41998
-
#11633 Első képnél legyen látható a 2. layer is. Ugy menni fog -
#11632 nemértek annyira imageready-hez, de egyenként a frame-knél húzd fel az opacity-t aztán ennyi...
Shadow . no comment, oekai board-al csináltad? -
#11631 Hali!
Az mitöl lehet hogy ha két kép között átmenetet akarok (mert majd gifbe szeretném menteni animácioként) akkor az átmenetek átlátszóak?
-
Shadow_THH #11630 -
#11629 [center]
Kapkodos vágás. Mert sietek kaját csinálni. -
#11628 új téma: FLÉM :)
Ha már cseszegetitek 1mást, azt a topichoz hűen tegyétek, humorosan és szöveg használata nélkül :) -
#11627 Ilyeneket azért ne írjáljunk ide! -
braaa #11626 te egy pöcs vagy -
#11625 Sziasztok. Háth nemtudom hogy miert piszkáljátok itt egymást szerintem mindegyik szép. De csak így kezdő PS-es szemmel nézem... Mind1
Nah a képfeltolto.hu nagyon lassu... én mindenkinek a myimg.de lapot ajánlom.Sokkal gyorsabb is meg jobb is sztem. -
#11624 lol.....Erre az oldalra még nem töltöttem képet,szal nem tom hogy működik,ezért adok 1 linket,amire katt és le lehet tölteni:
Link -
#11623 Na,találtam egy helyet,itt van 1600X1200ban:
-
#11622 extra.hu-n regelj egy oldalt ott van 2 giga tárhelyed -
#11621 regizz egy ingyenes weblapot, a jobb helyeken adnak hozzá 2gb helyet. -
#11620 Nah,feldobom 1600-asban....Nem tudom az Image size használata mennyire rontott a minőségen,majd megmondjátok.Viszont adódott egy kis probléma.A képeimet a kepup.ingyen.org-ra szoktam felnyomni,ami adatkorlátos.Max 1MB-s képeket tölthetek fel,viszont az enyém 1,46MB.Tudtok ajánlani vmi jó képfeltöltő oldalt? -
#11619 Ha nagyban csinálod a képet könnyeb lekicsinyiteni mintha kicsibe csinálod és felnagyítod. -
#11618 Szívesen csinálnék nagyobbat is(minimum 1600X1200-asakat csinálnék),de az a baj,hogy akkor nem működik sem a levels,sem a B/C, se semmi.Hiába adom hozzá a noiset és állítom be akár a Levels-t,akár a Brightness/Contrastot,miután alkalmazom visszaáll,mintha semmit sem csináltam volna vele,így nem tudok csillagokat csinálni.Már 1280*1024-ben sem működik. :(
Nem tudom miért van ez,így míg nem tudom a megoldást,csak 1024X768-as felbontásban tudom csinálni. -
#11617 szint úgy :) -
#11616 jobb-jobb,
senki ne mondja h ragaszkodom a valosaghozz, nezzmar vissza par képemet... -
#11615 ha egy ilyet tudsz dobni nekem, legalább 1280*1024-be akkor (bár 1600*1200ba nagyobbat mosolyognék) akkor új hátterem lesz ;) -
#11614 -
Shadow_THH #11613 jobb -
#11612 szerintem jobb lett -
#11611 Na még egyszer:
-
#11610 Kicsit alakítottam rajta ezt-azt.Kicsit kisebben rakom be,nem tom rosszabb lett-e v jobb(szerintetek):
-
#11609 gimp az ingyenes teljesen ha jól rémlik :$ ha nem akkor bocsánat.
színezős tutorok meg erre fele. ;]
itt egy konkráta ilyen anime szinezkedős -
Dent #11608 Hello! Itt olvasgattam visszafele is de nem találtam erre utaló hsz-t meg lehet amugy nem is tartozik ide ^^ de mangát szeretnék szinezni (természetesen semmi előismeret photoshophoz is még közöm se volt) és ehez kérdezném hogy mivel lehetne azt csinálni, gondolom photoshoppal(de photoshoppbol is laikus számára van annyi mint a nyű melyik alkalmas erre) lehet de van e más, főleg azért mert ugye jogtiszta cuccost rakhatok gépemre érdekelne hogy van e ingyenes/olcsobb alternativa. Előre is köszönöm és elnézést ha tul off amit kérdeztem. -
#11607 Hallod neked mindennel bajod van? És nem értem mért kell mindíg ennyire igazodni a valósághoz? Jó hogy nem abba kötsz bele, hogy ilyen bolygó nem is létezik. Vagyhogy az űrből lehet nem is gy nézne ki stb. Szerintem teljesen jó a kép. Fantázia! ennyi -
#11606 mert temár bejártad az univerzumot nem? (ami persze végtelen :D)
/jaja le szerencsére. -
#11605 különvélemény :)ű
A mars nem igy vörös es nincsenek rajta sárga foltok, en ilyen bolygot meg nem lattam:) -
#11604 nini..lejárt a bünti ? :) -
#11603 szerintem is nagyon faxxa lett. elismerés ment ;]
most totál elítélem dzsuvajoe fikázását, sztem ez a kép korrekt és ennyi.
egyedül a bolygó ne lenne szemcsés, de ... azonkívül. nekem bejön
"nagy üres semmi" - hát nekem az úgy vonza a tekintetem hogy beszippant a monitorba :D -
#11602 szal szerinted a piros bolygó fantasy? nemtom a Marsot mikor láttad utoljára?
két dolog van a képpel, egyébként nagyon szép.
- a csillagok átlátszanak a bolygón, szemcsés
- a felhők a bolygón túl életlenek, elmosottak
egyébként a színkompozíció remek, amint azt a többi hozzászólásból is lehet látni, most, hoy sok a csillag, ez ízlések és pofonok, szerintem szép így zsúfoltan is, és ha kevesebb van úgy is, de nem lényeges. legnehezebb eltalálni a megfelelő színeket, amik jól mennek egymáshoz, illetve a kompozíciót. egyáltalán nem zavaró, hogy a közepén erős fény hatás miatt nem látsz semmit
itt van greg martin képe.. középen kb semmivel és nagyon jól néz ki.
Maelstrom II Mod II -
#11601 jaja ez igaz! de maga a jelenség a napkitörésre hasonlít , még ha bolygóból is tör ki a dolog! -
#11600 Na mégegyet: Kár h napkitőrés a napon van, ez meg nem az.. legalabis nem ugy nez ki -
#11599 meg a bolygó is barmira csemcsés de nem tudm h miér? -
#11598 Googli a barátod kuksi
kuksi2
Van mibol öteletet meriteni nini
vagy pl: EZ
-
#11597 Ami megoldható azt old meg amit mg nem tucc azzal ne csezd el sztema képet... -
Shadow_THH #11596 bejön nagyon -
#11595 napkitörés -
#11594 Csillag megoldható,piros bolygó megoldható,viszont égő aszteroid tutorial az égegyadtavilágon nem találok,se becsapódás tutort,akárhogy keresem....