Freeware?Az azt jelenti,hogy teljes?Full a játék?

zeli

dragon11
Nem,nekem a Counter Strike 1.6 Steam kell!Nem más ez !Köszi.

zeli
a CS Source kell, vagy mi:S
a Steam az nem aValve-nek valami izéje?😄

dragon11
Oks,akkor meg nyugodtam.De a kérdésemre tudnál választ adni?Köszi.

zeli
nyugi, itt már minden van😄

fery02
Elkezdtem feltölteni az egészet, ne küldjön senki semmit. Majd ha végzet, beírom a linket.

dragon11
Hi all!Elnézést ha nem ide tartozik!Megszeretném venni a Counter Strike 1.6 Steam nevezetû játékot interneten.Valaki adna nekem ilyen linket ahol egy online webshopban benne van?Elõre is nagyon köszönöm a választ.<#worship>

fery02

Lehessen mit csemegézni 😛 Mind 1600*1200-es felbontású. Amúgy filózom, hogy lehet, hogy egyszerûbben játnék, ha feltölteném valahová az összeset 😊

Sas6
Akkor már betezsem én is😄D Nemroszz kis kép😊) Köszike xDD

fery02

fery02
Na, te vagy a második, akinek nagyon tetszik. 😛 Figyi, elküldöm neked is, vagyis feltöltöm valahová külön ezt, te meg elmented. Másrészt, meg feltölthetek még egy kis ízelítõt az összesrõl kis méretben, akinek meg kell belõle, csak visszaírja a címet elég pm-be, ne offoljunk ezerrel XD, én meg elküldöm neki. Vagy visszaküldi ugyanazt a képet, bekarikázva a képpel, ami kell neki<#idiota>

dragon11
Meg.Király vagy:-)

zeli
lol<#idiota>

:o

Állat a háttered!
Nem tudnád feldobni valahová? 😊

Sas6
Woccss 😄 AMugy olyna VGA hûtõm van mint ami a bannerben is bennevan😛P Jolett 😊

Sas6
oks majd kiprobáluk😊) köszike szépen 😊

Saddalim
passz, de a választás jó volt ;-)
de a háttérképedet küldd már el légyszi:
saddalim (kukac) gmail (pont) com

fery02

fery02
Ez most nem kérdés, csak egy érdekesség. Letöröltem a gépemrõl a Painkiller nevû játékot, befejezte a törlést, majd utána kirakott egy tartalmas, bõbeszédû üzit. Mindenesetre NEm-re mentem, nehogy véletlenül elkeféljen nekem valamit <#idiota>

Saddalim
megfelel?

dragon11
Hále lúja.De valami nagyon nagy betûvel legyen,mert olvasni nem tudják.

Saddalim
péess: csinálom a bannert

Saddalim
#4539: GYIK
#4541: csináljatok megosztott mappát mindkét gépen, hamachi inditása után a hálózati helyek között nézzétek meg, látjátok-e egymás megosztott mappáit

zeli
<#idiota>

fery02
Hely ez nem az az új Egerben játszódó kalandjáték volna? XD Várjá, mi is a címe...

Sas6
Hát hogy hamachin keresztül akarunk játszani egy haverral. De nem látjuk egy msát a játékban... Nem akar összejöni a kapcoslat...

zeli
#4538: csinálni kell egy virtuális hálózatot, megadni felh. nevet meg jelszót és egyikõtök csatlakozik a másikhoz.
#4539: tessék?<#wow2>(most komolyna, ezt csak én nem értem?😄)

elakadtam,help!a régiségkereskedõnél megtaláltam a merkúr tárgyakat: lábtorzó, franciakártya, írógép + a Gárdonyi házban a hõmérõt, de nem tudom a prospektuson kijelölni a metszéspontot.mit nem csináltam jól?
Sas6
Sziasztok az miért lehet hogy Hamachin szeretnénk játszani haverral. De mindig sárgák vagyunk vagy csak zölden villogunk de sosem látjuk egymást😞( vagyis ha látjuk akkor csask kicsi ideig... Pedig semmilyen router nincsen és semmilyen tûzfal😞( Nem értem vmi ötlet?? Valaki léécii😊

dragon11
Énis csak arról az oldalról tudok.

zeli
A http://www.gamefaqs.com/-on vannak végigjátszások, de nem tudom, hogy van-e screenshot. Bár szerintem nem szükséges.

-h 😛

Hiho!

Valaki nem tudná nekem megmondani, hogy melyik az az oldal, ahhol screenshotokkal együtt vannak fent a játékok végigjátszásai? Ha minden igaz, akkor angol nyelven.

ok. kösz
Ps
dragon11
Szia!Bocsi de ez nem warez fórum.Nem ide való a kérdésed.Ja és a ezt olvasgatni kéne.
Szia

Sziasztok,

remélem tudtok vmi okosat mondani. a problémám a köv.: republic commando-val szeretnék multiplayerben játszani, de mindig ledob a szerverekrõl, mert már vki játszik az én kóddommal. Ami lehet mer sajna én sem eredetivel nyomom.Van vmi megoldás megtörni ezt? köszio
Ps
Saddalim
jag csinált egy tök jót, ha lesz idõm felrakom mindenestül, csak most itt lakik két francia és lényegében reggel 7tõl este 10ig velük vagyok utána meg fexünk szóval túl sok idõm nincs, de amint lesz ennél egy kicsit több (ugyanis a mehet gomb megnyomása után ugrom az ágyba), felrakom...

dragon11
Ja.Most csak találgattam.De még lenne 1-2ötlet...De ha akar valamit részletezi...........

zeli
hát nem monta melyik kell neki<#buck>