Stallone vs. Schwarzenegger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az egyik legjobb szalonna film!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Én fõleg Svarci párti vok, az õ filmjein nevelkedtem. :-) (bevallom férfiasan, ma is elszórakoztat, akárcsak régen)
Tõle a Terminátor 1-2 természetesen a lista élén van, ami még bazi jó, az a Predátor, Két tûz között, és bizony a Conan a barbár is jó helyet foglalt le nálam :-). Ja a Menekülõ ember is hatalmas alkotás, ráadásul ma is aktuális témát dolgoz fel. Hoppá az Emlékmás-t se felejtsem ki! Svarci egyértelmû mélypontja a Batman és Robin valamint egy állítólagos Terminátor folytatás, amit én egyáltalán nem voltam hajlandó elfogadni terminátor-filmnek.
Stallone is kedvencem, de annyira nem volt meleg, otthonos kis álomvilágom, mint Svarci. :-)
Oscar, A Pusztító, Rambo, Függõ játszma és a Bérgyilkosok ami tõle a kedvenceim.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De nálam a csúcs/ok: a Ragadozó,T2,Utolsó akcióhõs<#worship>#worship>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Swarci bizony az utosó akcióhõs <#worship>#worship>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mindekét szinész szeretem gyerekkorom kedvencei voltak.
Next PC upgrade: 2022
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Máig abból idézgetek 😊))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Svájcinéger vagy szallóne? 😄DDDDD
Ez olyan mintha választani kéne a piros meg a ferrári között... : )
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"ilyen kis izéket hogyishívjákolok egész nap"<-az õ hobbija
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Egyébként hozzá kell tennem, hogy van az ominózus Rocky címû film, amit alig vártam, hogy megnézhessem, aztán amikor leadta az RTL Klub olyan ratyi volt a szinkronja, hogy rohadtul szarnak tûnt. Ha látnám mondjuk egy Gáti Oszkáros szinkronnal, akkor biztos máshogy emlékeznék rá
Tom Hanks jó színész. Én is csípem 😊