Lara Croft visszatér a vászonra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nagyon jó csaj és szinész remélem sokáig lesz a film vászonon!!!!!!

ezt a filmet is csak 1x fogom megnézni... :) kivéve ha van benne 18as karikás rész... :D
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
Pénz! Pénz! Pénz!
REAL MADRID
Ha Andzselina Dzsoli játszik benne, attól még lehet szar.
AJ mintha mindenre megesküdött volna, h a budös életben, semmi pénzért nem lenne újra LC.
game jó, annak aki szereti. minden rész siker volt. ezen kívül ez talán csak a final fantasy-re igaz.
a film szar. ez is igaz a final fantasy-re is.
a film szar. ez is igaz a final fantasy-re is.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Én játszottam mindegyiken, és szerintem a legjobb a kettes!:D Abban még van kihívás...
A négyest nagyon elrontották azzal, hogy egy rakás kis pálya van benne, ötpercenként töltögetés, viszont szépek, és legalább van a játéknak eleje...:-)
A négyest nagyon elrontották azzal, hogy egy rakás kis pálya van benne, ötpercenként töltögetés, viszont szépek, és legalább van a játéknak eleje...:-)
In the beginning, the Earth was without form, and void...
lol, a játék jó
az 5. és a 6. szar, ha azzal játszottál akkor nem csodálom
de szerintem a legjobb a 4-es
az 5. és a 6. szar, ha azzal játszottál akkor nem csodálom
de szerintem a legjobb a 4-es
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Engem a játék is dühített amikor kipróbáltam nagy szerencsétlenségemre.A film meg egyenesen gagyi.
ki hallot már "arceológusról" ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"a világ egyik leghíresebb és sokak által legvonzóbbnak tartott arceológusa, Lara Croft újabb mozis kalandban vesz részt."
Már nem azért, de ha filmet nézünk akkor a leghíresebb az Indiana Jones, nameg a nõk számára valszínûleg nagyságrendekkel vonzóbb mint Lara Croft:-P
Már nem azért, de ha filmet nézünk akkor a leghíresebb az Indiana Jones, nameg a nõk számára valszínûleg nagyságrendekkel vonzóbb mint Lara Croft:-P
Szerintem nem volt rossz a 2 sem. Várom a 3.- at is!
<#eljen>#eljen>