Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Lófaszt se...
Elviekben optimalizálja a küldött, fogadott csomagokat a cfos.de serverhez viszonítva. Csökkenti a feltöltési sebességet annyira, hogy gyorsabbnak érzed a letöltést...
Max annyi értelme van, hogy pioritást lehet beállítani, hogy mit akarsz gyorsabban leszedni.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

dragon11
Tudom,de mire való a cfosspeed?Mit csinál?(annyira rájöttem gyorsít a speed szóból).

JAG1
A cfos annak kell, akinek nincs osztott nete, vagy routere. Akinek van routere, vagy osztott neten keresztül kapja a netet, annak kell a cfosspeed.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Ne idegelj már. Simán feltelepíted a servert és az ip-dhez csatlakoznak.
Csak sok usert nem bír el a neted ennyi. 2-3 embert simán ki tudsz szolgálni.

dragon11
De a speed progi mire van?Nem tudom...

Saddalim
az ADSL a DSL 1ik fajtája. ha bejött a szpíd, hagyd fennt. ne cserélj le soha semmi már bevált dolgot

Köszi, de a FAQ-on már túljutottam, de nem esik szó, hogy hogy kéne mûködnie a hackelésnek 😞

Köszönöm kedvességed, naon segítõkész vagy 😛

zeli
igen, de ez beleesik a 'végigjátszás' kategóriába...
d eha ez is nehezükre esik, akkor itt van.<#pardon1>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
ÁÁÁÁÁ, errõl beszéltem, mindíg ha játékkal kapcsolatban beír valaki csak egy fajta válasz létezik rá XD. Akkor inkább ne is írjunk be semmit sem 😄
Mellesleg sajna nem játszottam ezzel a gémmel.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
F.A.Q 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hiho!

Remélem hogy valaki tud nekem segíteni System Shock 2 ügyben.

A problémám a következõ:
Már a tutorial résznél gondjaim adódtak, mivel nem tudom megoldani a hackelést.
Odáig eljutok, hogy elindítom a hackelést, és ennyi, hiába csinálok bármit is, semmi nem történik, csak a resetet tudom nyomogatni.

Itt egy SS, bár ez már egy sikerült hackelésrõl készült kép, ha valakinek így jobban dereng a dolog:

maffioso
ventrillon csináltunk mert a ts laggolt

\"If in doubt, flat out!\"

fery02
Na, ADSL-es netem van 😄

fery02
Talám mert TS szervert nem olyan könnyû összehozni. Úgy tudom, hogy csak bérelni lehet szervert, azt is csak pénzért, de valahogy úgy érzem, hogy eszméletlen baromságot írtam, de én így hallottam.<#idiota>. Amúgy ma zt hittem, hogy felrobbanok (márha érdekel valakit egyáltalán). Van ugye a cfos, meg a cfosseed nevû net optimalizáló nemtommi program. én ebbõl a cfosspeed-et használom, már vagy egy éve. Erre írja osztálytársam ma, aki mellesleg eléggé ért a gépekhez, hogy nagy hülyeség, mert nekem cfos-t kell használnom, mert hogy DSL-es netem van. cfosspeed meg DSL-hez van vagy mi. Lehet hogy rosszul írom. Ha valaki tud hozzáfûzni valamit, mert teljesen be vagyok most zavarva. Adott honlapot is:
http://www.cfos.de/download/download_hu.htm

JAG1
Amúgy rengeteg játék szervernek van publik ts-e.

JAG1
Miért nem csinálsz TS servert?

Saddalim
hamacsi megoldható? van pár lanos voice chat

maffioso
ja voice chatre

Saddalim
#4657: beszélgetésre kell?
#4658: nézz felfele pár centit és látsz egy baromi nagy villogó feliratot. ajánlom fogadd meg a tanácsát

kinek van meg a The Secrets of Atlantis magyar végigjátszása
maffioso
nem tud vki mondani egy normális progit amin nem kell servert keresni meg egyebek?(ventrillo, ts) ésnem eszik annyit mint a skype
nem tudok játszani mert a skype rohattsokat eszik a ventrillon meg tsen meg nincs szerver ahol beszélhetnénk

dragon11
Nem,megveszem(eredetiben).Azt kell megnézni...

Saddalim
Árra vagy letöltésre?

