41998
-
#11065 naja profi cuccok (biztos ingyé csinálták saját szórakozásból nem pedig zsíros reklám-megrendelésre) ehh...
mind1 nice-osak és ez a lényeg -
#11064 és asszem most áshatja el magát az istennéhype-olt nyalt WORTH os mesterember...
ezeket nézzétek ;)
[center]PROFI PS MUNKÁK . mind tudás . mind hangulat . mind mondanivaló ... REMEK MUNKÁK !!! -
#11063 sajnos nem saját kép...
a több biztosítós rendszer ;]
-
#11062 Jah,meg némi árnyék megdobná... -
#11061 ...használd ezt a képfeltőltőt...a kép ötletes
#11058: ötletnek ez is jó (mevalósításban vannak hiányosságok, amit shiwo is írt, illetve az első katona színei nem a szoba belterének megfelelő, és tán egy kicsit kontrasztos is) -
#11060 tudod az a sötét elmosódott bigyó ami megijjeszt, és állandóan követ akárhova mászkálol 4kézláb :DDD
mikkel nem fokklalkozol máá kiskorú !? :DDD -
#11059 a kivágás elég szép lett, legközelebb árnyékot is próbálj tenni alájjuk... -
#11058 igy ujonckent ennyi tellett a contestre :] -
#11057 Sry a képfeltöltő amit használtam megszűnt. -
Remélem még érvényes -
#11055 tess lehet jönni, mindjárt jön is az első téma! -
#11054 én szívesen alkotnék oda is.. photoshop phéntekre (ill most már a lohere.net-re) is szoktam alkotni, ha van úgy téma, amihez van ihlet.. -
#11053 hát vamami olyasmi :D -
#11052 figy én szivesen, illetve nem én hanem együtt irhatunk ki contesteket, meg worthrol is lehet pakolni de ennek tényleg csak akkor van értelme ha nem 3 ember vesz rést... -
#11051 egy t-vel omg ban plzplzplz -
braaa #11050 az átfedéses dologra kapott válaszokat (earth, vrsdm) kösz
a worth tipoc meg szerintem teljesen életképes lenne, attól hogy bereggelt a worthra, még ide is (ide előbb) fogja rakosgatni a képeket, legalábbis szerintem, én támogatlak, nemrég volt ITT névre ötletelés (PS munkák - worth1000 részleg, worth előszoba, meg hasonlók) de tényleg kéne valami jólhangzó, ez worth előszoba elsőre hülyeségnek tünt, de annyira nem is rossz, nekem ez teccik eddig legjobban, nem olyan sablon szar
meg abba a ropikba tényleg lehetnének ilyenek is mondjuk hogy "Mate a Movie - Hun Edition" ahol maagyar filmet/szinészt kéne..., meg hasonló wothhöz hasonló kiírások magyarítva -
#11049 megnemértet művészet... -
#11048 ezmiez? -
#11047 izé -
#11046 WTF? -
#11045 Kicsit off, de belebotlottam egy régebbi "aklotásomba" gondoltam +osztom veletek :)
-
#11044 ja, reggelve vok, rájöttem, csak uarra linkre kell feltenni a másikat mint az előző volt!
droid, van benne valami -
#11043 anno itt is csináltunk már ilyeneket, hogy egy más formából kirajzolódjon, hát többek között a blending mode, opacity, és erős ecsetezés kell hozzá, a fényes részeket fehéríted (amik kiállnak) és a sötéteket meg sötétíted (amik mélyen vannak) kellő gyakorlás utána olyan lesz mint a képeden -
#11042 braaa: én egyszerűen színcserével csinálnám ( színcsere...ennél az volt a kérés, hogy tudna ki, illetve bekapcsolni lámpákat (vagymiafa*zt:)...szóval cseréld ki az arc színeit, a test színéhez hasonlítóra, másold rá az arcot a hasára néhol hagyj egy kis izmot oszt kész)
zsolesz:...csináld! ne kérj engedélyt ha nyitni szeretnél egy topikot! (én nem hiszem, hogy életképes lenne, mert aki komolyan gondolja az úgy is bereggel a Worth-ra, legfeljebb házidöntőket (magyar) tudnál rendezni) -
#11041 de ha lusta vagy regelni, akkor csinálsz 1 bannert, belinkeled, szósz nekem, én felpakolom az extrás tárhelyemre, betetetjük, oszt ha új témát akarsz kiírni bannerre, csinálsz 1 új bannert, linkeled, és szósz nekem.. -
#11040 csinálsz 1 tárhelyet..mittomén..regelsz extrára zsolesz92 néven..kapsz 2 gigányi tárhelyet... oda felpakolsz egy banner.jpg-et.. a linkje zsolesz92.extra.hu lesz.. beteteted bannernek modival..oszt ha módosítani akarod a bannert, csinálsz 1et és fellülirod vele.. addig jó, míg nem kapsz házigazdiságot.. -
#11039 nem muszáj addig betenni bannerbe,mindig kiirjuk nagybetükkel, aztán majd visszaolvasnak. ha fut a topik, az 500at gyorsan elérjük...
