41998

photoshop-banner.jpg
  • Shiwo
    kezébe tettem a táblát, a kezén ügyködtem 1 sort, hogy látszólag fogja is a táblát (mert amúgy nem egészen úgy áll a keze) meg mosolygóssá tettem.. nem egy hűde3napos meló, de gondoltam stílusosabb, mint egy szimpla bsz-komment
  • zsolesz92
    ja csak szülinapi? aszittem vmi átdolgozás...
    SHadow, megint szülinapod van? xD
    egy évben hányszor van neked, nem rég köszöntöttünk...
    Na akkor Boldog Szülinapot
  • zsolesz92
    nem jön be a kép.
    akkor mit csinűltál rajta?
  • Shiwo
    nem kell, hogy neked tetszen..
  • Shiwo
    nem
  • passatgt
    mindegy, akkor is csúnya
  • Shiwo
    effekt ???? ez egy ilyen betűtípus :D
  • zsolesz92
    a manót te rajzoltad? :O
  • passatgt
    a szövegre felesleges ennyi efekkt szerintem
  • Shiwo
  • zsolesz92
    én is, csak én jobb gomb a kijelölésbe és feather ;)
  • VRSDM
    én igy szoktam elmosni a széleket...
    ctrl+layer képe, a tökéletes körbejelölésért, aztán, select-modify-feather 1px, aztán ctrl-shift-i a kiejlölés inverzért, és utána egykét delete gomb ;)
  • Shiwo
    többféle képp is megoldható... én leginkább úgy szoktam, hogy körbejelölöm a képet, select - modify - border .. itt a kép méretétől függően megadok egy értéket úgy 2 és 5 között, majd filter - blur - gaussian blur ..szintén képmérettől függően 0,4-0,8 pixel..
  • PJack
    HBD Shad
  • Bexter
    Szép lett, amin én még szépítenék az a header. Az a kék csik meg a logo anyira nem paszol ugy oda, sztem...
    Amugy tetszik.
  • berlinboy6329
    Áhhh,értem..Akkor kb meg is válaszoltam a főkérdésemet a +kérdéssel...Thx!
  • VRSDM
    a feather értéke pixeleket szab meg, az adott pixelek értékén mossa el a semmibe a kép szélét...
    szóval feather 10...
    a szélétől számított 10pixelen át elmossa a végtelensébe, szépen arányosan.
  • berlinboy6329
    Nah,tényleg,ha már itt vagyok..Pont azt akrtam kérdzni,hogy lehet valaminek a szélét elhomályosítani.Most pl a csöves......Hogy tudnám egyenletesen elmosni a széleit?

+kérdés:Mire jó a Feather?
  • AntiHero
    Meg a lába hullámos
  • Shiwo
    1 óra után összedobtad... 1 óra 2 perckor linkelted...láccik rajta... az ötlet jó amúgy, de a fickó széle nagyon éles..
  • Czdano
    Jájmekkoraték
    amugy lol :D
  • braaa
    híába rakok rá, akkor meg olyan mintha valami szar mosóporral kimosták volna az egész képernyőmet, szóval kaki
  • gazgoblin
  • AntiHero
    lol
  • berlinboy6329
    Na 1 hét nyaralás után újra itthon..Látom új acontest van,gyorsan így éjfél után....Vagyis 1 óra után összedobtam egyet.

• zsolesz92
    próbáld ki ezt:
    rátettéla szövegre egy gradientet. bemész oda ahol rátetted, és a reverse-t bepipálod, amivel megforítod a gradientet vagyis fölül lesz fekete. most ment be eggyel fülötte a color overlaybe, itt állíts be egy kék színt, ne a legsötétebbet és ne tul vilgáosat, királykék félét, és az opacityjét huzd le 30 környékére...
    nzzd meg ugy
  • Code92
    "probáltál mindent beletenni és ezzel cseszted el," jajjaj látnád a többi klán logoját....
    nemsokára kapunk online gamer clubbtól tárhelyet addigra meg kéne legyen a design, amit leírtál nem értettem fullosan, arra lennék kiváncsi h. szerintetek a fusion alatti szövegek milyen sznben lennének jók? más változtatásnak annyira már nem akarok nekiesni. egyébként thx zsolesz
  • v150r
  • AntiHero
    egyszerű, letisztúlt
  • v150r
    nesztek, melóvan
  • zsolesz92
    bocs nem olvastam h irtál hozzá. na akkor vélemény:
    ugy semmi értelme az egésznek... moniotbol kijövő emberke, vektoros kép, háttérben filter, feliratok minden színben. probáltál mindent beletenni és ezzel cseszted el,
    a fekete fehér gradient rosszm még a clan elmegy...
    aztán, monitort szed ki rakjál rá embereket még vectort megint sezdd ki aztán rakd be ismét...
  • zsolesz92
    hát nem tom :S
  • Code92
  • Code92
    bocsi a kép teljesen kezdetleges változatát raktam be és rohadt kicsibe, ittvan teljes méretben

• Code92
    készítttem egy logot, a half-life 2 dm es klánomnak az oldalra, egy kis véleményt szeretnék róla, ha lehet ne fikázást, csak rávilágítást arra h. miben lehetne még javítani, nem vok túl pro photoshoppos.

kép
  • soma62
    ugy ahha
  • Czdano
    Szerintem néninek a tükrözösédére rakj egy kis blurt...filter ->stylize->wind->blasttal csináltad? Vagy hogy?
  • zsolesz92
    még csak most folyik be -.-
  • AntiHero
    jobbjobb.. de kint magasabb a vízszint mint bent:S
  • VRSDM
    és a víz még mindig törekedik a vízszintesre :D szóval az ajtónál vízszintesen álljon már az a víz, sokkal magasabban, kb. ahol shakira néni van ... odáig lepje el a jobb ajtót és a falat ... [szin=red]