41998
-
#10459 Nem akarok semmi reosszat szolni mert nem bántottál, remélem nem is fogsz, ez csak olyan észrevétel, mostanában nagyon sokat változtál, nagyon el vagy szállva magadtol.
Amikor idejöttél nem igy ismertelek, ismertünk meg.
Mostmár csak mindenkit fikázol, meg lehurrogod a képeket, alkotásokat nem saürün látunk tőled... mondom ez csak észrevétel, nem bántani akarlak... -
#10458 én is elég későn érkeztem a péntekhez, már csak a haldoklását láttam, illetve akkor még javában élt amikor jöttem csak nem foglkoztam vele, nekem ez az egy topic volt az egész napom lényege, itt láttam olyan müceket amik előtt fejet hajotttam, nekem nagyon nem tetszett a Phéntek, azok is csak ratyi képek de viccesek. volt a loál jános meg a győzike meg ilyenek amikre emléxek, hát én sokban viccet sem láttam.
egy nagyon tetszett de csak a szöveg miatt:
Dik má, kiszakajtotta a gatyómat, he.
Győzike és a bika harca volt látható a képen ;) -
braaa #10457 zsolesznak, mer az késöbb jött:
az alsó hsz-ed igaz , a felsőt meg hagyjuk, nem ezt akartam hogy lejöjjön a hsz-emből, nem a "csak betüket látok" dologra értettem, hanem "amilyen betüket" -
#10456 sg-n volt ShadowTHH] indította, külföldi minta alapján, mindig volt valamilyen téma pl. Filmek karácsonyi köntösben. és akkor arra születtek munkák, egy héten át, aztán következő héten megint új téma és új képek, és volt egy jól összeszokott társaság. (onnan jött át ide, shiwo és gazgoblin is. akikkel jókat lehetett nevetgélni, jó képeket csináltak ésígytovább ésígytovább, aztán ShadowTHH elment egy időre, aztán a topic pangott le nagyon, ShadowTHH mostmár a lóherén élesztgeti újra a topikját több kevesebb sikerrel...
ennyi lenne és így tagok közt mondhatjuk hogy tényleg egy kultusz volt nekünk :) -
#10455 keress rá és nézzz vissza itt sg-n
Photoshop Phéntek
Na előbb irtam egy kisregényt, de nem küldte el ez a szar gép,
vmi ilyen volt
lenézel minet amit előbb irtá h ők királyik meg meg magyarok(lusta vagyok idézni)
ugyanolyan müvekre lennénk képsek ha nem azt csinálnánk hogy ki tud a másiknál több VICCES ÉS ULTRALÁMAMINŐSÉGŰ kjépet berakni.
Ne legyen má vicces, nem azé csináljuk.
Amikor meglátok egy ilyen képet (persze én is csináltam már ilyet) felhuzom magam hogy ezt most mér kell? mér nem, lehet inkább 1 képpel szarakodni 1 órát, mér kell 5 képpel 10 percet?
Ezt nem értem én meg bennetek
(tisztwelet a kivételnek)
Én probálok minnél több figyelmet fordítani a munkáimra(még ha ez nem is látszik, mert annyira nem is vagyok ügyes) de azért ha összehasonlítjátok VRSDM, Goblin, és más réggebbi sg-s ps-es képeit egy olyannal aki állítja magárol h jól psezik, de az előzőekben leirtakat csinálja, meglátjátok ti is a különséget. -
braaa #10454 elöször is kösz, a másik topikból
vannak szar munkák, valóban, de kilistázva a contestet, az kb a legalsó ötöd, hatodrész, de a többi ODABASZ. Ha ez benyalásnak számít, akkor igen, BENYALOK NEKTEK WORTH-ÖSÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem azt mondom hogy mindig kell kép a contesthoz, dehogyis, az hülyeség, de vhogy szükebben értelmezhető kéne, hogy tényleg contest legyen, ne csak egymástól független, egymáshoz semmiköze képek áradata
plusz : ezt meg valaki mesélje már mi a fene ez a "PHOTOSHOP PHÉNTEK" mindig csak itt olvasok róla, hogy "ilyen volt", "hú de jó volt", mint valami régi legenda amiről már csak a nosztalgiázás maradt, szóval új vagyok, erről valszeg lemaradtam, de mi ez,vagy mi volt ez, és merre, hány méter???? -
#10453 arrol meg már nem mi tehetünk hogy nincs olyan nagy elképzelésed (nem tudom megfogalmazni :D:D:D) mint másnak, hogy nem tudsz kitalálni semmit ha csak betüket látsz és nem képet. ITT kezdődik nálam a photoshop, és ezt kell megtanulni nem a ctrl+c ctrl+v-t...
