Stallone vs. Schwarzenegger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
És a Túl a Csúcson???????
Szerintem az egyik legjobb szalonna film!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Bandew
Na akkor én is írok bõvebben. :-)
Én fõleg Svarci párti vok, az õ filmjein nevelkedtem. :-) (bevallom férfiasan, ma is elszórakoztat, akárcsak régen)
Tõle a Terminátor 1-2 természetesen a lista élén van, ami még bazi jó, az a Predátor, Két tûz között, és bizony a Conan a barbár is jó helyet foglalt le nálam :-). Ja a Menekülõ ember is hatalmas alkotás, ráadásul ma is aktuális témát dolgoz fel. Hoppá az Emlékmás-t se felejtsem ki! Svarci egyértelmû mélypontja a Batman és Robin valamint egy állítólagos Terminátor folytatás, amit én egyáltalán nem voltam hajlandó elfogadni terminátor-filmnek.

Stallone is kedvencem, de annyira nem volt meleg, otthonos kis álomvilágom, mint Svarci. :-)
Oscar, A Pusztító, Rambo, Függõ játszma és a Bérgyilkosok ami tõle a kedvenceim.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

jazzy
Svarcinal a Hull a pelyhes mindenkeppen jo film volt, ezenkivul a terminator 2m ragadozo, es hat az ikrek.. Stallonetol az Oscar a legnagyobb film szvsz mindegyiket veri, az osszes svarci filmet is 😊 A cliffhanger is jo film, meg az allj vagy lo a mamam is tetszett. De szerintem, hogyha akarmelyikunk ilyen hires lenne valaha, biztos hogy ekkora arca lenne neki is, nekem biztos, ismerem magam. Szerintem mindkettejuk neve etalon, ha valaki azt mondja hogy Schwarzenegger, vagy Stallone, mindenki tudja kirol van szo.
Serpa
aham...

KM
Carlos
Alois?
Hitler faterja is Alois volt asszem!
LOL.

Þór vígi þessi rúnar

Szabi84
Schwarzenegger-tõl pedig a Terminator 2. Szerintem az alap film.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Nekem a kedvencem Stallone-tól az Oscar, bár ez nem akciófilm, de nagyon jól játszik benne!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bigfoot
Predator
Terminátor
ezek a kedvenc filmjeim!
de Stalonnet is bírom!Tango és Cash,Rocky,Rambo😊

mrzed001
Kommandó: életem elsõ akciófilmje 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

De a Ragadozót sem svájci adta el.

Gabesz amd64
nekem nagyon tetszett Swarzitól a Hull a pelyhes,Stalone jó filmje még a Tango és Cash<#eljen>.A pusztitó se kutya 😄,Rambo+ a Cliffhanger - Függõ játszma is tetszett.

De nálam a csúcs/ok: a Ragadozó,T2,Utolsó akcióhõs<#worship>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
<#eljen>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ffxi
Hehe!

Fákjúal!

mrzed001
Õk voltak AZ AKCIÓFILM !
Swarci bizony az utosó akcióhõs <#worship>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

ffxi
De õk voltak akció filmek reformációi! Legalább ez is valami..

Fákjúal!

mrzed001
Azt úgyis csak a nyálasak kapnak :p

ffxi
Egyik sem kapott semmilyen elismerést!

Fákjúal!

Bandew
Azt hiszem eme két színész között nem a színészi tehetség dönt. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Szega87
nyári

Sland
banyek ez hihetetlen. mikori kép ez? mármint amin ilyen satnya

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

B0B0
<#taps>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ez a kép elég kiábrándító.

Szega87
na má 9. a topic😊

De Svájcinak 56-os karja vót még anno...

Szalonna jobb színész mint a svájci.

Serpa
Rambo?
miko?

grebber
Az új Rambora meg a Rocky-ra kiváncsi vagyok.
Mindekét szinész szeretem gyerekkorom kedvencei voltak.

Next PC upgrade: 2022

Punker
<#worship>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tojesz
Meg az ikrek😊
az is jó film

mrzed001
Pusztító sztem jobb volt.
Máig abból idézgetek 😊))

Punker
egyik legjobb filmje 😊 Másik oldalon meg az Oscar a csúcs.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mrzed001
De most képzeld már el, ahogy Bruce Lee a kiskínai hangján odalöki Sarah Connornak, hogy visszatérek

Tojesz
10. a topic<#smile>

Bruce Lee ha élne mind a kettõt leverné <#beka2>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Jagi
Ej ezt a topikot! Qrva jó.
Svájcinéger vagy szallóne? 😄DDDDD

Ez olyan mintha választani kéne a piros meg a ferrári között... : )

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Bandew
Schwarzi!!!

B0B0
És az Ovizsaru! Szerintem az irtó jól sikerült

ngcsnet
lehet.de akkor õ a favorit^^

B0B0
Hát igen. De azért a te hobbidnál biztos nem "gagyibb", ahogy te mondod:
"ilyen kis izéket hogyishívjákolok egész nap"<-az õ hobbija

Davidus
akkormár Rékasi VS Stohl

V9ykn8_TZL0

Yeltzin
kéne egy ennél is gagyibb topik, mondjuk "Van Damme vs. Seagal" 😄

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Davidus
Tango & Cash mekkora film már!😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
😄DDDDDDDDDd

V9ykn8_TZL0

B0B0
Úgy érted, hogy mivel megöregedtek ezért már szart se érnek?

B0B0
Stallone is beképzeltecske. De az tény mindkettõnek van mire!

tigeroo
nagypapi vs. nagypapi ?<#gonosz1>

B0B0
Nekem akkor jobban bejön az a stílus.
Egyébként hozzá kell tennem, hogy van az ominózus Rocky címû film, amit alig vártam, hogy megnézhessem, aztán amikor leadta az RTL Klub olyan ratyi volt a szinkronja, hogy rohadtul szarnak tûnt. Ha látnám mondjuk egy Gáti Oszkáros szinkronnal, akkor biztos máshogy emlékeznék rá

Tom Hanks jó színész. Én is csípem 😊