47
Segítség főznöm, mosnom, takarítanom kell!
-
blackgamer #47 én csurgatom a vizet vödörszámra, de csak így tudok mosogatni -
tudatos #46 www.tudatoshaztartas.huTudatos Háztartás -
#45 pár évig én is nagyon akartam, aztán nyáron biológus haver előadta hogy is van ez (mocskosul részegek voltunk) és azót anem akarom csinálni, nem bántom szegény növényt, vettem helyette cikaszt -
G_ArchAngel #44 megvan köszi, már olvasom, de úgy látom, hogy illene egy komolyabb szakkönyv...
asszony rá akar állni nagyon:)
-
#43 Fórum » Hobbi, szabadidő » Kertészet »
itt keresd :) -
#42 index-en van egy elég komoly bonsai fórum, én a cikasz-hoz ott kértem segítséget. -
G_ArchAngel #41 Srácok,
ért vki a bonsai-hoz?
tudtok jó linket ajánlani a gondozáshoz? -
G_ArchAngel #40 1 hétig bárki elél simán, ha vigyáz a környezetére sé szem előtt tartaja a közeli pizzéria telefonszámát:) -
#39 hát én el tudok élni 1 hétig egyedül különösebb erőfeszítések nélkül
a fürdőszoba takarításban meg nincs semmi bonyolult, mindenre rá van írva h mi mire való :c -
#38 Pedig egyszerű.Csapokra, kádakra vízkőoldó, tükörre ablaktisztító, valami fertőtlenítőszer a kőre(pl. Flóraszept), a többire meg valami általános tisztítószer is jó sztem.Legalábbis én így szoktam:) -
G_ArchAngel #37 az alapmunkákkal tisztában vayok, a bonyolultakat utálom: pl. fürdőszoba takarítást, mert ugye oda nem a porszívó illik, hanem 3-4 fajta tisztítószer... -
#36 Na ezt nem fogom csinálni a kölykömmel.Mondjuk 6 éves korom óta nekem kellett megcsinálni a reggelit, a tízórait a suliba,a napi mosogatásokról és a hétvégi kötelező takarításokról nem is beszélve stb.Nem azt mondom, hogy konyhatündér vagy tisztaságmániás lettem, de legalábbis nem esem kétségbe ha valami házimunkát kell csinálni a lakásomban. -
#35 LOL -
#34 hát azért télleg nem vagy semmi: ))
-
#33 még csak az hiányozna -
G_ArchAngel #32 erőszakkal tartottak távol a konyhától, megjegyzem okkal...
erősségem a szendvics, melegszendvics, palacsinta, gofri, és minden ami tojásból készül...
ezenkívül csak a tea és kávéfőzés rejtelmeibe leshettem bele - most megvettem Jamie Oliver könyveit, sütni/főzni fogok:)
(nem pucéran!) -
G_ArchAngel #31 nem azért dobtunk ki egy hétszámjegyű összeget egy gépesített konyhára, hogy ne használjuk...
olvasni tudok, így hamar rájöttem, hogy ha nincs a mellékelt kiadványban, akkor magamnak kell megoldanom: simán kihagytam az áztatást (mivel ez volt a kérdés tárgya) és full programmal indítottam el... -
Aspyrin #30 Életkor: 25-30
Welcome to the real life.. -
#29 Ha pár napig nem érkezik válasz a mosogatással kapcsolatban, akkor addig nem is fogsz elmosogatni? Gondolom a géphez mellékeltek valami használati utasítást, ami kiindulásnak tökéletes lenne.
Gondoltál már arra, hogy ezt az embertpróbáló feladatot ne adj isten manuálisan végezd el? -
#28 mindig is válogatós voltam. -
G_ArchAngel #27 vilmost vizespohárból iszom, vilmos körte nektárral, mert nem ízlik... -
G_ArchAngel #26 mióta válogatsz, eddig azt hittem, csak a seritalt veted meg...
öregszel? -
#25 a Vilmos-os poharak jó vastagok szal térj át :) -
#24 adtak csavart? fejlődnek :)
jäger -
G_ArchAngel #23 nem, de félek a vékonyabb jäger-es poharakat mosogatógépbe tenni, nehezen "szerezték be":)
azokat áztatom, és jól eltörlöm, mert ronda dolog vizkőves, vicseppes pohárból adni italt - bár igaz, mikor jeges úgysem látszik...
nost raktam fel IKEA-s porszívó és vasalótartót a gardróbszekrénybe - előg mókás, hogy egyikhez adnak csavart, másikhoz meg nem... -
#22 ja hogy te simán üvegből nyomod, nem használsz poharat :) -
G_ArchAngel #21 semmit, mivel nem fog ideírni, mert csak...:) -
#20 Uhhhhhh, mit kapsz, ha Kata megtalálja ezt a topikot -
G_ArchAngel #19 ki gondolta volna ezt a Te esetedben?:PPP -
G_ArchAngel #18 na, hurka, kolbász kész - ízlik a srácoknak, látszik is, mert burkolják rendesen:) -
#17 énhibám, mondhattam volna:DDD -
#16 áztatásra nem használom a gépet
mondjuk nekem legtöbbször csak poharakat mos :) -
#15 Hívj fel egy jó pizzériát, azt kész :), mielőtt megölöd magad :D -
G_ArchAngel #14 nem értek az olyan dolgokhoz, amin egy tucatnál kevesebb gomb van...:( -
G_ArchAngel #13 oké, csak azt nem vágom, hogy áztatáshoz miért kell tabletta - az ugye még nem mosás... -
G_ArchAngel #12 böködöm közben is, kicsit hólyagos sz ujjam, mert nem volt ráírva, hogy forró:) -
#11 le a koleszterinel!:)
Ez csak 1 tipp,hátha segit -
#10 namondom: bejövök aztán segítek, da sajnos nekem se mosogatógépem, se hiperszuper légkeverős sütőm:)
azért a hurkát mindenképpen böködd meg sütés előtt!!! -
zimzumm #9 Ezek a mosogatógépek futnak win98 alatt is? -
#8 berakod a cuccot + 1 tabletta és választasz a menüből hogy mennyire koszosak a cuccok.