41998
-
#7829 cép kislány :D -
#7828 csak úgy eszembe jutott..
-
#7827 ...itthoni közös vélemény, hogy "nekem tetszik"! ( mind az ötlet, mind a kivitelezés, a modell meg mintha ismerős lenne valahonnan :DDDD)
-
pako00 #7826 no e let belöle lehet igy is hagyom -
#7825 ...miez a flém "áradat"? ennél kevesebbért is törlés jár, vagy nem?
(én már várom :D) -
#7824 elmaradt az esti remek képalkotás... szidjátok a 300-at :D
/égrem alkotok valami jóat már -
#7823 ok köszi, majd hnap meglássuk :D -
#7822 ...pár ötlet, amitől biztos elindul a fantáziád. -
pako00 #7821 én is ezt teszem -
#7820 /ma éjjel remélhetőleg lesz időm végre leülni a ps elé és alkotni valami, remélhetőleg jóat -
#7819 Valami ötlet? (amugy köszi a kritkat, ez mindig jo dolog =)) -
#7818 ...valóban sokkal jobb! (nekem üres, felirat v. tech dolog dobna még rajta ilyen dark-os stílusban, ja és a víz nagyon látszik, és ugye motor vizen...) -
#7817 Hayabusa V2.0
Ez talan egy fokkal jobb lett, bar 10x annyi idobe volt, mint az elozo (kemeny 20 perc :D) -
#7816 xDDDDD -
#7815 ficsi -
#7814 Ha ez a Bence az a Bence, akkor tud Ő ennél jobbat is. -
#7813 Bence nem hagyott békén, csinált nekem nick képet, addig bas*tat amíg fel nem rakom, hát tessék! :D -
#7812 hát a 4 bit az 4 bit :D -
#7811 ...én azt mondanám mindegyiknek van előnye, ill. hátránya! (amiben egyeznek az az, hogy katasztrófális minőségűek ) -
#7810 jah hát így 1 fokkal jobban néz ki.. -
ez meg a webes 16 szín gif (csak a külömbségek miatt) -
#7808 hát nekem ilyen lett 16 szinben (4 bites bmp)
ha jó, mentsd le magadnak, mert majd törlöm idővel.. -
#7807 16 szin (ez hogy tetszik?)
(amrosia: jólvan vazeg ezt még visszakapod ) -
#7806 Earth: sajnos semilyen titkot nem adhatok ki, ha elmondanám meg kellen eh öljelek:)
vrsdm: tö9bben vagyunk:) -
#7805 Image - Mode - Indexed Color - Color - Forced: Custom...
Ez kell? -
#7804 Na pont ez a baj, hogy ottan csak 16 bit van és nem 16 szín... Tehát akkor mégsem tud a PS 16 színben menteni??? -
#7803 szten ne szarozz velük, aki hülyeséget beszél, annak töröld a hozzászólását.. -
#7802 JAG - te most tényleg hülye vagy vagy tényleg hülye vagy?
vedd már észre magad...
7799 - nekem tetszik ;) -
#7801 Mingyá' kapsz egy warnt, mert itt nem lehet beszélni, főleg nem segítséget kérni.
Amúgy Save As... - majd Format-nál BMP. -
#7800 Üdv!
Photoshop-hoz talán kicsit méltatlan témában kérek segítséget: egy 16 színű bitképet kéne előállítanom az alábbi ábrából:
A baj az, hogy ha Paint-ben mentem, akkor nem tudom meghatározni azt a 16 színt, amikre "butítsa" a képet, PS-ben pedig nem tudom, hogyan menthetném el így, ezért kérek segítséget. -
#7799 Kicsit sötét a másik, VRSDM töröld azt plz (7796#)
-
Shadow_THH #7798 je() gazgoblin újra alkot -
#7797 ... (?életösztön?) -
#7795 -
Icey87 #7794 vonalvezetés??
Hát egérrel, 800dpi-s, ez nem tudom számít-e, de elég jól irányítható!
Bár lehet, hogy ez inkább videokártya!
nem tudom, ez jöt össze, de örülök, hogy tetszik végre valakinek a munkám!Sőtt kettőtöknek is!YUPPPE!!! -
#7793 ...jót szórakoztam magamban, a két, önmagának is ellentmondó emberkén! (gondoltam megosztom veletek örömöm, erre a végén, még én iszom meg a levét :D )
dzsuvajoe: ha kész, küld el a címét (honnan jött a felkérés?) -
#7792 Halljátok?
No duma, csak kép.
Nem is tudom, hogy képzelitek, hogy itt vitatjátok meg a képekkel kapcsolatos dolgokat.
Topikrombolók. Pfföööö....
Képet beszúr, elmegy. Aztán mint egy képeskönyvet, lehet nézegetni a topikot.
Szal kuss, mert jön a kishitler.... -
#7791 MINDEN NEMŰ FLÉMMEL LE LEHET ÁLLNI
NEM GYŐZÖK TÖRÖLGETNI ... KÉPEKET TESSÉK CSINÁLNI NEM ITT KIFECSEGNI MINDENNEMÜ ÜGYES BAJOS DOLGAITOK... VALÓBAN WARN OSZTÁS LESZ... NEM FENYEGETÉS VAGY MIT NEM ÉRŐ ERŐFITOGTATÁS...
saját érdeketekben álljatok le... aki nem inge persze ne vegye magára... -
#7790 de ez is xD -
qB0B0p #7789 ez is off :P - oh meg ez is :D