Egyébként nekem sincs nagy kreativitásom, szeretem ha valaki megadja az ötletet és azt megcsinálom. mint pl amikor bannert kérnek, és leirják hogy milyen legen...
De hát mondom, ott keződődik a grafikus munka hogy te találod ki milyen legyen, és a te izlésednek megfelelő kép legyen -
#10452 de nézd már meg monnyuk a biciklis képeket. nem láttam az összeset, de hát amit láttm elég ratyi minőségüek. meg a teszkós... volt egy-kettő ami tetszett a többi csak, hopp rávágom ezt a kutyát zat a macskát, aztá kész is...
ez csak ötlet de photoshop tudás nem kell hozzá... -
#10451 worth-ön is láttam már olyat hogy innen bárki kenderbeverné a munkáját ... ott inkább az 5letek jók, a kivitelezés sokszor csak idő kérdése.
amikor nem linkelek képet azért van mert nincs konkrét tervem csak beírok valamit ami hirtelen eszembejut, vannak itt olyanok is akiknek 5let kell ahhoz hogy belekraja magát egy hummer-be meg magaköré 5jó gárét, nekik írok ki ilyeneket.
az összes conteszt source képem az sxc-ről van :D
ha valaki más képével májer, annak gratulálni tudok :)
régebben volt nagy sikere ptohotshop phéntek-nek ShadowTHH-jóvoltából, aztán az lepangott, akkoriban itt voltak a komolyabb időigényesebb képek, ott meg a viccesebb alkotások, amik nem a phétenk szinvonalát kicsinyítik ...
én lennék a legboldogabb ha napokig dolgoznának egy - egy munkák és csúcsokat adnának be elhiheted ;] -
#10450 Jó azé nem kéne csontig nyalni a worthösök segét, mer találni elég ratyi képeket, amit mi is simán megcsinálunk sőt jobbat is, én legalábbis biztos... -
braaa #10449 linkeld már be a varrat "szórsz"-ot is, arra is kiváncsi lennék!!! Kúrvajó!!!!!
Én személy szerint örülük hogy ez a topik kontestjai mintha kezdeneének elworthösödni (legalábbis szerintem), lásd biciklis, teszkós, bohócos conteszt, nálam az a lap így No.1, az ETALON, én személy szerint egy "Valósitsd meg álmaid"(mivaaaan!?!????!?),"készitst tombraideres hátteret"(minek?!?!!!!?!???) témákkal nem tudok mit kezdeni, meg nem is akarok, amugy a ott a sourcokat főként innen szedik:
sxc
morguefile
amugy meg én itt a topikba sokszor hiányolom a sourcefile linkelését, sokszor nem tudom hogy álljak egy-egy képhez, égigmagasztaljam, csak kis dicséret, vagy kuss,
meg megtiltanám itt a topikba a deviant-ról lopkodást is, vagyis ""látok ott vki által lefényképezett/megrajzolt majd azt valaki által exponált/filterezett vagyis KÉSZ kurvaszépen kivitelezett "úúúbazmeg ezdekurvajó" képet , rárakok két szót, meg kis szinváltosztatás,esetleg rávágok egy fejet, azt már mintha az én munkám lenne, közbe meg ......................, jó, ez inkább a bannerműhleybe van inkább elharapódzva, de itt is voltak követői (icey(bocs)), amugy meg hiábavaló a worthhöz hasonligatni, oda ps-félistenek, übermájerek dolgoznak be, ez meg csak aa esgé fórum magyarbóó'...
ez kicsit hosszúlett.. -
#10448 Vagy csak legyen tojás héj színe meg felülete:S -
#10447 vagy bújjon ki belőle egy csibe :) -
#10446 hát ha nem írja hogy tojás, én se ismerem fel.. -
#10445 probáld meg sötétebb tojással -
#10444 én ezt simán labdának néztem:) -
#10443 Én is gondlotam rá de azt azért mégsem mondhatods h ne nézz rájuk. énis megnézegettem először a müveket, és megprbáltam olyat ami még nem volt...
