41998
-
#39117 Mintha emelkedne a fórum színvonala ezzel a kibeszélős dologgal :)
(de csak mintha :) ) -
#39116 Vannak "blind" melók, ahol senki sem látja a másikét. Másrészt a direkt lopásnál, vagy nagyon feltűnő hasonlóságnál kizárják azt aki másolt. Nyilván hasonlóságok lehetnek, valamint esetleg egy ötlet beugorhat egy másik tervet elnézve, de direkt másolni, nem éri meg. -
#39115 Tervezésnél legfontosabb, hogy alposan olvasd át a Brief-et. Mik a megrendelő igényei, van -e valami speciális dolog - szín, ábra, stb... - amit mindenképp alkalmaznod kell. Ki a célközönség, milyen típusú munkát vár -itt általában tőszavakban van megadva (clean, bright, trendy, fun, stb...) Szóval nyilván mondjuk egy gyermekjátékokat gyártó cégnek más színvilággal és gondolotokkal fog hozzá az ember, mint mondjuk egy pénzügyi vállalkozás esetében. Most hirtelen ennyi, mert elkésem a melóból, de hamarosan rakok fel néhányat a munkáim közül. Egyenlőre nincs túl sok, hiszen én sem régen kezdtem.
Legjobbakat! -
#39114 Akkor ez egy lófasz vélemény volt. Má bocs.
("stílusod" überelhetetlen) -
#39113 Amúgy -ha nem haragszol meg- érdekesen szar lett :D
Pláne, hogy a két szöveg elüt egymástól -
JackMeadow #39112 "Maga az borító ábrája sem igazán tetszik. " Ez lófasz nem kritika má bocs, fonton meg még filózóm, és egy kis színdinamikát tényleg elbír nekem is homogén, de még erősen alakulófélben -
#39111 már csak egy szakállas fej kell rá és mehet valami egyháznak
-
#39110 Hú kösz a linket.
Nagy kérés lenne hogy feltegyél egy párat a munkáid közül, pár mondatos magyarázattal, hogy mire figyeltél a tervezésnél , illetve hogy ugrott be az ötlet , meg ilyeneket?
Ami még nagyon érdekelne hogy mi a szokás ilyen pályazatokon , milyen formátumú fájlokat kell köldeni, illetve hogy zajlik az átadás.
Én laikus gejjel úgy gondoltam hogy mongyuk elküldöm a fájlokat zippelve jelszóval, majd ha megérkezett a számlára pénz elküldeni nekik a jelszót,vagy ezt nagyon nem így csinálják?
A végére beszúrom még ezt, lógónak indult de végül elkalandoztam és inkább már magamnak csináltam ,mint sem a pályázatra.
-
#39109 na jó de itt mindig előre dolgozol egy csomót és abszolult nem tuti a zsé! Sőt a többi mind látja Te mit csináltál és simán lehet lopni, ez egy kicsit gáz benne! De viszont az tényleg jó hogy fix az ár! Ha logóba utaznék már regelnék is :) -
#39108 Ez nem olyan oldal, hogy "mondok egy minél alacsonyabb árat."
A pályázat kiírója megad egy összeget, amit fizet az adott melóért és onnantól kezdve lehet pályázni. Nincs ilyen, hogy "figyi mán' én megcsinálom óccóért!".
Éppen ezért választottam én is ezt. Azelőtt nézegettem ilyen "mondok egy árat" oldalakat is, de nagyon felejtős. Itt ha kiírják, hogy 200 USD-t kapsz pl. egy névjegykártyáért és megnyered a pályázatot, akkor megkapod a pénzt, miután elküldted a source file-okat. Persze sokszor nagyon erős a mazőny, főként a jól fizető project-ért érkezik többszáz munka. (Van olyan hogy akár 500-700 USD-t is fizetnek egy nyertes logoért. A weboldalaknál pedig bőven 1000 USD a zseta) -
#39107 looooooooooooooool puinjabigecik te állat nem tudom abbahagyni a nevetést xD NO.1 -
#39106 az a baj az ilyen és hasonlókkal, hogy a pakisztáni, indiai kis punjabigecik 5ftért megbasszák az anyjukat is... -
#39105 Logotervezők és úgy általában design-al foglalkozóknak ajánlott ezen blog látogatása: http://www.logoblog.org/ -
#39104 Csak érdekességképpen néhány nyerő logo az utóbbi időkből. (Nem saját egyik sem)
Egyik
Másik
Harmadik
Negyedik
Ötödik.
