41998
-
#7787 Én csak torrentet tudok. Feltölteni meg most valahogy nincs kedvem :D -
#7785 MAya könnyebb?
Bocs az offért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mellesleg pmbe tucc nyomni egy linket mayahoz?;)
Ne torrent pls -
#7784 Az az, próbáltam már. Nem azzzal kell kezdeni. Láttam a képeid, enm rosszak azok. De a MAX nehéz, ez tény. -
#7782 próbáltam.. de annyira nem ragadott meg, hogy inkább le se mentettem...nem bejövős..meg ahogy Desmond is írta, olyan "trendi" -
#7780 Ehhez annyit, h probálj meg egy hasonlo képet megcsinálni. Tényleg nehéz én probáltam. Nem olyan könnyü mint amilyennek tünik. -
#7779 Érdekes. lehet egyszer megunom én is.Abban igazad van rengeteg helyen látom én is.valaméirt olyan "Trendi"... de azért thx! -
#7778 kár hogy még annyi tudomány se kell hozzájuk, mint a brushokhoz.. -
#7777 Én is modellezgetek, de nem akar menni annyira. Te mivel csinálod? -
#7775 Nekem bejönek ezek a vector grafok.
#7758: ezt csak ugy öszedobtam szo szerint, semmi komoly :) Just fun :) -
#7774 főleg a csikok...olyan semmilyen..csík és kész..nem tom mi benne annyira extra, hogy annyi képre betegyék..mert már többön is láttam.. -
#7772 dettó -
#7771 Szeritne tök jó, bár így ahogy megemlítetted neke is egyre kevésbé tetszik xD De nem rossz ez. -
#7770 az egész kép nem teteszik?vagy csak a csíkok? -
#7769 szal kb olyan mint amikor fénykardot csinálsz csak kicsit komplikáltabb.
Amugy a vonalvezetést mivel csináltad? -
#7768 Fasza. Minden brush rajta? -
#7767 amúgy ebben az 1 pontból kiinduló csikokba mi a jó ? csak mert 1 csomó képbe beteszitek..nekem tökre nem tetszik.. -
#7766 Én is így éreztem, de most már kezd rendbejönni, de az utóbbi időben csak OFF volt, meg stb.... -
#7765 Én nem érzem. -
Icey87 #7764 Zsolesz!
A fényes cuccokat úgy próbáld meg elképzelni, hogy metódusként szóval, ugyan úgy kéne mindent befényesíteni.Tehát: Van először az izzás magja, ami full-fehér és eléggé kontrasztos, köré jön maga az izzás ami sokkal nagyobb területű és sokkal jobban el van mosódva! Ezt az "átmenetet" kell kitapasztalgatni! Hab a tortán ha használsz hozzá vmi screen-es layert. (Közvetlenül a felfény fölé behelyezel egy layer-t, és valami rikító színnel festesz rá, kb. úgy mint az izzásnál, utánna a layert screen módba rakod)
Remélem segítettem. -
#7763 tuntetos honlap, vmi videokat fog felrakniaz ipse:) -
#7762 Nem tom h én érzem csak igy, de sztem kezd elhalni a topic, vmit gyorsan ki kéne találni -
#7761 Hi.nekem megtetszet ez a régebbi képem ezért felraktam.. Üdv így este fele :) -
#7760 -
#7759 elmondanád h hogy csináltad azokaT a világító csikokat? -
#7758 VRSDM: thx!
dzsuvajoe: jó az a trikolor-os, vándorolgatós. (mihez lesz?)
Icey87: osztom VRSDM véleményét! (szépen válogattál a deviantart-ra)
Bex: ezt nem értem? milyen igazolvány, v. mi ez?
Guilty01: itt van brush (deviantart-on írd be a keresőbe, hogy brush és kánaán) -
#7757 Haver elküldte a tabéó képét.
It was fast work!! -
#7756 én nem írtam rosszat még róla, csak jót asszem ..
figy, ez pl nekem kifejezetten tetszik, van benne 5let... jó a megvalósítás...
ahogy nézem te ilyen plakát témában vagy az igazi ;) -
Icey87 #7755 Bár megszoktam, hogy nem írtok soha jó a képeimről, de azért nem adom fel, próbálkozom! A barátnőm mindig meg ikhlet (lehet nem így kell írni), most is ő van a képen!Szóval íme:
a többi képem itt van
-
#7754 Kérte egy joember na ime: -
#7753 Semmi...
Hangyafasznyi erőfitogtatás... -
#7752 mijaza WARN? -
#7751 továbbra is az egy brush, amit ugyanugy visz fel mint a többit, ami előtérben van.
itt megtalálod ha ügyesen keresed -
#7750 AHM MONDTAM MÁR HOGY FLÉM OFF !!! még pár ilyen és tényleg WARN lesz a vége
Codosra - pff hallod nagyon jó lett, sztem ... ;) -
#7749 Mi olyan bonyolult abban hogy brush set? -
#7748 #7736: továbbra sem az előtér,hanem a képnek a HÁTTERE érdekel. Az a zöld-csíkos izé. -
#7747 uh de rég codoztam egy jot, ninc skedvetek egy körhöz? -
#7746 ...thx! (hát le a kalappal, jó az a dög a vízben, volt mit vágogatni :D) -
pako00 #7745 no e alap+ásatás+columbia
nálam ez meteor:) -
pako00 #7744 ez Q.rva jóóóóóóóóóóküldöm az alap... -
#7743 ...alapanyag :D (ez még hozzá tartozik!)