41998

photoshop-banner.jpg
  • RaZoK
    négyzetméter :D:D

ez amolyan első verzio :( sajnos az ügyfél letisztultabb / sötétebbet kért, nekem meg ez teccik azér mutatom =)
  • pxxl
    800 méteren? :)
  • RaZoK
    már rég villantottam. két oldalas szóró.

• RaZoK
    egyre több cég adja arra a fejét, hogy a facebookra optimalizálja az arculatát, és ott akar reklámot generálni, értsd facebook dizájn...már nem egyet legyártottam és én aztán főként hányok tőle ...

facebook így facebbok úgy ...újdonság. de nem biztos, hogy sokáig fog tartani, majd jön egy jobb és szebb, csak idő kérdése.
  • JackMeadow
    végre valaki:)
  • JagFater
    Tisztában vagyok a jelentőségével, de attól még hányok tőle.
    Lassan úgy is az lesz a menő, akinek nincs kint a lájk, mert ő már akkora májer, hogy neki nem kell a faszbúk reklám.
  • Dobronski
    reklám
  • passatgt
  • SMGBAS
    Reklámnak se rossz..
  • pyrohun #39028
    Ez egy demo oldal, azért raktuk ki, hogy lássk, ilyet is tudunk :) amúgy nekem sem tetszik :)
  • pxxl
    most ez a divat... :/
  • JagFater
    Jól néz ki, csak az a lájkos ikon...
    Az biztos kell? Allergiás vagyok ezekre.
  • pyrohun #39025
  • Jim Morrison
    jol nez ki !
  • passatgt

csak hogy legyen valami kép is:)
  • MANOWAR
    Én 300, de kíváncsi vagyok más véleményére én is. Érdemes-e nagyobbal dolgozni (png-s vagy egyéb mentés majd annak kinyomtatása miatt)kisebb felbontásban amikor a részleteket dolgozom ki (nagyításnál) akkor pixeles nálam. És ott van még a PS munkaterület mekkora DPI-s legyen, az alap 300.
    Megtalálod a "Units & Rulers / New Document Preset Resolutions" alatt.
  • ktomi22
    ti tablettel PS ben milyen dpi beallitasokkal rajzoltok?
  • VRSDM
  • NessieGraf
    Neked maximális köszönet, hogy gondoltál ránk. A bemutató szerzője meg egyszerűen felb@szta az agyam az igénytelen kezdésével, főleg a téma figylembevételével.
  • RaZoK
    fórum.
  • SMGBAS
  • VRSDM
    semekkora arcnak nem adom elő magam.
    nem érdekel ki hova minek gondol engem az önnön létráján.

de míg a végtelenségig bezsúfolt életembe ez a két perc, amíg ezeket felrakom, belinkelem, foglalkozok vele. kizökkenek az aktuális fontosabb dolgaimból. addig egy rossz szót nem esik jól hallani. mikor ahogy van leszarhatnám az egészet. de ha nekem is segített, gondoltam leszek szívélyes másokkal is megosztani a birtokomban álló dokumentumot. ha nem tetszik neki, ne használja. ingyen volt. de kritizálni azt lehet.

bocsánat. kellett...
  • NessieGraf
    Most akármennyire nagy arcnak adod magad elő, de szerintem a régi anyagoknál is létezett színharmónia pl.
  • III dOMINO III
    Hú zsír király , epp most akartam nekiálni keresni valami használható anyagot a témában , de előte még benéztem mi zújság van itt, és lőn helyben megleltem a szentgrált. Most megspóroltál nekem vagy 20 percnyi időt, kösz.(Ha van még esetleg valami tananyag kéznél szívesen venném)
  • VRSDM
  • papi08
    Nagyon köszönöm. Hasznos volt nagyon a Tipográfiai pdf!:)
  • SMGBAS
    Mostanában minden apró szaron felhúzod magad. Terhes vagy-e? :D
  • VRSDM
    kritizálni megint sokkal egyszerűbb mint elmenni a sarokba és végezni egy szombat reggeli önszopást.
    -_-

nyílván nem egy vadi új százezer dollárokat érő profi multimédiás anyagot pakoltam fel, hanem egy régi, akárki számára elérhető anyagot, ami minőségétől független néhány kezdőnek mondhat újdonságot.

ha neked nem tette. hát örülj magadnak, de ne kezdjél el fröcsögni mert kidobatlak a világbú ^^ béke
  • LaliK
    Köszi.
    Amúgy az Adobe Readerem miért nem jeleníti meg az ékezeteket? Ő, Ű betű nincs benne, csak szóköz a helyén :D
  • JagFater
    Kösszép.
  • NessieGraf
    A kiadványszerkesztős programismerete erősen korlátozott. A bevezetőben használt fehér háttéren sárga betű valóban megrendítő újdonság volt számomra a témában. Ezek után holnap szerintem elmegyek énekesnek.
  • RIZLA
    ty
  • passatgt
    nekem nemrég egy lefinomult keresőt kellett csinálnom
  • passatgt
    jó cucc, de azért a példákba egy ő vagy ű betűt csak beraktam volna:)
  • VRSDM
    Kiadvanyszerkesztes
    tipográfia
    ---
    30nap és törlődik szóval elmenteni akit érdekel.

nekem is mondott újat nem szégyen. hogy Lenoardo-t idézzem...

[center]"Learning never exhaust the mind"
  • NessieGraf
    Kicsi off:

Amikor a megrendelő tervez: "Szeretnék a névjegyemre háttérként egy végtelenjelet. Aminek az egyik oldala piros, a másik kék. De halványan, hogy el lehessen olvasni, ami rá van írva. Ja, és mindenképpen fekvő végtelen legyen!"

ON
  • Rettenthető
    engem érdekel
  • JagFater
    Persze.
  • LaliK
    Nekem jöhet :)
  • VRSDM
    épp aktuálisan én is most vizsgáztam tipográfiából.
    és hiába voltam eddig is képben a dolgokkal, annyi apró részletre nem figyeltem eleddig. úristen, és annyira szembeötlően egyértelműek, hogy az ember amíg nem veszi rá magát és tanulja meg észre sem veszi milyen szabályrendszer alapján lehet írni. lényeg a lényeg előttem elmondtak mindent.

van igény ilyen alapszintű .pdf-re ? semmi mérnökösködés, csak hátha valakinek mondana újat :)