Stallone vs. Schwarzenegger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
mindkettõ nagyon jó színész,de nálam Stallone a favorit!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

B0B0
Hasonlítsuk össze Stallone és Schwarzi kondicionális állapotát. Asszem Sly kissé jobb állapotban van

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

schrank

semmi esélyed Sly <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

JohnnySmith
Volt boxmeccs most nem másolom be a rizsát, hanem ez a lényeg😊
HARDWIRED.HU
"....Sylvester Stallone lépett a ringbe, hogy a Rocky sorozat legújabb részéhez forgasson néhány jelenetet..."
"Ebbõl csemegéztünk, a többit megtaláljátok az ESPN oldalán!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mrzed001
Az nincs. Meg a legtöbb régi Swarci-Stallone filmrõl is nehéz beszerezni (Kommandó)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

B0B0
Na az van meg nekem is. A TV2-rõl lett felvéve. Valami DVDrip köllene

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mrzed001
Kering egy verzsön belõle a neten, de elég ramaty a minõsége (talán VCDRip)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

B0B0
😞

zaki
videón megvan asszem

B0B0
Nincs meg neked a Túl a csúcson???

zaki
ezek a kedvenceim tõlük:

Stallone: Rocky, Túl a csúcson, Tango és Cash, A pusztító, Cliffhanger, Daylight
Schwarzenegger: Terminátor 1-2 (3 szódával :c), Kommandó, A ragadozó, Az utolsó akcióhõs, Két tûz között, Végképp eltörölni, Ítéletnap, 6. napon

de megnézem bármelyik filmjüket. Schwarzit jobban csípom, de azért Stallone is jól nyomta <#nevetes1>

és kíváncsian várom a rocky 6-ot, meg a rambo 4-et, na meg a terminátor 4-et, mert úgy néz ki Svarci visszatér<#idiota><#nevetes1>

Mike at home
Stallonénak egy filmje tetszett igazán, az Oscar
a Rambo, Rocky sorozat nekem nem jött be

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Arnoldka, ez egyértelmû

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szega87

cicai
<#taps><#eljen><#smile>ja
<#violent><#gun><#boxer>svájci

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

schrank
<#ravasz1>

Szega87
STALLONE A TUTI AKKOR IS

schrank
múltkor volt a manhun-ter,-ting az rtl-en és nem szóltatok <#ejnye1>pedig néztem hogy lesz valami embervadász vagy mi de azt hittem hogy az a régi májkül dudukoff film mondjuk az se rossz azt a filmet láttam életemben elõször videón a 80-as évekbe ez az eredeti "vörössárkány" érdekelt volna <#szomoru1>ráadásul szinkronos meg 3-4 reklám <#hehe>

B0B0
Bukott Arnie filmek:
Batman és Robin
A hatodik napon
Terminator 3

Megjegyzem a Az igazság nevében sem kasszasiker! Igencsak lehúzták

mrzed001
De Stallone pronófilmjét sem hiszem hogy sokan látták volna 😊))

LittleL
Stallone -nak is voltak jó filmjei, meg Svarci -nka is,
de mintha Svarci -t jobban menedzselték volna.

Így Stallonének sok filmje megbukott....

Például a : A nagy trükk -öt
Amerikában egyetlen moziban mutatták be.
Azért Scarci filmjeit mindig rendesen reklámozták,
mindegyik rendesen megtérült.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

mrzed001
Igen, a bal (?) oldalt azért lóg le mindig a szája (nem azért mert olyan morci 😊))

Bandew
Én úgy tom a fél arca.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

B0B0
Valami volt! Asszem a szájánál

FtranX
Stallonénak mi is volt a baja? A fél arca lebénult? valami ilyesmit hallottam.

B0B0
Szerintem is. Nem azt mondja, hogy milyen fasza csávó. Azt csodálja, hogy mit ért el! Egyébként az én személyes véleményem, hogy Stallone-nak azért nehezebb dolga volt!!!

Bandew
Pedig eredetileg úgy volt, hogy Lance Henriksen játsza a terminátort, de végül svarci követelte magának, Lance meg maradt nyomozónak. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FtranX
én biztos nagyot röhögnék, ha Bruce Willist látnám a Terminátor szerepében.

KM
Nevezzük nevén a gyereket: Robert Patrick.<#vigyor2>

schrank
a T2-ben a folyékony csávó nem volt egy adonisz mégis felejthetetlen volt az a hidegvérû "pókerarc" amit mûvelt csak a 80-as évekbe divat volt ez az izmosságos fasság a bruce willis óta meg nem kötelezõ eleme az akciófilmeknek <#nezze>

artschiatwork
Ikrek és Oscar roxx!

FtranX
Itt sztem nem az eredményeirõl van szó. Számos más nagyszerû testépítõ is probálkozott filmes karrierrel (több kevesebb sikerrel). Õket mégsem "isteníti" senki. Itt magáról az emberrõl van szó. Na mindegy.

