41998
-
#11593 MInt már említrettem nem nagyon számíth h mennyi időt tölt vele az ember, sajnos ezen a munkádon pl nem láccik h 5-6 orát töltöttél vele. Hű ha hol kezdjem: A csillagok szerintem nem igazán jók, sőt, rosszak, barmoira egy síkban vannak és túl erősek, kén ekicsit jáccani velűk, it tot egy nagyobb it ot egy kisseb, erősebbek halványabbak meg ilyesmi, igy az összes csillag ugyanugy nez ki és semmi érdekes nincs az egészben, unalmas a háttér, mintha legalábbis hangyafoci menne. A Bolygó felszínének a szinei sztem nagyon bizzarrok, lehet mondani h ez valami fantasy v elvont dolof de az a piros az naagyon nem illik oda.
azt a robbanást v mit a közeépn azt is elég egyszerűáen lerendezted, beégettél egy kira nagy foltot a közeeépn... mindenki találja ki ha z mi akar lenni. Ez sztem hatalmas hiba. A kép közepére odaraktál egy kurva nagy üres foltot, ami nem mond semmit, es fingom nincs h kerül ora hámijazecsém? Robbanás? ilyet biztos nem robban semmi a zégegyattavilágon. Télleg kiváncsi lennék mit akartál azzal szemléltetni, v csak eccerűen megjelenyteni. A foltok a háttéreben eleg jol neznek ki, az az egyetlen dolog ami teccik az egész képen. Sokkal szebben és kifinomultabban meg lehetett volna csinálni azt az üres foltot középen h le jhüöjjön belőle mi az. -
#11592 hu ez nagyon szép munka! -
#11591 Csináltam egy képet...5-6 órát töltöttem vele,ilyen lett:
-
#11590 Nem akarok most anatómiai továbbképzést (vagy inkább alapismereti oktatást) tartani, de a képen nem is látszik a hölgy (egyébként kedves ismerősöm ) fejbúbja... És egyéb testrészét se látom zöldre festettnek, ha csak nem arra gondolsz, hogy a zöld keret kitakarja a kép széleit. -
#11589 szerinted mire válaszoltam? nézdmár a végeredményt. vagy azznemmegy merre van a fejbúb? :D -
#11588 Hol??? -
#11587 lol :DDDD -
#11586 tényleg nem gáz hogy befestette a csaj fejebúbját is zőődre? :D -
#11585 Itt is van egy tutor -
#11584 Köszi..... ez nagyon kellett..... más esetleg? Vmi komolyabb? -
#11583 itt egy tutorial az arc retusálásra -
#11582 Hali. Engem nagyon érdekelne pl. egy arcon a pigmentek, bőrhibák, pattanások...stb javítása. Ha mondjuk látszik a nyak is, nem csak a fej, akkor hogyan lehet közel azonos színűre csinálni, és "simítani"? -
#11581 Én így: katt ide. -
#11580 Kösz. Akkor jól tippeltem -
#11579 Alkottam egyet én is. Megjegyzem ez a legelső bolygós képem. A csillagokat hogy szoktátok csinálni?
-
#11578 nyomd le a CTRL-t és katt a két layerra amit össze akarsz olvasztani - kötni.
Ha kijelölted nyomd meg a CTRL-E gombokat. -
#11577 "Hozz létre egy új layert a második fölé. Kösd össze ez a layert a legfelsővel (amin az effektek vannak), és utána olvaszd őket egybe (Layer -> Merge Linked)."
Ezt magyarázza már meg nekem vki pls! Mi az, hogy kössem össze?
-
#11576 [center]flém off. most. kösznöm. folyt.köv. a gumiba -
#11575 Rosszul érzed.
Berlin kissebségi komplexusod van? Elvégre lehet is neki mert az 51 es kisé bonyolult bolygójára egy szót sem szóltunk, bexterét ami kicsivel egyszerűbbnek tűnik többet dícsértük... -
#11574 ez viszont teccik szóval vegyes érzelem powa -
#11573 kezdve azzal hogy hol vannak a csillagok meg még pár hasonló apróság (kb az egész igénytelen a zöld bolygóhoz képest).....
ehhh most nézem hogy még az arcod is nagy hozzá......
gratz szép munka (mármint szociális téren, nem pedig PS oldalon)
-
#11572 flame szagot érzek -
#11571 Nem látod a különbséget? Akor most töröld le a PS-t és men inkább trombitálni! V Vedd ki az üvegszemedet, Bexé sokal esztétikusab, szebb, jobb nézni fogod? Látszik h dolgozott rajta bár leszarom h ki menyit dolgozik egy képen a végeredmény a lényeg, ami legkevésbé sem egyenesen arányos a sok munkával. A 2 munka ég és föld, ( najo bolygó és bolygó). Meglátszik a tapasztalat ilyen téren... -
#11570 :OOOOO
Az lehet..Nem szeretem a gyűrűket.Ha lehet,általában mindig gyűrű nélkül csinálom. -
#11569 a gyűrű vhogy olyan fura. -
#11568 Mikülönbség van a 2 közt?Tök ugyanaz szinte,csak az enyém pirosas..... -
#11567 hát bexteré sokkal igényesebb,talán ő nem csak összebaszta :Ccc -
#11566 Vannak tutorialok, pl. tutorial.hu -
#11565 Két sarka? :P
Árnyékban bal oldalt van hiba, ott valami élesebb egy folton mint a többi. -
#11564 valami tutorial alapján bolygóztok ennyire? -
#11563 Na csináltam én is egy gáz bolygót.Na jól van nem 10 perc volt azért.....kb 3/4-1 óra.Nekem nagy poén ilyeneket csinálni,bár a nebulák jobban tetszenek(azt meg nem nagyon tudok :( )Na,itt is van:
-
#11562 hagyd, tudtam h lesz valaki aki beirja ezt, vagy hasonlót :)
A kritikát ugyis olynatol fogadom el aki már tett le az asztalra :) -
#11561 Előbb mutass föl valamit miután igy megnő az arcod, én semmi említésre méltóra nem emléxem tőled... -
#11560 Ne legyen már ekkora pofád babám! -
#11559 Ez rohadt jó! Asszem én is megpróbálkozom valami hsonlóval. -
#11558 Ug yhogy nemtudtam mit hogy kell és kikisérleteztem ugy 3 óra.
Amugy az eredeti kép 4500px széles és letisztult. -
#11557 Ez 3 óra?:O
Nem sok az kicsit?
kb 10min alatt megcsinálom. -
#11556 3 óra kb. De jön a folytatása:P -
#11555 tenyleg nagyon szép munka. -
#11554 [center]
Árnyékkal