Stallone vs. Schwarzenegger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
semmi esélyed Sly <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
HARDWIRED.HU
"....Sylvester Stallone lépett a ringbe, hogy a Rocky sorozat legújabb részéhez forgasson néhány jelenetet..."
"Ebbõl csemegéztünk, a többit megtaláljátok az ESPN oldalán!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Stallone: Rocky, Túl a csúcson, Tango és Cash, A pusztító, Cliffhanger, Daylight
Schwarzenegger: Terminátor 1-2 (3 szódával :c), Kommandó, A ragadozó, Az utolsó akcióhõs, Két tûz között, Végképp eltörölni, Ítéletnap, 6. napon
de megnézem bármelyik filmjüket. Schwarzit jobban csípom, de azért Stallone is jól nyomta <#nevetes1>#nevetes1>
és kíváncsian várom a rocky 6-ot, meg a rambo 4-et, na meg a terminátor 4-et, mert úgy néz ki Svarci visszatér<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
a Rambo, Rocky sorozat nekem nem jött be
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
<#violent>#violent><#gun>#gun><#boxer>#boxer>svájci
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Batman és Robin
A hatodik napon
Terminator 3
Megjegyzem a Az igazság nevében sem kasszasiker! Igencsak lehúzták
de mintha Svarci -t jobban menedzselték volna.
Így Stallonének sok filmje megbukott....
Például a : A nagy trükk -öt
Amerikában egyetlen moziban mutatták be.
Azért Scarci filmjeit mindig rendesen reklámozták,
mindegyik rendesen megtérült.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A kedvenc Arnoldos filmem az Utolsó Akcióhõs. Sly-tól pedig a Rambo. 😊
ha láttad a total rebuild-ot ami aszthiszem a 80-as utolsó olympia visszatérõs vitatható gyõzelmû versenyrõl szól akkor is ezen a véleményen vagy mert ott már enyhén szólva visszaéltek a népszerûségével <#nezze>#nezze>
Nálam egyértelmûen Arnold a favorit. Nem elsõsorban a (hollywoodi) filmjei miatt, hanem a jelleme és a felfogása okán. Nem tudom láttátok-e a Pumping Iron c. 1975-ös dokumentumfilmet. Az 1975-ös Mr. Olympia versenyzõinek felkészülésérõl szól. Fõként róla, Lou Ferrigno-ról és Franco Colombu-ról. Ott nagyon jó fejnek tûnik. Valahogy nagyon rokonszenvesen, humorosan tud nagyzolni és a nála gyengébbeket/butábbakat "megalázni". 😊 Szívesen ismertem volna fiatalabb korában.
Amúgy a Pumping Iron végén van az felvétel, amikor a verseny után jóízüen füveznek egy szobában. 😊)
azért ha már verekedõs film akkor inkább vandam mint sztalóné <#nezze>#nezze>
a pc-s trükkökrõl csak annyit hogy nem az a baj velük hogy léteznek hanem az hogy ha látszik hogy az trükk és szerintem egy rambó kategóriájú filmbe nem kell pc-s trükk az inkább legyen olyan mint a sólyom végveszélyben hamár mindenáron háborúsat akarnak <#ejnye1>#ejnye1>
Egyébként Schwarzi drukker vagyok.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Amúgy vannak Predator folytatások könyvben, és a 3. részben feltûnik a történet végén, a 4. részben meg a tesója (aki egy New Yorki zsaru) verekszik a dögökkel.
A Pusztítóban, szalonna megtudja, hogy van egy Schwarzenegger Elnöki könyvtár. Erre a csaj kérdezi:
- Nem akkor volt akióhõs mint maga? 😊)))
Szal utalnak egymára kölcsönösen
stallonenak azért van ennyi filmje mert mindegyik minimum "trilógia"<#kuss>#kuss>(rambo;rocky,stb) ha arnold is csinált volna a predatorból meg a többibõl folytatás ...
az új rambóról annyit hogy telelesz gagyi PC-s trükkökkel a roki meg úgy ahogy van szar szori minek mégegy bõrt lehúzni róla <#levele>#levele> majd állítólag jövõre jön a hivatalos véres-sport folytatás Van-Damme-mal na arra kiváncsi leszek <#ravasz1>#ravasz1>
Sandra Bullock éppen meséli, hogy Arnold Swarci elnöki könyvtár, meg hogy lett elnök .... mire lehangoltan közbevág : Nem akarom tudni
De talán a legnagyobb, ahogy kikapja a srác kezõbõl a kütyüt, eldobja, és : használd az erõt Skywalker 😊)))
Szarni lehet? 😊))
<#ravasz1>#ravasz1>