P2P-támogatás médiacenterben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt volt az ideje.
A PC kicsit sem felhasználóbarát
A PC kicsit sem felhasználóbarát
Ez "kicsit" ellentétben van azzal, hogy egy Vistás gépet semmilyen kódolatlan stream nem hagyhat el.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Tudom, hogy akartak bele, de valami M$ fost, ami nem torrent, vagy eMule.
Meg ráadásul csak doksik meg wmv meg minek tervezik tudtommal (ami persze marhaság)
Ráadásul azt a szabványt az M$ tartja a a kezében, szóval akkor és ott basz ki velünk, amikor ahogy éppen akar (vagy a lemezkiadók ahogy éppen akarják)
Szóval a P2P az továbbra is warez 😊)
Ez a médiacenter pedig egy kis lépés egy cégnek, de egy nagy lépés a legalizálásnak 😊)))
Meg ráadásul csak doksik meg wmv meg minek tervezik tudtommal (ami persze marhaság)
Ráadásul azt a szabványt az M$ tartja a a kezében, szóval akkor és ott basz ki velünk, amikor ahogy éppen akar (vagy a lemezkiadók ahogy éppen akarják)
Szóval a P2P az továbbra is warez 😊)
Ez a médiacenter pedig egy kis lépés egy cégnek, de egy nagy lépés a legalizálásnak 😊)))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
vistában már alapból lesz(van) p2p és a media center is beleolvad.
úgyhogy riaa, asva ide vagy oda p2p élt, él és élni fog 😊
úgyhogy riaa, asva ide vagy oda p2p élt, él és élni fog 😊
Ilyet nem olvashattál, a kérdésed is értelmetlen.
Maximum azt kérdezhetted volna meg, hogy a +360 gigás vinyó + DVD író megér-e 50 ezret.
Maximum azt kérdezhetted volna meg, hogy a +360 gigás vinyó + DVD író megér-e 50 ezret.
Melyik éri meg vajon jobban, 70-ér 40 gigás vinyó, 120-ér 400 gigás+dvd író? 😄D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
VÉGRE 😊))
Már a DivX playerek megjelenése óta várom, hogy egy cég rászányja magát, és végre elkezdjék meglovagolni a P2P hálózatokban rejlõ letöltési lehetõségeket.
Na most kíváncsi leszek, hogy mit fognak lépni a begyepesedett TV-s társaságok <#hehe>#hehe>
Már a DivX playerek megjelenése óta várom, hogy egy cég rászányja magát, és végre elkezdjék meglovagolni a P2P hálózatokban rejlõ letöltési lehetõségeket.
Na most kíváncsi leszek, hogy mit fognak lépni a begyepesedett TV-s társaságok <#hehe>#hehe>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.