Saddalim
Köszönjük Bandreas az értelmes hozzászólást, még szerencse hogy létezik Törlés gomb.
Valóban a Multiplayerre kell kattintani ha azzal akarsz játszani. Ha meg nem látsz szervereket, akkor ajánlom figyelmedbe a portforward.com-t.

dragon11
Ja szerintem is.Jóéjt mindenkinek.Ja zeli:Nem néznéd meg még 1-2helyen nekem ezt a gémet:Stronghold Crusader?Köszi elõre is!<#worship>

zeli
Egyszer már válaszoltam. Nem kell kétszer beírni b+ így is látjuk.
Mi nehéz ezen? Rámész arra, hogy 'Multiplayer' aztán Join azt kész...

Sziasztok!
Felakarok rakni egy játékot de elõször a directx-9-et rakja fel.
Csak 2/3 résznél ezt írja ki:"" DirectX did not copy a required file.""
Letöröltem ami fel volt rakva, újraindítottam de akkor is ezt írja ki.
Aki tud segíthet(ne)?!

sziasztok!!
Quake 4el szeretnék játszani neten!hogy csatlakoztassam serverhez? vagy mit csináljak??thx

dragon11
Dekár...Én ezzel szeretnék játszani nem azzal.Még megtudnád nézni 1-2helyen?

zeli
#4645:ha nem eredetzi nem fog menni.
#4646: Rámész a Multiplayerre és csatlakozol-.
#4647:Megnéztem néhány helyen, de mindenhol csak a Stronghold 3 Legends-et adta i.

dragon11
Hi all!Megszeretném venni(eredetiben)Stronghold Crusader ezt a játékot,persze neten megrendelve.Valaki mondana egy olyan webshop-ot ahol ezt a játékot meg lehet rendelni?Elõre is köszi a választ.

sziasztok!!
Quake 4el szeretnék játszani neten!hogy csatlakoztassam serverhez? vagy mit csináljak??thx

Helló a NEverwintwr nights el akarok neten játszani de nem tok persze nem eredeti a gém és ha valaki tuda hogy kell ( pl. törtszervert és hogy kell hozzá csatlakozni ) lécci írja meg a [email protected] -ra aki tud segítsen PLS
JAG1
Valszeg nem minden portot sikerült forwardolnod.
Itt válaszd ki a routert, majd a gémet...

thx leszedtem lefutatam talált is egy csomo minent fél oráig jelölgetem öketXD aztán kiirtotam és ujrainditotam a gépet de még mindig szar😛
vizes
THX!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Blade17
Van egy gondom, aki tud segítsen a következõ a probléma az age of empires 2-vel akarok multiba játszani de az a baj hogy amikor beírom a haverom ip címét nem látom.Késõbb rájöttem hogy a rooter okozhatja a gondot csináltam is egy virtualis servert (portot) és az némileg segített abban hogy már láttam a servert csak az volt a gond hogy sokat töltött és kidobott és már kipróbáltuk fordítva hogy én voltam a server gép de akkor meg a haverom nem látott szal aki tud segíteni azt megköszönném!

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

zeli
Tudom, hogy nincs😊
Szerintem összeszedtál valami Kémprogramot. Azok szoktak idióta hirdetéseket felugrasztani, mikor a böngészõ se megy. szedd le az Ad-Aware-t és futtasd le.

nem vagyok hülye megnéztem már a F.A.Q.t és nicns benne válasz a gondomra
hi all
lenne egy gondom, amikor netezek (meg cs közbne is mindig) feljönek ien reklámok. haverok azt mondták hogy vlamai blokoló kellene de honan és mien??? pls valaki linkeljen be egy oldalt ahonan tudok szedni iet.

U.I.:jo az uj F.A.Q.nak a ''környezete''XD
zeli
Például Nero Waveditor. Szerintem nagyon jó program, mert minden hülyeséget lehet a hanggal csinálni, de hátránya meg kell "venni" a Nero-t hozzá😊
vagy egy másik: Audacity.

Saddalim
hangrögzítõ

SötétBarom
Üdv.

Tudna valaki mondani egy programot, ami felveszi azt, ami a hangkártya kimenetére megy?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zeli
reklám..

Saddalim
nem én voltam 😄
mit írt?

JAG1

vizes
Szal:
Az xvid nem megy asztalin.
KOnvertálni szeretném vob-ra
Avi-DVD konverterrel nem tudom konvertálni mert mindig lebasz, hogy nem lehetséges.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

dragon11
Már Saddalmi ki is törölte a hsz-t.Kár,hogy én még nem olvastam el!😄 XD

zeli
#4627:FAQ-ban ez is benne van, amúgy meg nincs hozzá.
#4628: ez hogy jön ide?<#wow2>