41998
-
#11024 kezébe tettem a táblát, a kezén ügyködtem 1 sort, hogy látszólag fogja is a táblát (mert amúgy nem egészen úgy áll a keze) meg mosolygóssá tettem.. nem egy hűde3napos meló, de gondoltam stílusosabb, mint egy szimpla bsz-komment -
#11023 ja csak szülinapi? aszittem vmi átdolgozás...
SHadow, megint szülinapod van? xD
egy évben hányszor van neked, nem rég köszöntöttünk...
Na akkor Boldog Szülinapot -
#11022 nem jön be a kép.
akkor mit csinűltál rajta? -
#11021 nem kell, hogy neked tetszen.. -
#11020 nem -
#11019 mindegy, akkor is csúnya -
#11018 effekt ???? ez egy ilyen betűtípus :D -
#11017 a manót te rajzoltad? :O -
#11016 a szövegre felesleges ennyi efekkt szerintem -
#11015 -
#11014 én is, csak én jobb gomb a kijelölésbe és feather ;) -
#11013 én igy szoktam elmosni a széleket...
ctrl+layer képe, a tökéletes körbejelölésért, aztán, select-modify-feather 1px, aztán ctrl-shift-i a kiejlölés inverzért, és utána egykét delete gomb ;) -
#11012 többféle képp is megoldható... én leginkább úgy szoktam, hogy körbejelölöm a képet, select - modify - border .. itt a kép méretétől függően megadok egy értéket úgy 2 és 5 között, majd filter - blur - gaussian blur ..szintén képmérettől függően 0,4-0,8 pixel.. -
#11011 HBD Shad -
#11010 Szép lett, amin én még szépítenék az a header. Az a kék csik meg a logo anyira nem paszol ugy oda, sztem...
Amugy tetszik. -
#11009 Áhhh,értem..Akkor kb meg is válaszoltam a főkérdésemet a +kérdéssel...Thx! -
#11008 a feather értéke pixeleket szab meg, az adott pixelek értékén mossa el a semmibe a kép szélét...
szóval feather 10...
a szélétől számított 10pixelen át elmossa a végtelensébe, szépen arányosan. -
#11007 Nah,tényleg,ha már itt vagyok..Pont azt akrtam kérdzni,hogy lehet valaminek a szélét elhomályosítani.Most pl a csöves......Hogy tudnám egyenletesen elmosni a széleit?
+kérdés:Mire jó a Feather? -
#11006 Meg a lába hullámos -
#11005 1 óra után összedobtad... 1 óra 2 perckor linkelted...láccik rajta... az ötlet jó amúgy, de a fickó széle nagyon éles.. -
#11004 Jájmekkoraték
amugy lol :D -
braaa #11003 híába rakok rá, akkor meg olyan mintha valami szar mosóporral kimosták volna az egész képernyőmet, szóval kaki -
#11002 -
#11001 lol -
#11000 Na 1 hét nyaralás után újra itthon..Látom új acontest van,gyorsan így éjfél után....Vagyis 1 óra után összedobtam egyet.
-
#10999 próbáld ki ezt:
rátettéla szövegre egy gradientet. bemész oda ahol rátetted, és a reverse-t bepipálod, amivel megforítod a gradientet vagyis fölül lesz fekete. most ment be eggyel fülötte a color overlaybe, itt állíts be egy kék színt, ne a legsötétebbet és ne tul vilgáosat, királykék félét, és az opacityjét huzd le 30 környékére...
nzzd meg ugy -
Code92 #10998 "probáltál mindent beletenni és ezzel cseszted el," jajjaj látnád a többi klán logoját....
nemsokára kapunk online gamer clubbtól tárhelyet addigra meg kéne legyen a design, amit leírtál nem értettem fullosan, arra lennék kiváncsi h. szerintetek a fusion alatti szövegek milyen sznben lennének jók? más változtatásnak annyira már nem akarok nekiesni. egyébként thx zsolesz
-
#10997 -
#10996 egyszerű, letisztúlt -
#10995 nesztek, melóvan
-
#10994 bocs nem olvastam h irtál hozzá. na akkor vélemény:
ugy semmi értelme az egésznek... moniotbol kijövő emberke, vektoros kép, háttérben filter, feliratok minden színben. probáltál mindent beletenni és ezzel cseszted el,
a fekete fehér gradient rosszm még a clan elmegy...
aztán, monitort szed ki rakjál rá embereket még vectort megint sezdd ki aztán rakd be ismét...
-
#10993 hát nem tom :S -
Code92 #10992 -
Code92 #10991 bocsi a kép teljesen kezdetleges változatát raktam be és rohadt kicsibe, ittvan teljes méretben
-
Code92 #10990 készítttem egy logot, a half-life 2 dm es klánomnak az oldalra, egy kis véleményt szeretnék róla, ha lehet ne fikázást, csak rávilágítást arra h. miben lehetne még javítani, nem vok túl pro photoshoppos.
kép -
#10989 ugy ahha -
#10988 Szerintem néninek a tükrözösédére rakj egy kis blurt...filter ->stylize->wind->blasttal csináltad? Vagy hogy? -
#10987 még csak most folyik be -.- -
#10986 jobbjobb.. de kint magasabb a vízszint mint bent:S -
#10985 és a víz még mindig törekedik a vízszintesre :D szóval az ajtónál vízszintesen álljon már az a víz, sokkal magasabban, kb. ahol shakira néni van ... odáig lepje el a jobb ajtót és a falat ... [szin=red]