362
  • Sland
    ha a szemed megszokja a sötétet akkor a kijelzőnek is elegendő fénye van, hogy megvilágítson egy sötét szobát :P
  • SASboy
    nem tudsz még 1-2 ilyen okosságot? :)
  • SASboy
    és tényleg. THX, ha nem mondod soha nem tudom meg, h lehet ilyet :D
  • Deloi
    Ha behívod a kamerát(2x kamera gomb), és ott 3x megnyomod a 0-at, akkor folyamatosan világít a lámpocskája, én szoktam így használni, északa:)
  • PeeTeR
    mar a D600 -nak is erosebb az egy fenye mint a K750i kettos fenye
    hat D600 -nal sem leeht zsablampazni szerintem D900 -nal sem raktak bele ilyen funkciot.
    persze hogy van ra
  • patrik16
    hy
    lenne egy-két kérdésem amit kénytelen vagyok ide írni topik híján.
    a d900ról szeretném megtudni:
    van olyan erös a mobilfénye mint a k750-é?
    ezt is lehet zseblámpaként használni?ugy értem hogy csak világítani akarok vele nem fotozni
    vannak rá 3ds játékok?
    köszi
  • PeeTeR
    nekem nem jott le a video de szerintem rakjal fel ujra mindent es nem lesz gond vele ha mindent jol csinalsz. nekem is volt mar olyan hogy nem volt ott az engedelyezett port es az usb ujratelepitesevel mar jo volt. mondjuk en ezt egybe tettem meg a PC Studio -val, igy biztos nem volt gondom.
  • Benc16
    Levideóztam...

Töltsd le és meglátod hogy nekem mik, és hogy vannak beállítva és hogy hogy néz ki...

LETÖLTÉS (.avi)
  • Benc16
    És az usb -ben mit nézzek?
  • Deloi
    Ha rá van dugva a teló, és így néz ki, akkor nem tudom mi lehet, de ez így nem jó. PC stúdiót szer. el se indítsd, nehogy bezavarjon. Minden jól van beírva teló java/wap-os résznél? Esetleg próbáld más USB-be bedugni.
  • Benc16
  • Deloi
    Tudom, nem is úgy akartam írni, bocs, ha félreérthető volt. Csak újraindulás után kell kiválasztani újra, ahogy 11. pontban írtad.

Ha nincs az bajos. Akkor nézd, ha rá van kötve a teló! Settings->Bluetooth/Serial-> Com 2 vagy Com 3 mellett kell lennie. Meglesz az.
  • Benc16
    most nicns olyan mss_msd0 avgy mi a halál... :S
  • PeeTeR
    de varjal mert csak egyszer kell beallitani hogy min keresztul akarsz feltolteni ugyanis ha minden feltoltesnel megcsinalod akkor folyamatosan ujraindul a keszulek.

vagyis:
    1. java beallitas -> internet
    2. PC Studio elndit
    3. telefon csatlakoztat
    4. PC Studio kilepes
    5. Softick elindit
    6. Softick engedelyezese
    7. #*536963# -> "C"
    8. Uploader elindit
    9. Uploaderbe JAD betoltese
    10. #*5737425#
    11. PPP fel -> USB (csak egyszer kell kivalasztani egy ki- es bekapcsolas kozt - ha lefagy vagy kikapcsolod a keszuleket akkor megint ki kell valasztani. de ha egymas utan toltod fel a jatekokat akkor csak a letoltesre kell menni es a PPP konfigot nem kell megcsinalni)
    12. verzio letoltes

ennyi :)
  • Deloi
    Ez így jól néz ki. Softick Settingsnél a jó port van kipipálva?
    2-es pont után szintén "C", bár gondolom így szoktad. Akkor aktiváld a Softick-et, amikor a teló már rá van dugva, és az USB-t is kiválasztottad "PPP fel"-nél. Csak jó lesz, kísérletezz.
    Ja Softick aktiválás: jobb gomb, legfelső menü. Na ennyi, csak menni fog:)
    Ha újraindul, akkor húzd ki, majd dugd vissza, és ismételt meg a 7-es ponttól: USB->aktivál->verzió le... stb
  • Benc16
    Így csináltam:

1. Beíállítottam, a java alkalmazásoknál amit kellett.
    2. Beírtam, hogy: #*536963#. (Serial JAVA others disable [ezt írja ki])
    3. Megcsináltam a Softick PPP -t és megnéztem, hogy jót ír -e.
    4. Megynomom a "C" -t.
    5. Uploaderrel felteszek egy játékot.
    6. Beírom, hogy: #*5737425#.
    7. A PPP fel -nél rámegyek az USB -re, aztán meg a Verzió letöltésére. Vár egy kicsit és újraindul.