Lehetne folytatni a sort. Persze néha van, hogy nekem sem tetszik a nyerő logo, de itt is mint mindenhol a megrendelő választ. -
#39103 Szerintem tök rendben van ez a logo. Én is szoktam logo/arculattervezési/print pályázatokra beadni cuccokat és az általános tapasztalat, hogy a kevesebb több. Tehát tényleg a letisztultabb, minimal design a nyerő. Ami túl van bonyolítva, meg "fotosoppeffektezve", az szinte egyből eliminated. :)
Bár nemrég csinálom, de már szerencsére nyertem meg project-et. Ha az ember ráfekszik egész szép pénzt zsákolhat egy hónap alatt. -
JagFater #39102 :-) -
#39101 -
#39100 kb. -
#39099 paintbe lol. A nyertes logó nekem akkor is túlságosan letisztultnak tűnik mintha még valami hiányozna belőle pl pajzs íve mentén telibe árny/fénylés vagy ilyesmi, vagy maradna a fehér középrész fekete alapon esetleg. Spészgoszttal egyet értek, névjegykártyán, cégbejáraton, honlapon jól mutatna.... ennek ellenére szép lett. -
#39098 igen tudjuk olyat paintbe is lehet csinálni -
#39097 Szerintem meg közelébe se ér az a gagyi kék gémkapocs...Az tiszta gáz..Mégcsak nem is néz ki jól. -
#39096 Simán lejön hogy ez egy pajzs, ebből meg következik, hogy örző-védő cég lehet. :)
a tied am tényleg sok. képzeld el ezt hogy gyártatod le pl pólóra, sapkára? :) -
#39095 látod ezért lett az a nyerő!
A tied túl sok!
ez már több mint logó, ez inkább már dizájn vagy teljes arculat, SOK! -
#39094 Azert mert az volt a cél hogy egyértelműen kitessen a lógóból a cég profilja.No azért.
Egyébként Spészgósz-té a pont,TITAN Security.
Az enyém ilyen béna lett:
-
#39093 meg egy g betű:) -
#39092 ez egy pajzs!
valami örzővédő vagy vírusító gyártó :D -
#39091 "Mi van a képen?"
egy logó -
JagFater #39090 Logóból miért is kéne rájönni a cég profiljára? -
#39089 pina -
#39088 Bocs.
Szóval a nyertes.
Mi van a képen?
-
#39087 Egy kis lógó tesztelésre illetve asszociációs játékra szeretnélek benneteket rávenni.Remélhetőleg lessz hozzá kedvetek , energiátok.
Résztvettem egy lógó tervezéses versenyen , ahol újfent a minimalista , letisztult vonal volt a nyerő.
Nézzük menyire lehet rájönni csak a logo alapján, hogy mivel foglalkozik a szóban forgó cég.
A nyertes:
-
#39086 nekem ilyen fehéregyensúly paráim vannak azzal a borítóval.
de nem gecizésből én se. csak ez olyan mint amikor a 15éves canon printerem meghalni látszott.
se színek
se árnyalatok
se dinamika. az konkrétat semmi. mármint színtartománybeli.
/ha nem vagyok érthető szóljatok mert lehet érthetetlenül írok amúgy. -
#39085 Legjobb -
#39084 Betűtípust mindenképpen mást választanék, ez annyira... Hogy is mondjam... Semmilyen. Már elnézést. Nem feltétlenül ilyen tucat típusú gót és hasonló társait, de valami egyedibbet. Vagy fogod és magad rajzolod meg a borító címét. Még ez lenne a legjobb, én így csinálnám.
Maga az borító ábrája sem igazán tetszik.
Elnézést, nem fikázás, csak "kritika". -
#39083 Hé haver, hol a kocsim?
Zoltan
-
#39082 na beindultal :D joak -
#39081 -
#39080 És persze a rockereknek is jár valami :)
befejeztem az offolást (sry) -
#39079 -
#39078 Most nézem tényleg tele van hibával ezért korrigáltam őket xD