41998

photoshop-banner.jpg
  • berlinboy6329
    Abszúrd városhelyek(hozzatok nagyítot,mert nagyobbat(ami jól be lett volna állítva)nem találtam):

• Shiwo
    nem is baj, én is azzal kezdtem...1-2 hónapig ellehetsz vele, és mikor már megszoktad, hogy mit merre találsz, akkor átválthatsz angolra..
  • KILLER2
    Igen, a blurt elfelejtettem. Nyomass rá guissian blurt.
  • rooney8
    Amikor megláttam hogy Adobe Photoshop CS2 magyar akkor azt mondtam hogy végre egy magyar képszerkeztő, aztán most már rájöttem hogy jobban jártam volna az angollal. Nem baj, majd esetleg letöltöm az angolt :)
  • VRSDM
    homályosításnál/ életlenítésnél, fentről asszem a 4-5 -ik :D látod látod aki magyart hanszál ;)
  • rooney8
    gaussian blurt? a magyarban mi a neve?
  • Shiwo
    én szoktam az árnyék-ra gaussian blurt is nyomatni, úgy vettem észre, hogy akkor szebben mutat, nem "éles" a széle..
  • rooney8
    Az árnyékot úgy csináltam meg ahogy KILLER mondta, köszi
  • KILLER2
    Custom Shape Tool
  • Sil3nt
    megtudnan pontosan mondani hol talalom azt a sziv alakzatot?
  • KILLER2
    Hogy tudok olyan hatást elérni, hogy valami egy üveggömbben van? SZóval hogy tudok egy gömbnek olyan hatást adni, mintha üvegből lenne?
  • KILLER2
    Figy. Nem nagy szám az. PSben alapban van szív alakzat. Egyszerűen csak beteszel egyet megfelelő méretben, kijelölöd és azzal kivágod a képet, amit kell.
  • Sil3nt
    sziasztok

hatalmas segitseg lenne, ha valaki hozzaerto tudna picit segiteni. nagyabol annyi lenne, hogy van ket kep [mar meg van csinalva] csak az egyik kepbe a masikat sziv alakba bele kene szepen tenni. [en sajnos eleg naturalisan tudom belevagni ami nagyon csunya]. ha esetleg valakinek van ideje, kedve azt nagyon-nagyon megkoszonnem ha tudna segiteni. akinek van kedve az irjon pm-et es reszleteket megbeszeljuk.

elore is koszonom a segitseget!
  • KILLER2
    SZépen megnőtt a pókember a film óta. Tutorials.hu-n nézz körül, ott vna árnyékhoz is tutorial. Amúgy az a legegyszerűbb, ha nyomatsz egy kijelölést a pókemberre, külön rétegen kitöltöd feketével, nyomatsz rá egy tükrözést és répen elhúzogatod úgy, hogy reálisnak hasson, aztán a pókember alá teszed az árnyék réteget és lejjebb veszed a láthatóságát, esetleg a mode-ján állítgatsz.
  • VRSDM
    ecsettel a legszebb...
  • rooney8
    árnyékot azért nem csináltam mert nem tudom hogy kell
    Valaki elmondanáhogy kell??
  • rooney8
    Most csináltam, nem nagy szám de nekem teccik
  • Czdano
    Régebbi jobb volt :(
  • AntiHero
    Hmmm..kész az új logóm véleményeket kérek! köszönöm..
  • CseZo
    Kész van! Remélem jó lesz. Dobj egy e-mail címet vagy valamit ahová küldhetem. Akár ide akár privibe.
  • gameplusz
    9 layer, és köszi ha megcsinálod :P
  • CseZo
    Hy!Hogy szeretnéd a 9db-ot? Minden darab 1-1 fájl, vagy 9 layert egy PSD-n belül?
  • berlinboy6329
    Hát nem jön össze.Mind1...ilyet akartam(kicsibe,mert sz@r):

• VRSDM
    opacity le. aztán vannak ripple filterek alapból. de lehet warp-al is játszani... kb. így. és rá egy layer mask gradient a fokozatos homályhoz
  • berlinboy6329
    Hozzám tud vágni vki egy tutorialt,amiben leírják,hogy rakjunk vmit a víz alá?Sehogysem akar összejönni.
  • gameplusz
    #11106 valaki? :/
  • rooney8
    Igen oda csináltam, de csak gettyimage-n találtam normális képeket.
  • rooney8
    Hát minden esetre nem rossz (ha én így megtudnám csinálni.....)
    amúgy KÖSSZ
  • VRSDM
    ja látom már, sry :$
  • berlinboy6329
    Nem az én bűnőm!Én csak a szöveget szedtem le! #11116
  • VRSDM
    az a piros-kék ruhás gyerek nagyon homályos, a másik csak pirosban, meg a széleinél nyak pl. van fekete keret... szóval ... jobb minőségben ugyan ezt ;)
  • berlinboy6329
  • berlinboy6329
    Nincs lehetetlen,csak nehéz....

Ez jött ki:
  • AntiHero
    Mi nem tetszik benne?
  • cucmalajmc
    lehetetlent kérsz. ezt gondolom a fifahungary által rendezett versenyre csináltad mi? én is adtam be 4 borítót. de hát olyan alapképekkel dolgozz maikkel nincs ilyen jellegű probléma.
    pacsi
  • rooney8
    akkor itt a kép
  • rooney8
    Hali!
    Kéne egy kis segítség! Valaki nem tudná eltüntetni az írásokat a képről?(gettyimages-et rooney-ról és henry-ról)?
  • dzsuvajoe
    télleg rosszab let szvsz
  • Roger6
    Nem akarok beleszólni, de az eredeti sokkal jobb...
  • AntiHero
    Hihi megint változtattam rajta, de ez már a végleges!