41998
-
#11721 ezekhez a festésekhez milyen ecsetet használnak? speed-painting.com-on is szinte az összes képnél ez az ecset van de nemvágom melyikez? -
#11720 én tudom honnan tudsz letölteni egy cracket:
Ha nem látod az oldal címét akkor noob vagy és rossz helyen keresed a Warezt! -
#11719 ja és a munkáddal kapcsolatban:
ahhoz képest hogy 13-14éves lehetsz, és az első munkád, ahoz képest...
...se a legjobb -
#11718 Szerintem ha cracket akarsz, akkor ne itt keresgélj!! -
#11717 EZAZ!!
még én is!! d(- . -)b -
#11716 Miért szivatna?
Itt sokan megcsinálják neked -.-
Na cjó, neked nem biztos, de másnak igen
-
#11715 Csá!
valaki meg tudja mondani hogy photoshop cs2 v9.0-hoz honnan tok letölteni egy cracket?
egyébként itt van az első munkám:
-
#11714 most miért szivatsz? -
#11713 rexi . menj igyál egy bögre kakaót aztán postolj :]
miez az omg? fotozd le magad és megcsinálom neked, ez nem nagy topszikrit csak kreatív copy paste - clone tool - meg árnyék -_- -
#11712 Hivatalos oldal. -
#11711 OMG! -
#11710 nemfeltétlen de nemárt :] én pl ilyenekből tanultam meg a jobb hotkey-eket ;] -
#11709 és nagyon szükséges hozzá angol tudás? mer én nem nagyon tudok -
#11708 nemtudom, hogy volt e már róla itt szó, de megjelent a "Photoshop Top Secret Training Course", ami a nevéből adódóan tanítgat egy s mást.
itt a trailer
"beszerváltam" :P és nagyon jó! html alapon van az egész, és videókban magyarázza a srác angolul a dolgokat.elég szájbarágósan csinálja, tehát könnyen megérthető.
ha meg már volt róla szó akkor -
#11707 dehogy szólok, magát égeti :) -
...nehogy már ne legyen valami erre is! (a világvégét vagy érted, vagy majd megérted) -
#11705 mostmár nekem is jó a linkelés, elsőre csak kódokat látattam...
tedd be a mátrix kódját a fickó mögötti rétegre, aztán distort-al szépen húzd rá a sarkait a házakra ;] -
#11704 nekem mindkét link bejön.
és tudom hogy lehetne rajta változtatni... csak azt nem hogy azt hogyan lehet megcsinálni... nem sokat photoshopozok néha próbálgatom de nem tartom magam túl jónak... nem rég kezdtem el.... -
#11703 nincs vele semmi gond, az más kérdés hogy nenem nemjönbe, de azért 3csillag mellé nemtudni linkelni ? ;)
/lehetne ezt még modifikálni ám ;]
/pl a mátrix kódokat, ráilleszteni a házak síkjára... -
#11702 Sziasztok! Csináltam egy screenshotot a The Matrix nline című játékból, és megpróbáltam kicsit mátrixosítani rajta:)
Ez az eredeti kép
És ezt csináltam -
#11701 kimondta hogy itt van ? :| :DD -
#11700 ha van lányismerősöd 18-25 között, és logóért terpeszt akkor ne habozz pm-ezni nekem egyet ;] :D még meg is csinálom neki :D
viccet félretéve :]
ha valaki unalmaskodik csináljon banner-t a "kérdezek-válaszolsz-kérdezek" topiknak, mert régnincs és én most nekiülök, de sztem fosi lesz :]
/tudom van bannermühely tápig is, de ott nincsenek barátaim :D -
#11699 megértem h lelopta, tök jóü a logód :D meglehet venni a jogot hogy legalább hasonló logója legyen valakinek? ^^ -
#11698 sőt, még én is láttam :) -
#11697 BÉSZIK-nél a pont. ps, stock ecsetek aztán uzsgyi :]
pyrex - azt láttam már énis ... mitmondjak nagyonszáni próbálkozás volt :] /szólj modinak, és jöhet a sárgakór :] felkiálltójelek formájában. -
#11696 Szerintem nem találja, meg nem is vektorizálja, hanem egyszerűen rajzolja. -
#11695 nemtom egy x user - az egyik topicban láttam a próbálkozását, de annyira béna volt, hogy valahogy kivágta, vagy nem is tudom, a lényeg, hogy gagyi lett :) -
#11694 kicsoda? -
#11693 lol, az enyémet már lekoppintották :) -
#11692 ezeket a képeket így találod (alapkép) vagy te csinálod ilyen vektorosra? -
#11691 [kötex]1előre.[/kötex] -
#11690 UHH! ez nagyon jóra sikeredett! ^^ grat. -
#11689 -
#11688 1enlőre a másikakra se készült (nekem meg nem volt még időm..) -
#11687 akkor a maji RT-ng em ;]
-
#11686 sztem a csillagok tövábbra is unalmasak... -
pako #11685 nekem tetszik -
#11684 Nem akartam lekoppintani... -
#11683 nem engedem hogy lecopyzd. de azért köszi :]
contesztet akar-a nép? -
#11682 Jó a logód!