persze a celluxozás meg ilyenek már szerepelek de hát nem lehet annyiféle barácslási módot kitalálni amennyi kép van.
egyébként hogy lehe szépen megcsinálni azt mintha össze lenne varrva? láttátok h probálkoztam első képemen de nem nagyon jött össze... -
#10442 Hmm, nem rossz megközelítés, erre nem is gondoltam, de szerencsére itt a source... -
#10441 EZ pont olyan mint egy eldeformálódott baseballabda, ha nem mondod h tojás nemis jövök rá... -
#10440 Oké-oké, nem vettem magamra, de tény, h kihívás olyanokat csinálni amik ott vannak.
Azt spec nem tudod, h a képanyagokat honnan szerezhetik az ottaniak? Mert az nagyot lendít a kreatívitáson ha van miből választani és 2 azonos állású képből csinálsz 1et. Látam, h 1-1 kép többször is visszaköszön, csak más feldolgozásba, van ott vmi képgaléria amiből tudnak mazsolázni. Sajna magát az oldalt nem ismerem, csak a gallery részét böngéztem... -
#10439 félre ne értsd, nem a te munkádat ócsároltam, kicsinyítettem azzal hogy már más megcsinálta, a tied is precíz és jó munka ;] hibákat sem nagyon találni rajta, hiába nézem.
az meg öhm, igazad van, láttam worth-ön egy elefántot aki egy óceán öbölben állta parton, és az elefánt is vízből volt, torzította a mögötte lévő dolgokat, meg uhh-áhh azóta is próbálkozok néha ha eszembejut csinálni olyat de nemtudok :( szóval ha összejönne énis örülnék neki :) -
#10438 Ez mind szép és jó, h más már megcsinálta, itt sztem az a lényeg jelen esetben, h vajon te tudnál-e olyat csinálni? Én spec erre voltam kivi, h én tudok-e olyanokat csinálni amik ott vannak. Már egy órája nézem az ottani munkákat és vmi zseniálisak, le a kalap előttük... -
#10437 na igen erre gondoltam énis, hogy worth-on lelőnek nagyon nagy 5leteket amik még ha neked is eszedbejutnak külön már akkor sem nagy szám hisz más már megcsinálta...
na sebaj :) -
#10436 Worth1000ről van az 5let, gondoltam én is csinálok egy olyat, csak tojással.....
-
#10435 Contest: Javítsd meg! -re.
-
#10434 Jó ez... egy-két apró hiba, de nekem bejön =) -
#10433 Na még 1et csinőáltam.
Nagyobb méretben már ölni lehet vele, igy sem kizárt, hogy valakinél maradandó károsodást okoz a kép... -
#10431 jo lett sztem igy ahogy van. legalábbis nekem bejön -
#10430 1bként sztem egyáltalán nem passzol a krómhoz a vörös, v a sárga. akkor a mintát is más köntösbe kellene húzni ... de így akartam :) -
#10429 köszi.
Code - tehettem volna rá véres vörös színt is, de mivel háttérnek készült, így emelett a szolídabb megoldás mellett döntöttem :) -
#10428 töccsed fel ide... -
#10427 van más képtárhely is, pl. az esgén, tessék jpg-be menteni alacsony méretben-alacsony minőségben, észrevehetetlen lesz a romlás . ps jó :D -
Code92 #10426 jó lett bár a mintán kívüli kósza voalakat én más színte nyomtam volna. én is raknék fel képeket csak a képfeltöltés.hu-ról nem enged linkelni :( -
#10425 ügy3es -
#10424 tegnap este + ma délelőtti nyűglődésem eredménye. nem lopott, rajzolt mintával 1 tetkós háttérkép :)
nekem bejön, hátha más is lesz így a dologgal.
-
#10423 Kössszi -
Code92 #10422 szép lett :D -
#10421 csak jpg-be mentettem el. -
#10420 jó ez, csak a hegesztést próbáld élethűbbé tenni, mert alig látszik. probál meg ugy mintha izzana... -
#10419 hegesztett kutya:P