olyat nem tok amit kivülröl lehetne modosítani, nem tom hogyan kell... -
#11038 felőlem...bár házigazdiságot 500 komment után lehet kérvényezni, addig macerás lesz csereberélni, hogy mi lesz a feladat...
(bár ha olyan képet tetetsz be bannernek, amit késöbb tucc módosítani, akkor addig akár oda is kiírhatod "képként" az aktuális feladatokat... -
#11037 Üdv menz, egy kérdéssel fordulok hozzátok és VRSDM-hez is:
Megnyithatom a Worth1000.com os topicot?
VRSDM-től kérdzném hogy őt nem-e zavarja-e a dolog-e?
Mindig tenném a contesteket, kezdőt haladót vegyesen, és olyan munkákat várnánk azokkal akik oda jönnek, ami igényes, nem 5 perc alatt összecsapott munka. Persze nem kell mindnek gyönyörűnek lennie, de a készítő legjobb, legalábbis jó tudása szerint készítse a képet.
A neve mi legyen a topicnak ebben segíthettek, Worth1000 contestek az tul snassz bár lehet az is... -
braaa #11036 lehet így kell, de lehet én vagyok hozzá kevés, de nem bírta befogadni/foldolgozni/megérteni az agyam így hirtelen ezt a módszert amit írtál, de majd ugyis ittlesz minnyá vrsdm, aztán megmondja nekünk a tutit -
#11035 Ezen én is gondolkoztam......Olyan elméletem van,hogy meg lehetne oldani,valhogy úgy,hogy:
-Pl van 1 textúrám megnyitva.
-Van hozzá mondjuk egy elefánt,mert az a fekete árnyalataival bír,szól szürke.....
-És a textúrát/textúrára úgy rarakni,hogy ahogy húzod a textúrát az elefánt világosabb+sötéttebb részei szintén sötétebbé+világosabbá tenné,felvéve az elefánt alakját....Erre én is kívánxcsi lennék,hogy lehet ilyet.
Ha találok vmit szólok. -
braaa #11034 featherözésre az a modszert hogyhogy nemkerült szóba hogy "az embert/fejet/bármit nem kivágom , hanem a nemkellő részt mask layeren befeketítem, majd mask layert kijelölni (vagy nem, néha az hozza a hatást), majd filter/blur/gassian blurt rá"? én azt szoktam.
más: lenne egy ilyen sourcekép (worth!), itt is szoktak hasonlók lenni, belinkelem
másmás: ilyent hogy lehet csinálni (worth1000/Body Sculpting contest),hogy egy formát más texturára hozni, ugy hogy megmarad a formája ? -
#11033 bsz te állat :P -
#11032 jah az a gyenge pontja azt egész conceptnek, nemtudom mit kezdjek vele -
#11030 A szöveg nem ugyanabban a szögben van , mint a tábla, amúgy jó -
#11029 nappal minek elemlámpa?
és a táblán lévő szöveg talán túl éles, de amúgy jóó ;] -
#11028 ok, nemazért kérdeztem h szekálodjak csk kivánsci voltam -
#11027 N,még egy kép.Kipróbáltam a tippeket,a borderes tetszik...Pont gondolkortam rajta,h nem lehetne-e így kijelölni vmit?Most már tudom,hogy lehet.
-
#11026 jaigen..azt kihagytam a felsorolásból.. -
#11025 meg árnyékot kapott