=(
  • Benc16
    kiírja... :S
  • Deloi
    Akkor valamit nem csináltál jól, nekem is újraindul, ha elszúrom. Olyankor újrapróbálom onnan, hogy a kód beírása után kiválasztom az USB-t a PPP fel menüben, majd verzió letöltése, és akkor menni szokott(altűnik a progi az Uploaderből, és megy a csík). A Softick kiírja, hogy "1 device(s) connected"?
  • Benc16
    mindent ugy csináltam ahogy le van írva de mindig ukraindul mikor a feltöltéséree mek :(
  • Deloi
    Az a com-port kell, ami mellé ez van írva: ss_mdm0 . De mi lenne ha elovasnád, amit a #189-ben ajánlottam, akkor szerintem menne a dolog. Ha ugyse megy, akkor írj, néha elnézek ide.
  • Deloi
    Miután elindítottad a Softick-et, akkor az óra mellett van az ikonja, arra jobb gomb, és ott lesz, az Activate, meg a Settings is!
  • Benc16

ilyenkor mivan? :S belépek a samsung pc studio ba akkor van ez... mi a gond?
  • Benc16
    foggalmam sincs melyi kkell a 2 db port közül pl... :S + nincs sehol olyan nekem hogy active ppp
  • PeeTeR
    hat ird hol akadtal le en meg segitek pontrol pontra.
  • Benc16
    ohh, én olyan hülye vok :( nem értem. :( nem tom hogy kell még mindig, de képekkel nem tudnád megmutatni, mert vizuális vok sztem :S :$
  • Benc16
    megvan sry :$
  • Benc16
    ezt honnan szedjem el amugy? :/ Softick PPP v2.21 + ezt: Samsung Java Uploader
  • Benc16
    :D
  • PeeTeR
    szivesen
    kozbe megjott a lokkom is :D
  • Benc16
    oké kösz :)
  • PeeTeR
    azert mert olyan mint ez a forum. tehat ide is regelni kell hogy irni tudj vagy letolteni meg oda is. sajnos...
    nem is figyeltem, mivel eddig nem volt ilyen.
    csak csinalsz egy sima reget es mar mehet is.
  • PeeTeR
    van csak lejart a VIP es meg nem hosszabitottam meg :D
    de koszi :) alltalaban sajat keszitesut hasznalok ugyanis nekem mas az izlesvilagom mint a tobbsegnek ;P
  • Benc16
    vmi jelszavat kér... :S
  • Benc16
    nem engedi letölteni a: Samsung PC Studio v3.1

adsz pontosan egy linket? :$
  • Benc16
    ezért ha szabad, csinálnék egy logót neked ok? :) vip joggal avgy ne? :)
  • PeeTeR
    jar - jad hasznalat (avagy java feltoltes): D600 Java Upload
    USB -hez meg szedd le az uj Samsung PC Studio -t: Samsung PC Studio v3.1
  • Benc16
    Samsung SGH-D600

Az lenne a gondo,, hogy a telefon nem játsza le alapból az olyan fájlokat amik .jar kiterjesztésű vagy esetleg .jad. És segítsen már vki , hogy mit csináljak. (érthetően/részletesen elmondanátok ha lehet? :$)
    ---
    Meg még lenne még egy kérdésem. Nem akarja az USB -m jó lenni... Mi lehet a baja? Mert az eredeti CD -t nem találtam és lehet, hogy kell valami hozzá? De micsoda?

Aki tud pls. help!! :)ke, hogy letudjam játszani?
    ---
    Nem akar elindulni a Samsung PC Studio... Nem akarja észleni az USB -t... pls. mondjátok meg mi kell ha tudjátok...

///
    Ebben kéne segíteni... segítsetek pls.
  • Benc16
    kösziköszi! ;)
  • Shortstop
    jó lesz :)
  • Benc16
    Úgy érzem nem lessz rossz az oldal. Remélem majd nézigetitek. Majd itt szólok ha van vmi nagy javítás. :)

uRL