47
Segítség főznöm, mosnom, takarítanom kell!
-
#7 na bakker most csalódtam benned..... -
zimzumm #6 Az én tapasztalatom a következő! Mosogatás előtt mindig be kell áztatni a cuccokat mosogatószeres forró vízbe! Sőt ha naon profi munkát akartok, akkor evés után egyből el le kell öblíteni a tányérról a gulászuppe karimát, meg a lémaradékot! Poharakat pedig kívül belü alul! Jahh, és elengedhetetlen egy ha nem is annyira jó, de annál inkább tiszta mosogatószivacs! A mosogatószer minősége véleményem szerint, nincs benne a zop 5 mosogatási problémák közt! A forró víz a nyitja mindennek! És persze szükséges egy ingerszegény, és higiénikus mosogatási környezet is, ahol 100 százalékig a mosogatásra tucc koncentrálni!
Ha valakit érdekel akkor nézze meg a mosogatásról készített videófelvételeimet, a www.mosdelatanyerom.hu-n :) -
G_ArchAngel #5 akkor az a legjobb, ha hagyom szárazon, míg megtellik, aztán úgy indítom el?
elvileg a hagyományos mosogatásnál sem alkalmazok előáztatást:)
most pedig nekiállok hurkát-kolbászt sütni, anyám segíts...
mi a fene lehet az légkeverésnél az alsó-felső vonal? mindkét helyről süt?
akkor az lehet a jobb, nem? -
#4 a mosogatás (pláne mosogatógéppel férfimunka) agglegényeknek ezért (is) vesznek mosogatógépet :)
a tabletta a "mosószer", anélkül max öblíti (a só, meg öblítő csak a kozmetikázásra van). persze előtte a durvább "darabokat" illik lemosni a csap alatt, és úgy bevágni. ha kevés az edény inkább mosd el kézzel, persze ha ráérsz... nekünk a bosch 2-3 óra alatt mossa el, szal időigényes (abból kb. 1 óra míg megszárítja) -
#3 A manuális módszer az egyszerűbb, bár én is ritkán alkalmazom. :-) -
#2 kata rád ne találjon :)
amúgy nemtom, mosogatásból csak a manuális módszert ismerem, aztse tulzottan :) -
G_ArchAngel #1 Sziasztok,
segítségre van szükségem, asszony elutazott így gondban vagyok - a konyha ismeretlen világ, ráadásul bútorasztalosok dolgoznak nálunk, így nekem kellene főznöm...
Egyelőre a mosogatásban akadtam el:
Bepakoltam a koszos edényeket a mosogatógépbe, de mivel csak félig telt meg, ezért előáztatást választanék, a gépben van só, öblítő, de a tablettára is szüksége van?
Vagy nem fogja feloldani csak a későbbi mosásnál?