41998
-
#10499 ...
/félre ne értsétek nem goblájnak nyalok, de ne mondjátok hogy nem faszák az 5letei
[b][szin=red] -
mikusmate #10498 Köszönöm. Majd holnap megpróbálok javítani rajta (nem biztos, hogy menni fog :P), de már egy elismerésért is megérte megcsinálni ^^ -
-
#10496 ha a vulkán aljának az eldolgozását nem nézem akkor naggyonjó. ha azzal még szöszölsz picit hogy ne sima elmosás legyen, vagy az alatta lévő talajrész is ilyen szürkés legyen akkor már tényleg nincs mibe belekötnöm, nekem bejön és kész :D
shiwonál az 5let szintén jó... egyszerű de jó
zsolesz... ha megnézed az ajtószegélynek az árnyékát, akkor láthatod hogy a fickónak a falra szinte nem is kéne árnyékot vetnie (a jobboldalt közel guggolóra gondolok) inkább jobboldalra lefele, a sarok felé kéne egy szép elnyújtott ráadásul az sokat dobna az egészen ha mindnek ehhez hasonló szép nagy árnyéka lenne ;]
na mostmár énis csinálok egy ajtósat..
[b][szin=red] -
#10495 tom, csak lusta voltam :P sorry -
#10494 Itt is van:
tom nem nagy szám.... -
#10493 5letes,mindösszesen egy baj van az egésszel,gondolom te is tudod.A talajon levő oszlopok árnyéka.Mind meg van törve.Az első még jó,mert addig tart a kép,de a többi már nem egészen.Amúgy ötletes,gondoltam d.u én is csinálom vmit,de nem volt ihlet.A mostani se nagy,csak jó volt kicsit PS-elni.mindjárt feltöltöm. -
mikusmate #10492 Sziasztok! Még most tanulgatom a PS-t, úgyhogy tudom, hogy nem a legjobb kép.
source1 source2 -
#10491 -
#10490 Ha nem lenen olyan gond akkro kihírdetném:
Az egyik oldalamnak kéne csinálni egy nagyon jó logót. Ilyen csillagosra gondoltam, és a többit rátok bíznám. jó lenne ha 300×300 -as képbe csinálnátok minimum. Az odlal linkjét itt láthatod:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!staremball.extra.hu
előre is kösz... :) -
#10489 ...ejj ecsém, ez igen!
...a dunakanyarosak is mind faszák! -
#10488 hát..az előtérben lévő katonának van árnyéka, a háttérben viszont senkinek nincs, nekem kicsit ez fura.. illetve a fegyverek torkolat-tüze kicsi fényt vethetne a falra.. úgy nagy hirtelen ennyi -
#10487 tényleg...vak vagyok..thx :) -
#10486 a hordó alatti folttol tekintsetek el, most vewttem észre, az emberkéből maradt meg az a folt... -
#10485 véleményt!!!
-
#10484 a kép alatt view full -
#10483 ömm a worth-os csak akkora ,vagy regisztrálni kéne, hogy nagyobba megnyithassam ? amúgy eredetileg Véresdm képén kezdtem dolgozni, gondoltam csinálok vmi havast..de olyat már csináltam régebben is, más 5letem meg nincs, így hagyom inkább.. -
#10482 nahja...goblájnban az a dúrva hogy marha jó ötletei vannak és még megis tudja őket valósítani... -
#10481 bizony élő szemtanúja vagyok shiwo fejlődésének, mostanra már ha jó passzban van tényleg állejtős alkotásokkal a háta mögött zárja be a ps-t, csak meg kell adni neki a kezdő löketet :D
visszatérve jólenne ha tényleg mindenki törekedne a jobbra, a legjobbra (ez alól mindig lehetnek rossz időszakok, ((mint nekem ez a dunakanyaros))
na nem jártatom a számat, alkossunk jókat,
goblin, te meg, na mind1, írígyellek az 5leteidért szokszor :) #10477 ... nah mindegy, hiába folytatom, jól nyomod és kész. punk - tum.
