362
  • Benc16
    kösz! :)
  • ricky
    nagyon jók! köszi!
  • PeeTeR

mar lehet szemezgetni, folyamatosan folydogal felfele...

D600 WALLPAPERS

• PeeTeR
    toroltettem :)
    majd minya beirom a masik tarhely link -jet...
  • Sland
    PeeTeR, hova lett a kommented? :)
  • Sland
    Uccsó tetszik, be is rakom telóra
  • ricky
    Nekem Z400-asom van, de amúgy a legtöbbet ebből a fórumból szedtem, meg saját magam vágom ki nagyobb kéőpekből ami tetszik! Majd ha jó lesz a netem töltök fel párat...
  • Benc16
    thx, te honnan szedel képeket? :)
  • ricky
  • Benc16
  • Benc16
  • Sland
    szívesen! :)
  • PeeTeR
    faszaaaaaaaaa :)
    csak mert mashol nem tudtak... amit eleg erdekesnek tartok de csak ha fel akar vagni a mem kartyaval akkor persze hogy nem tudja :)

koszi megegyszer
  • Sland
    Lehetséges igen. Olyan mint egy pendrive
  • PeeTeR
    csak annyit kerdeznek hogy a memokartyan engedelyezi a konyvtarszerkezetet? vagy valamit? csak mert valamelyik kulfoldi forumon olvastam hogy lehetseges.
  • Sland
    Nekem egy 512-es kártyám van
  • PeeTeR
    valaki sikitson egyet akinek van memoriakartyaja a telefonhoz. mert szeretnek kerdezni valamit :)
  • PeeTeR
    arra sajnos nem...
    de ha tudok valami okosat vagy talalok valami hasznalhatot akkor ugyis szolok vagy linkelem a Z400 topicba :)
  • ricky
    nem :) electrowolrdben...

jók a képek, holnap rá si teszem őket a telomra... meg majd amit mondtál, h tudsz segíteni, az áll a z400asra is?
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • Sland
    Előző oldalon is magyon jó képek vannak
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • PeeTeR
    februarban meg 10-11.000 volt a microsd most meg 5100 -ert lehet kapni. fasza mi? :)
  • PeeTeR
    de ugye nem voda vitamaxal? mert akkor magamhoz nyulok
  • ricky
    hát meg akartam ma venni, de nemvolt és vettem helyette egy z400ast... :)
  • Sland
  • PeeTeR
    bannernek jo lesz? amig nem lesz valami jobb... (legalabb van valami)
    most dobtam ossze... :)

• ricky
    oks, köszi szépen! :)
  • PeeTeR
    mondjuk azaz egy bassza a csorom hogy csak 4096KB -nyi java jatek feltolteset engedi a telcsi. folyton torolgetnem kell. K700i -mnel nem volt ilyen. ott rakurtam 15-20MB -ot es fasza volt :D
  • PeeTeR
    ha kell jatek meg help a feltolteshez akkor irjal pm -et es szivesen segitkezem.
  • ricky
    :) holnap veszek egyet...
  • PeeTeR
    erdekes... nekem semmi ilyen problemam nem volt. raadasul beallitani sem lehet kartya nelkul, hogy hova mentse az adatokat. passzolom a kerdest. szedd le a www.samsungmobile.com -rol az uj Samsung PC Studio -t (v3.1) es probald meg avval a file transfert.
  • PeeTeR
    a PDF kimaradt a listabol ;)
  • kovi01
    hello!
    tudnátok nekem segíteni abban,hogy hogy töltsek fel fájlokat a telefonmemmóriába?mert a gép a mem kártyára akarja tenni(ami meg még nincs..)
    előre is kössz
  • PeeTeR
    en is ezen gondolkoztam. csak sajnos amikor jol jottek volna ezek az opciok akkor meg a Nokia 6310 -esbe potyogtem ezerrel a definiciokat. most meg csak leirnam txt file -ba es olvasghatnam :DDD
    csak most mar nem kell... ;>