41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    Első képnél legyen látható a 2. layer is. Ugy menni fog
  • VRSDM
    nemértek annyira imageready-hez, de egyenként a frame-knél húzd fel az opacity-t aztán ennyi...

Shadow . no comment, oekai board-al csináltad?
  • acsati
    Hali!
    Az mitöl lehet hogy ha két kép között átmenetet akarok (mert majd gifbe szeretném menteni animácioként) akkor az átmenetek átlátszóak?

• Shadow_THH
  • Bexter
    [center]
    Kapkodos vágás. Mert sietek kaját csinálni.
  • Shiwo
    új téma: FLÉM :)
    Ha már cseszegetitek 1mást, azt a topichoz hűen tegyétek, humorosan és szöveg használata nélkül :)
  • Bexter
    Ilyeneket azért ne írjáljunk ide!
  • braaa
    te egy pöcs vagy
  • nttrans
    Sziasztok. Háth nemtudom hogy miert piszkáljátok itt egymást szerintem mindegyik szép. De csak így kezdő PS-es szemmel nézem... Mind1
    Nah a képfeltolto.hu nagyon lassu... én mindenkinek a myimg.de lapot ajánlom.Sokkal gyorsabb is meg jobb is sztem.
  • berlinboy6329
    lol.....Erre az oldalra még nem töltöttem képet,szal nem tom hogy működik,ezért adok 1 linket,amire katt és le lehet tölteni:

Link
  • berlinboy6329
    Na,találtam egy helyet,itt van 1600X1200ban:

• bardocz
    extra.hu-n regelj egy oldalt ott van 2 giga tárhelyed
  • Bexter
    regizz egy ingyenes weblapot, a jobb helyeken adnak hozzá 2gb helyet.
  • berlinboy6329
    Nah,feldobom 1600-asban....Nem tudom az Image size használata mennyire rontott a minőségen,majd megmondjátok.Viszont adódott egy kis probléma.A képeimet a kepup.ingyen.org-ra szoktam felnyomni,ami adatkorlátos.Max 1MB-s képeket tölthetek fel,viszont az enyém 1,46MB.Tudtok ajánlani vmi jó képfeltöltő oldalt?
  • Bexter
    Ha nagyban csinálod a képet könnyeb lekicsinyiteni mintha kicsibe csinálod és felnagyítod.
  • berlinboy6329
    Szívesen csinálnék nagyobbat is(minimum 1600X1200-asakat csinálnék),de az a baj,hogy akkor nem működik sem a levels,sem a B/C, se semmi.Hiába adom hozzá a noiset és állítom be akár a Levels-t,akár a Brightness/Contrastot,miután alkalmazom visszaáll,mintha semmit sem csináltam volna vele,így nem tudok csillagokat csinálni.Már 1280*1024-ben sem működik. :(

Nem tudom miért van ez,így míg nem tudom a megoldást,csak 1024X768-as felbontásban tudom csinálni.
  • Rockynhooo
    szint úgy :)
  • dzsuvajoe
    jobb-jobb,

senki ne mondja h ragaszkodom a valosaghozz, nezzmar vissza par képemet...
  • VRSDM
    ha egy ilyet tudsz dobni nekem, legalább 1280*1024-be akkor (bár 1600*1200ba nagyobbat mosolyognék) akkor új hátterem lesz ;)
  • laslandes
  • Shadow_THH
    jobb
  • bardocz
    szerintem jobb lett
  • berlinboy6329
    Na még egyszer:

• berlinboy6329
    Kicsit alakítottam rajta ezt-azt.Kicsit kisebben rakom be,nem tom rosszabb lett-e v jobb(szerintetek):

• VRSDM
    gimp az ingyenes teljesen ha jól rémlik :$ ha nem akkor bocsánat.
    színezős tutorok meg erre fele. ;]
    itt egy konkráta ilyen anime szinezkedős
  • Dent
    Hello! Itt olvasgattam visszafele is de nem találtam erre utaló hsz-t meg lehet amugy nem is tartozik ide ^^ de mangát szeretnék szinezni (természetesen semmi előismeret photoshophoz is még közöm se volt) és ehez kérdezném hogy mivel lehetne azt csinálni, gondolom photoshoppal(de photoshoppbol is laikus számára van annyi mint a nyű melyik alkalmas erre) lehet de van e más, főleg azért mert ugye jogtiszta cuccost rakhatok gépemre érdekelne hogy van e ingyenes/olcsobb alternativa. Előre is köszönöm és elnézést ha tul off amit kérdeztem.
  • tsarffi
    Hallod neked mindennel bajod van? És nem értem mért kell mindíg ennyire igazodni a valósághoz? Jó hogy nem abba kötsz bele, hogy ilyen bolygó nem is létezik. Vagyhogy az űrből lehet nem is gy nézne ki stb. Szerintem teljesen jó a kép. Fantázia! ennyi
  • VRSDM
    mert temár bejártad az univerzumot nem? (ami persze végtelen :D)
    /jaja le szerencsére.
  • dzsuvajoe
    különvélemény :)ű

A mars nem igy vörös es nincsenek rajta sárga foltok, en ilyen bolygot meg nem lattam:)
  • Shiwo
    nini..lejárt a bünti ? :)
  • VRSDM
    szerintem is nagyon faxxa lett. elismerés ment ;]
    most totál elítélem dzsuvajoe fikázását, sztem ez a kép korrekt és ennyi.
    egyedül a bolygó ne lenne szemcsés, de ... azonkívül. nekem bejön
    "nagy üres semmi" - hát nekem az úgy vonza a tekintetem hogy beszippant a monitorba :D
  • Hixer
    szal szerinted a piros bolygó fantasy? nemtom a Marsot mikor láttad utoljára?
    két dolog van a képpel, egyébként nagyon szép.

- a csillagok átlátszanak a bolygón, szemcsés
    - a felhők a bolygón túl életlenek, elmosottak

egyébként a színkompozíció remek, amint azt a többi hozzászólásból is lehet látni, most, hoy sok a csillag, ez ízlések és pofonok, szerintem szép így zsúfoltan is, és ha kevesebb van úgy is, de nem lényeges. legnehezebb eltalálni a megfelelő színeket, amik jól mennek egymáshoz, illetve a kompozíciót. egyáltalán nem zavaró, hogy a közepén erős fény hatás miatt nem látsz semmit

itt van greg martin képe.. középen kb semmivel és nagyon jól néz ki.

Maelstrom II Mod II
  • Rockynhooo
    jaja ez igaz! de maga a jelenség a napkitörésre hasonlít , még ha bolygóból is tör ki a dolog!
  • dzsuvajoe
    Na mégegyet: Kár h napkitőrés a napon van, ez meg nem az.. legalabis nem ugy nez ki
  • dzsuvajoe
    meg a bolygó is barmira csemcsés de nem tudm h miér?
  • dzsuvajoe
    Googli a barátod kuksi
    kuksi2
    Van mibol öteletet meriteni nini
    vagy pl: EZ
  • dzsuvajoe
    Ami megoldható azt old meg amit mg nem tucc azzal ne csezd el sztema képet...
  • Shadow_THH
    bejön nagyon
  • Rockynhooo
    napkitörés
  • berlinboy6329
    Csillag megoldható,piros bolygó megoldható,viszont égő aszteroid tutorial az égegyadtavilágon nem találok,se becsapódás tutort,akárhogy keresem....