41998
-
#11191 ez olyan mintha mellettem álna valaki és egy mögötte egy 2000W-os reflektor, de ne feledd ha egy árnyék van ami iyen erős, akkor házon mindenhol kell lennie, a füstök már nagyon jók, bal tűz is király, a jobb nekem nem jön be annyira.. az árnyék így magába fura -
#11190 Szerintem vedd ki az árnyékot mert ratyi. -
#11189 Itt az emberke árnyékát tuti hogy elrontottam, mert sztem nem vetülhet abból az irányból árnyék, de nekem tetszik.
-
#11188 a füst nagyon jo lett .... de a tüz is sztem. grat -
#11187 Okok...próbálkozok -
#11186 egyre jobb ^^ -
#11185 alakul, ami az ajtón tör ki az már egész ügyes. a másik az nagyon nemjó, a formálya sem...
/ a házon világíthatna jobban a sárgás, fény, és az alapa házas képet, tedd sötétté, félhomállyá, esetleg, éjszakába, úgy csinálj nagy sárga fényeket, amiket bevilágít, és sokkal hangulatosabb lesz ;) -
#11184 Match Coloros tűz brush-os :
-
#11183 Aham. Oké köszönöm már alakul. -
#11182 match color? ennél kézenfekvőbb nem nagyon van, és onnan már használhatod finomhangolásra az általad soroltakat. -
#11181 Jaja értem, csak nekem a színkorrekciók nem mennek, a környezethez való igazítáTudom hogy Hue&Saturation, fényerő, Color balance stb.. Van még erre vmilyen módszer? -
#11180 "Az ált. sulit akarom felgyújtani"
Ez rohadt nagy XD -
#11179 lehet kivágni is máshonnan (google) aztán azt szépen körbevágod, elmosod, és a környezetet színeit hozzá igazítod, hisz tűz sok sárga fényt ad (valójában fehéren ég, csak a szem látja sárgás-pirosnak) -
#11178 próbálj meg vmi jobb tüzet... :) -
#11177 Jaja az lesz sztem. Ecsettel ilyet sikerült alkotnom:
Az ált. sulit akarom felgyújtani -
#11176 ITT! egy a worth1000-s re (mmotion) -
#11175 Ha tűz kellett nekem 1-1 kocsi festéséhez google volt a barátom :] magic wand toolal szépen kivágható.. -
#11174 Tud vki valami jó tippen, hogy hogyan lehet realisztikus tűzeffektet csinálni? Mert én próbálgattam ecsettel de az nem az igazi. Néztem tutorialokat is, de a fenne tuggSzedtem le tűz ecseteket is de azt meg elég nehéz szinezni. Valaki HELP -
#11173 Akkor megcsinálod? -
#11172 köszi, így énis tudtam :)
régen még énis tedtem be így képet, természetesen véletlenül, egyikkezembe egérrel másikkal meg összevissza nyomkodtam a billentyűzetet
de nemtudom h kell...
tudtam h ebbe a topicba hamar választ kapok
#10903: viccen a Contest :D -
#11171 fogod a képed behúzod új képként, aztán ctrl+a ás áthúzod a kivánt képedre, új layer-be rakja, vagy asszem csak simán a nyillal ctra baszkodás nélkül is megy :$
úgy még nem láttam ahogy te mondod, de ez nem zárja ki hogy nem lehet ... -
#11170 OFF: hello mindenki, azt szeretném kérdezni, hogy lehet úgy behúzni egy képet PS-be, akár böngészőböl, akár pl.: TotalCommanderből úgy h a képet ne egy új képként, hanem új layerként rakja be egy, már megnyitott képre, sztem vmi gombot kell nyomvatartani:S, de tudom h lehet ilyet....remélem érthető voltam :) előreis kösz és boccs az offolásért -
#11169 kockologiát kéne tanulni a kedves nmépnek mert az árnyékok elhelyezkedésével kicsit sincen tisztában, a csizma sarkának az árnyáka acsizma sarkánál, a földön találkoznia kell azzal. -
#11168 figy, megcsinálom neked oks? és akkor láthatod hogy hogyan kéne ...
egy tanács : próbálj nézni valami támpontot, hogy a többi tárgyon hogyan vetülnek a fények, keresd meg a fényforrást. és onnan húzz egy egyenest a modelled széléhez, aztán az meg is adja a fény irányát,
lerajzolom inkább ;) -
#11167 Jó, feladom nem csinálom tovább -
#11166 nem repül az csak pipiskedik, hogy jobban lássa a katonákat :D -
#11165 Hát titkos fejlesztés na. :DD -
#11164 Most is elbasztad, mert az ajtóban lévő atona repül. Szeirtnem az árnyék a lába alatt kezdődjön, mert így olyan, mintha 10 cm-re a föld felett lebegne. -
#11163 Na akkor itt van egy javítás. (Nem gondoltam volna hogy ennyi mindent elb@sztam)
-
#11162 :)
Gondoltam,miután elolvastam a kommentedet.igaz én hógömbbel akartam,de 1Xűen nem találtam egy rohadt kéet sem,aztán mondom kristálygömb,mint alternatív megoldás.Abból is ezt találtam a legjobbnak. -
#11161 nameg torzulási hibák vannak, a "counter"-szemmel láthatóan nagy látószögü. mig a halo forma normál objektívvel készült -.- furcsa így a kettő együtt :S a szinek sem passzolnak, és keress akkor még képet, de ekkora hibát ne ejts. ha nemtudod javítani... szvsz -
#11160 Pont ilyet akartam én is. csinálni. -
#11159 Az lehet, de ehez én még kevés vagyok -
#11158 azér van a photoshop hogy az ilyen hibákat kijavítsuk vele -
#11157 A legtöbb szoftvernél mindig jobban jársz ha angolal kezded, és maradsz is annál :) -
#11156 És az amúgy nem ninja hanem egy counter strike-os csávó :) -
#11155 Tudom, az eredeti képen csak eddig volt a lába :S -
#11154 meg hiányzik a lába a ninjának:) -
#11153 Ja most veszem észre hogy már tök rég nem ez a téma -
#11152 Itt egy új művem. Szerintetek milyen lett?