Újabb fejezettel bővült a Sony-BMG rootkit-botrány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es ha en csak meg akarom nezni a cd tartalmat ?????? (tudom, nyomjak shift-et....)
De az atlag looser nem tudja !!!!!!!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Melyik a jobb ?
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Az USA-ban pl nincs.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Szerintem nem. Nemrég arról volt hír, hogy N.o.-ban egyenesen a PC-kre (legalábbis kész konfigokra) is ki akarják terjeszteni.
2)pont azért lett volna a rootkit, hogy néhány másolást engedjen
3)ez csak nálunk van, és egy nagy szemétség
Ja és mindenkinek : úgy írtam le a szerény véleményemet, amellett , hogy utálom a sony-t mint a sz@rt.
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
Az a lényeg hogy túlspirázta a média az egészet, naaaaaaaaaagy felfújt lufi, teccikérteni?
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
"Talán mégsem kéne bedõlni mindennek ami a médiában megjelenik"
Te most mirõl beszélsz ember? Szerinted ez csak egy hírlapi kacsa???
1. sebezhetõséges vigyen a rendszerbe
2. megszegje a törvényt, azaz ne adjon lehetõséget arra, hogy én biztonsági másolatot készítsek a CD-imrõl. cserébe akkor élethosz garit kellene rá adni, azaz garantálni azt, hogy ha elromlik a CD, akkor 25 év múlva is azonnal kicserélik.
3. ráadásul az üres CD-kre meg memóriakártyákra is tesztnek szerzõi jogdíjat, méghozzá baromi sokat, az adathordozó árának akár 50%-át. Míg egy CD pl. 70-80 forint körül van addig csak ez az artisjus címke önmagában vagy 30-40 forint.
tod, ott kezdõdik a dolog, h nem szabad lehetõséget adni rá.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Egyébként ez pl. engem arra ösztönöz hogy még véletlenül se vegyek több audio-CD-t, hanem inkább letöltsem a zenét a netrõl. Gondolom az a Sony politikája, hogy szívjanak csak a becsületes emberek.