[b][szin=red] -
#10480 sztem a worth is úgy indult mint itt a contest... hogy minőségi munkákat vártak...csak osztán sok olyan PS-ező is feltünt, aki a minőség rovására inkább a mennyiséget preferálja, vagy épp nem elég a photoshop-tudása, hogy megalkossa, amit elképzelt...az, hogy próbálkozik, az nem baj, abból tanul, én is elég "ratyi" munkákat alkottam a Photoshop Phéntekbe eleinte, de sok jó tanácsot kaptam, és folyamatosan fejlődök (asszem .. néha azért visszaesek, ha túl sokat tökölődök a képpel, és vmi lámaságom miatt kezdhetem előről..)
szvsz contest sosem árt ha van, legalább megmozgatja az embert..nekem speciel nem sok kedvem van ps-ezni, ha nincs contest..az se baj, ha érkezik pár "ratyi" munka is, csak azokat nem 1szerüen lefikázni kell (pláne olyanoknak, akik maguk se tudnak sokkal jobbat) hanem javaslatokkal és indokokkal élni, hogy min kellene változtatni...sőt, tippeket adni, hogy hogyis kell azt a változtatást végrehajtani, hisz abból tanul az ember..arról nem beszélve, hogy más hibáiból is tanulhatunk..és persze az sem árt, ha aki a tanácsokat kapta, az meg is fogadná és megpróbálná javítani a saját képét..max annyi mellé, ha valaki úgy érzi, hogy nem az igazi még a kép, szükségét érzi annak, hogy lépésről lépésre linkelje a készülő képet, és kikérje a tanácsokat, az mondjuk URL-ként linkelje, és csak a végső kész képet linkelje képként -
#10479 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN azoknak? .............egy nagy TÚRÓST
sg powa
amugy telleg W3d kezdoképe ugrott be elsőre nekem a képről......mai korosztály talán egy samfischert (vagykiaSplintercellt) nyomna oda. -
braaa #10478 na, ez mocskos jó!!!!!!!!!!! ezt nyugodtan dobhatod is a worth-re,. egy tizest már tuti kapsz rá!! -
#10477 ejj nosztalgia:
-
braaa #10476 what? -
#10475 isten ments hogy védjem Joe bácsit de szerintem hasznosakat is szokott mondani....tuti sokan vannak akik elbírják a kritikát (még ha a tálalás kicsit nyers/életszagú)...
vazz ha valami szar és böki a szemét az akkor is szar marad ha szóvírágokkal adja elő.....
ha egónövelésre van szüksége bárkinek az játsza inkább mondjuk az overlord gámát ahol kis szutyok goblin udvari bolond ajnározza a tetteit.....
pussz és píísz
Goblin -
#10474 dunakanyaros...is....sok a meló nincs idő.....se
-
#10473 Minőséget hol felejtetted? A Duna széle elég furcsa lett, itt ot haomályos itt ott meg éles, ugyanez érthetőa havas képre.
braa: Kicsit elszállt az arcod...
VRSDM: most nem azt beszeltük h uj fajta CONTESTEK meg ez az erre TE huzol egy olyan CONTESTET ami mát VOLT egyszer NAGYONHASONLÓ -
#10472 hátt igazad van:) no nem baj, köszi ^^
ez a képed ez jól néz ki^^ -
#10471 Jóez, nekem az jutott eszembe hogy psel ki lehet árasztani a dunát mintha már elolvadt volna az északi sark [csak lusta megcsinálni, meg nem is biztos hogy sikerülne] -
#10470 mibe mentetted ezt jobboldalt? mert nekem png gyanús valami nagyon fos interlace-el, nézd meg milyen pöttyös a hajszéle - szája - szeme ... és épp emiatt gáz... szvsz
/nameg ekkora méretben :) amúgy ezeken kívül nincs vele hiba...
énis készlettem a contest képemmel, bár az én meglátásom szerint jobb is lehetett volna...
-
#10469 mostcsináltam csak úgy.... szerintetek milyen lett? :)
-
Ezt csináltam ,tudom, hoyg nem jó nem is az volt a célom, hanem hogy ötletet nyerjetek... :) -
#10467 ahamna majd este alkotok..én menni munka.uff -
#10466 az hogy legyél kreativ és alkoss vele amit tudsz, de azért maradjon meg a képről valami :D -
#10465 A worth-ösnek mi a témája? -
#10464 senki nem parancsol :) ha akarsz csinálsz erre, ha tetszik a worth-ös akkor arra, :) szvsz -
#10463 Akkor most mivan? Meikre csináljunk akkor? -
braaa #10462 ez? -
#10461 most akartam pmet irni mert találtam egy jót a worthon amihez van source kép, és akkor össze tudnánk hasonlítani a worhosokkel a müveinket... -
#10460 és akkor megjött a kedvem ha már ennyit beszéltünk róla.
CONTEST
Téma:[/b][szin=blue]
[/nagy]