Nokia 6233
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy nokia 6233 telóról lenne szó!
Vettem egy adatkábelt CA-53 típusút! a hivatalos oldal szerint kompatibilis is a telómmal azonban mikor rádugom nme történik semmi!
a menüben nme is tudom kiválasztani a kapcsolatoknál hogy usb adatkábellel!
mi lehet a gond szerintetek!
pls help! fontos lenne!
köszi, üdv
Asus MAXIMUS V Gene, Intel i5 3570K, Gainward GTX 770 Phantom 2Gb,16 GB Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz, CM 690 II Advanced, Dell U2312HM,
Valaki tudna ajánlani egy megbízható és olcsó szervizt Pesten? Lassan 3 éves a teló és megszeretném javítattni rajta pár dolgot.
Illetve, ha a gyári házat is tudnának cserélni rajta még jobb lenne... <#whatever>#whatever>
Nokia 6233-mas telóm van és le szeretném venni az elõlapját.
Tud valaki segíteni (ha egyáltalán lehet venni...)?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Kéne nekem Nokia 3510i-hez függetlenítõkód.
Ha valaki tud segíteni az írjon pls.(Fontos lenne!)
TDUnick: Patrucz
van 1 ilyen készülékem, az az 1 gond van vele hogy:
a zenelejátszóba nem tudom sorbatenni a számokat.
Hogy tudom sorbatenni a számokat úgy ahogy a memóriakártyán vannak, mert sajnos össze vissza teszi a lejátszóba és miért nem ABC sorrendbe.
Esetleg hogy lehet play list-et csinálni??
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Érdeklõdnék ,hogy szerintetek melyik teló jobb ? Nokia 6233 vagy Sonyericsson W810i ?
Véleményeket várok.
vagy meghekkelni valahogy hogy az 1 megánál nagyobb fileok is fussanak rajta
köszi
Szerintem:férfias teló, van mérete, súlya.
Tetszik mert nagy a kijelzõje és komoly memória tartománya szóval igazi üzleti telefon.
♠♦♣♥
spam. sry
Egyébként 3 hónap használat után véleményem a telóról:
Két dolgot kivéve minden téren jobb a 6230i-tõl.
Ez a két dolog:
-Telefonkönyvbe 500 bejegyzés fér 1000 helyett.
-Akksija fele annyit bír(ez valszeg a sokkal nagyobb, szebb, jobb felbontású kijelzõ miatt van)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A video lejátszó engem is érdekelne!
Azt is megmondhatná valaki, hogy mp3-at miért nem tudok elküldeni mms-ben 6233-ról!
köszi
Valakinek a birtokában van az új pc suite.
Mivel nekem nem sikerül infrán keresztül csatlakozni a számítógéphez, kérem a segítségeteket.
Elvileg odáig eljutottam,hogy a driver telepítésén kívül mindenképpen kell egy modem drivert is telepíteni. De hogyan???
Segítségeteket köszönöm<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Tud valaki olyan videólejátszó progiról, amit a 6233-ra telepítve bele is pörgethetek a hosszabb filmekbe? Elõre is megköszönöm a segítséget.
Másoltam át a telefonkönyv bejegyzéseket, és 500nál kiírta hogy a memória megtelt.
Utána néztem, és a telefonkönyv valóban csak 500 bejegyzést tud fogadni... Miért kellett ezt Nokia?!?!?!?!?! (6230 és i be 1000 fért)
Eszméletlen szép, nagyobb méretû és felbontású kijelzõje van neki. A menürendszere gyakorlatilag olyan mint a 6230i-é, csak telis tele van apró ám annál hasznosabb újításokkal, amiket ha fel akarnék sorolni lekopna a billentyûzetem... És sokkal gyorsabb. Ha valaki próbálta a 30i-t a sima után az észrevehette, hogy lomhább a menüje. Nos a 33-é amellett, hogy 2x szebb az 30i-étõl olyan gyors mint a 30 volt anno a C64-es grafikájú menüjével. Még a majdnem 2x annyi megapixellel bíró kamerája is gyorsabban tölt be. Mellesleg 640x480-as felbontású videót is fel tud venni, amíg a memkártya engedi.
Az az igazság hogy nem nagyon tudok belekötni, talán annyi hogy szélesebb és magasabb lett az elõdjeitõl, de ezzel együtt sokkal nagyobb képernyõt, és tágasabb gombkiosztást kapott, így sokkal jobb lett az ergonómiája, tehát számomra ez is elõnyévé vált.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
nem rossz kis teló lesz ez, 2mp, 320x240 qvga kijelzõ!
jó ez is de nem olyan fanatikusoknak mint én vok