41998
-
#11763 Már láttuk... /legalábbis én.../
de elég jó szvsz. -
#11762 Tudom hogy nem ide való téma de érdemes megnézni: Paint -
#11761 Igen tom mire gondoltok. Igazság szerint két jó szárny volt hozzá, de a másiknak elég homályos volt a széle és az nem jött be annyira. Majd javítom ;) -
#11760 jól látod, a szárny (nekünk eső) jobb oldalálnak hátrébb mig a vele ellentétes szárnynak meg előrébb kéne lennie, ezt könnyen megoldhatod distort-al ;] -
#11759 a szárny úgy néz ki mintha nem 1 szögben álna a géphez képest.... nem tom elmagyarázni értelmesebben így kora reggel -
#11758 Ezt pl. a Secret 1 DVD-n található egyik tutor alapján csináltam. Persze nem dolgoztam ki annyira, amennyire kellett volna, de sztem így sem olyan rossz:
-
#11757 www.photoshoptopsecret.com
itt tudod megrendelni. -
#11756 MIeze top secret??? en lemaradtam rola! És honnan töltöd? -
#11755 Tehát igy 5!:) Elsö kettö lennvan belenéztem jo!! Föleg hogy videok vannak és a psd fileka is tudod szerkeszteni ait ök csináltak! -
#11754 jaja 5 van :D -
#11753 Pontosabban 4+1 bonus dvd ami az első 200 vásárlónak járt... -
Dave0092 #11752 csak 4 rész van -
#11751 Hali! Régen jjártam itt és látom esett szó a "Top Secrets" ről. Ebböl a dvd ből 5 rész van! Én letöltöttem az elsö kettöt, véleményem szerint állati jo, Megéri letölteni! -
#11750 Ja és nem kell felkapni a vizet -
#11749 Oké bocs. A kérdőjelet lefelejtettem, és azért írtam utána. Csak te előbb beraktad a kommented -
#11748 nelégy már értetlen, vagy ha ennyi segítség után sem megy, akkor google talált nekem ilyet is -_- -
#11747 ? -
#11746 [center]wacom digital graphic tabletts -
#11745 Oké de mi az a WACOM -
#11744 (#11721) -> #11731 -
#11743 Csall! Nem tudja vki, hogy Speed Paintinghez milyen ecsetet használnak? Vagy nem td vki vmilyen tutort? -
#11742 pálma nélkül egyébként sincs min ülni :DD -
#11741 pálmával sokkaljobb, igy elveszik a térhatása. -
#11740 hjahhh ez kimarat : Pálmanélkül -
#11739 nem színhibás moncsin én is jobban átlátnám a tompaságot, de mivel a piros fullba el van szállva belőle, így sajnos sok helyen átver :( csere után még valszeg javítok ezen a képen, mert nekem jó lesz háttérnek :) az égboltot pedig nem akartam átmenetezni, mivel a "hátam mögött" van csak nappal és ettől fényes a jég :DD a sárgításra én is gondoltam, de sajnos azt most nem tudom megoldani :(
nem kidumálni akarom, de 1 szín komplett hiányával örülök neki, h valami kijött a PSből. -
#11738 Nem rosz ötlet, de ezeke a szinek télleg eleg rosszak, valaogy az egesznek olyan fura tompa, v mű szine van. A hegyen vmi furcsa pixelfoltok vannak. A pálmafa nincs tul jol kivágva, mondjuk azt eleg nehez is rendesen megcsinalni. ill. hattertol függ. A csillagok eleg furik, tul homalyosak sztem es tul nagyok is. No meg pixelesek v milyenek, látszanak h kockákbol vannak. Valahogy ha már nppal meg éjjel elentét akor meg lehetne csinalni h az éjjel ne csak az égen látszodojon, a nappal meg ne csaka földön, kicsit öszemosni akettőt, vagy kicsit árnyékolni a földet ott ahol már est evan. Én a homokon sárgítanék egy kicsit (igaz te maskep latod). De amugy vicces. Elég jol egyben van. Jol összemostad a jeget meg a homokot. Rakj mar be egy képet pálma nélkül is ;). kb enyi -
#11737 köszi!
akkor fejetlenül :)) kép ugyanott, csak kicseréltem. -
#11736 na akkor megadtad az ichletet :]
CONTEST
Idétlen Idétlen időjárás
source nincsen
még aktuális is :D -
#11735 hmm.szép.sztem jójez. csak az a fej nelenne a jégfalban, azfosi de anélkül -
#11734 kilátás 1 pálmafa tetejéről (kicsit hideg, kicsit meleg, kicsit nappal, kicsit éjjel) :DD
a színek lehet h nagyon rosszak, de sajna abba most nem látok bele, mivel színhibás a monitorom. viszont valamit már kellett csinálni a photoshopal, mert naon untam magam.
-
#11733 photoshopban szétdarabolod a "slice tool" segítségével. Majd: File -> Save for Web -
#11732 Üdv. Valaki el tudná magyarázni,hogy egy jpg-ből hogy tudok html-t csinálni?
Eddig olyan jutott eszembe,hogy szétdarabolom vmivela honlapot,elmentem millió kis file-ba,és azokat összerakom egy honlapként,de ennél biztos van egyszerűbb is. -
#11731 Passz.Nekem sima körecsetnek tűnik.+lehet 1 kis Wacom is,a nyomásérzékenységével. -
#11730 jóak!
de sztem ezeket inkább ide tedd be:) -
#11729 oh thenksz. itt nemis kerestem!
nah megpróbálom mégegyszer berakni az első két signem amit most készítettem.
transformers:
et:qw v1
et:qw v1.1
et:qw v.red
-
Dénes é #11728 ha sig-re gondoltál akkor itt van
SIG tutor -
#11727 ez érdekes... bocsi mindenkitől beszurtam a képeket de nemjelenik meg. -
#11724 Sziasztok! Most csináltam elöször sign-eket és szeretném a véleményeteket kérni!
Esetleg ha tudtok vmi jó sign tutorialt azt megköszönném!
Transformers:
ET: Quake Wars v1
ET: Quake Wars v2
ET: Quake Wars version red
Üdv, D4nY -
#11723 File - Automate - Web Photo Gallery -
#11722 Olvastam valahol asszem ,hogy lehetőség van Photoshopban fotóalbumot létrehozni, úgy hogy azt utána weblaphoz fel lehet használni, asszem meg is csinálja hozzá a netes kódot.
Hogyan tudom használni ezt a funkciót?