A kedvenc Arnoldos filmem az Utolsó Akcióhõs. Sly-tól pedig a Rambo. 😊

schrank
na ja ezt nem akartam hangoztatni de akik arnold fun-ok azok nagy része belekeveri a testépítésben elért eredményeket a filmrõl alkotott véleménybe ami szerintem hiba
ha láttad a total rebuild-ot ami aszthiszem a 80-as utolsó olympia visszatérõs vitatható gyõzelmû versenyrõl szól akkor is ezen a véleményen vagy mert ott már enyhén szólva visszaéltek a népszerûségével <#nezze>

FtranX
ez egy jó topic.
Nálam egyértelmûen Arnold a favorit. Nem elsõsorban a (hollywoodi) filmjei miatt, hanem a jelleme és a felfogása okán. Nem tudom láttátok-e a Pumping Iron c. 1975-ös dokumentumfilmet. Az 1975-ös Mr. Olympia versenyzõinek felkészülésérõl szól. Fõként róla, Lou Ferrigno-ról és Franco Colombu-ról. Ott nagyon jó fejnek tûnik. Valahogy nagyon rokonszenvesen, humorosan tud nagyzolni és a nála gyengébbeket/butábbakat "megalázni". 😊 Szívesen ismertem volna fiatalabb korában.

Amúgy a Pumping Iron végén van az felvétel, amikor a verseny után jóízüen füveznek egy szobában. 😊)

schrank
ha a dallaszban úgy lemehetett x évad hogy bobi nem is halt meg (vagy pamela halt meg má nem emlékszem <#fejvakaras><#nyes>) akkor egy predátorba mér nem lehetett az emlékezetkieséses sztorira hagyatkozni vagy elitta volna az eszét mind szamanta és szíájjé ment volna arnoldér az elvonókúrára stb. <#nezze>

B0B0
Ha beszélsz Jim Thomassal és John Tomassal, biztos írnak mégegy részt Arnie-nak 😊

B0B0
Hát igen. Ennél nagyobb elismerést nem nagyon kaphatna már

B0B0
Lehet, hogy bevállalthatta volna, csak az a baj, hogy nem néger és nem szûz a predátorok terén (nem telt volna el a film 3/4-e azzal, hogy próbálja kitalálni ki a fene a gyilkos)

schrank
nemenõzzé láttam a predátor 2-õt és szerintem simán bevállalhatta volna a 2. részt mert szerintem jó film volt<#zavart1>
azért ha már verekedõs film akkor inkább vandam mint sztalóné <#nezze>
a pc-s trükkökrõl csak annyit hogy nem az a baj velük hogy léteznek hanem az hogy ha látszik hogy az trükk és szerintem egy rambó kategóriájú filmbe nem kell pc-s trükk az inkább legyen olyan mint a sólyom végveszélyben hamár mindenáron háborúsat akarnak <#ejnye1>

JohnnySmith
Stallone oscar díjas "the movie won an Oscar for Best Film Editing".
Egyébként Schwarzi drukker vagyok.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

B0B0
Ja és mégvalami. A Predatorban csak színész volt Arnie, és meg is csinálták a folytatást csak nem az õ karaktere volt benne a fõszereplõ, hanem egy Los Angelesi zsaru (Danny Glover).
Amúgy vannak Predator folytatások könyvben, és a 3. részben feltûnik a történet végén, a 4. részben meg a tesója (aki egy New Yorki zsaru) verekszik a dögökkel.

B0B0
Az utolsó akcióhõsben amikor a kölyök mutatja neki a videotékát, ott szalonna a terminátor, és azt mondja a svájci, hogy az a legjobb filmje 😊)

A Pusztítóban, szalonna megtudja, hogy van egy Schwarzenegger Elnöki könyvtár. Erre a csaj kérdezi:
- Nem akkor volt akióhõs mint maga? 😊)))

Szal utalnak egymára kölcsönösen

B0B0
A Véres Sport 2. ugyanaz! Van Damme igencsak leszúszott és egy régi filmjét akarja felhasználni a visszatérésre. Mellesleg egyszer már megtette (A kalandor) és valami irtó szarra sikeredett, emiatt is csúszott le, szal nehogy megnézd a Véres sport 2-t hisz biztos az is szar lesz (a te gondolkodásmódoddal) (megjegyzem, nagy rá az esély mert az elsõ rész az fenomenáli és nehéz felülmúlni)

Szega87
vond vissza , a rambo és a rocky marchano storyk jók . A pc trükkök meg már minden filmbe vannak és azért vannak mer ettõl jobbak . Amugy meg már 1970es évekbe George Lucas éknál volt star wars forgatáskor számitogépes trükk . Szal nem ugy kéne nézni ahogy te nézed .

schrank
arra emlékeztek amikor az ikrekbe sétál Arnold az utcán és megáll egy Stallone plakát elõtt aztán lenéz a zakója ujjára és elmosojogja magát <#hehe>
stallonenak azért van ennyi filmje mert mindegyik minimum "trilógia"<#kuss>(rambo;rocky,stb) ha arnold is csinált volna a predatorból meg a többibõl folytatás ...
az új rambóról annyit hogy telelesz gagyi PC-s trükkökkel a roki meg úgy ahogy van szar szori minek mégegy bõrt lehúzni róla <#levele> majd állítólag jövõre jön a hivatalos véres-sport folytatás Van-Damme-mal na arra kiváncsi leszek <#ravasz1>

B0B0
Akkor neked tetszik a 2020-A tûz birodalma c. filmben amikor a gyerekeknek drámaelõadást játszanak 😊

mrzed001
Tegyenek vissza a fridzsiderbe 😊
Sandra Bullock éppen meséli, hogy Arnold Swarci elnöki könyvtár, meg hogy lett elnök .... mire lehangoltan közbevág : Nem akarom tudni
De talán a legnagyobb, ahogy kikapja a srác kezõbõl a kütyüt, eldobja, és : használd az erõt Skywalker 😊)))

B0B0
Detto

Szarni lehet? 😊))

B0B0
<#vigyor3> Ezt a szöveget

B0B0
Télleg! Nincs meg valakinek jó minõségben????