41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    Eddig csak fekete keretett használtam most fehéret lehet az zavar :DD
  • AntiHero
    nem tom, valahogy nem tetszik. Valami zavar.
  • Bexter
    [center]

sourcok
  • VanBuuren
    a másik dolog pedig ,h 500 képig hívja be a szekvenciát ? ez miért van ? többet gyárilag nem támogat ?
  • VanBuuren
    sziasztok! tudja vki ,h az új cs3-ban meg lehet-e azt csinálni ,h egy képsekvencia összes képét egyszerre módosítom egy külső plugin (nik color efex) segítségével? eddig csak egyesével sikerült de az egy animációnál elég bonyolult.. amikor meg smart object-be konvertáltam letiltotta a plugin-t... van vkinek vmi 5lete?
  • Benc16
    áááh, bextre gecc irigyellek :/ :) szép munka!
  • Shiwo
    türelem, kivágás, patch tool, healing brush, clone stamp és mégtöbb türelem
  • Bexter
    [center]

sourcok
  • BlackShadow

2 dolgot ha még teszel rajta pöpecebb lesz:
    - szárny brushra adj egy kis perspektívát, mintha tényleg a hátán lenne
    - a hajót forgasd el egy nagyon picit és nem lesz olyan szembeszúró a vízzel való találkozása
  • Bexter
    tess
  • Atkamon
    hú azt a szárny brush-t l lehet tölteni valahonnan? az engem nagyon érdekelne.
  • Bexter
    01
    02
    03
    04
    a szárny brush
  • seytanisi
    MUtassámán súrszokat, akkor izgi igazán sztem
  • Bexter
    thx.
    12 layer.
    Alapanyagnak volt a sziklás tengeres kép, mögé tettem az anygalos felhőt vizre tettem a hajot, szikláta raktam a casjt adtam neki szárnyakat egybemostam és a megvilágitásokon pancsoltam sokat.
  • doncarlos
    leégett egy ház és csak ezeket sikerült kimenteni
  • doncarlos
    Ezt a képet szeretném (sok másik hasonlóval együtt) retusálni... tipp?

• sztyui2
    Ez most hány Layer? 5-6?
    Egyébként jó! Egyedül az alol lévő szöveg kicsit furcsa lett. Nem rossz, de lehet, hogy nem kéne aláhúzni. Így is elég stílusos. De ez már csak szőrszálhasogatás. Nagyon tetzsik a kép. Ha úgy van, ahogy gondolom, és az angyalt utólag tetted oda a kőre, akkor azért külön Grat!
  • soma62
    Nekem tetszik ígyis gondolom nem 2 perces munka!
  • qB0B0p
    http://www.cdcovers.cc/ itt megkeresed angolul és annak az alját vágod rá (max egy kis szinállítgatás és tökéletes lesz)
  • Kovács legény
    frankó lett!
    a hajó és a víz találkozása fura kicsit,túl konkrét a vágás
  • AntiHero
    tuttiHangulatos....
  • Bexter
    [center]
  • VRSDM
    kijelölöd azt amit meg akarsz hagyni (lasso-kkal) aztán új rétegre másolod (copy-paste) és az alsóbb rétegre berakod a kívánt hátteret akár copy-paste, akár másik képből való áthúzással.
  • doncarlos
    elkészült forónak hogyan tudom a hátterét megváltoztatni? Sok kis képet raktam egy háttér elé, és kéne mögéjük egy másik háttér. Köszi.
  • braaa
    aha, eddig csak simán pen tool volt,az volt a baj. Convert Point Toolt nem használtam, eddig, most kipróbálgattam mi ez, jó lesz...
  • VRSDM
    végigmentem sok-sok pont-al mindenhol ahol szöglet volt, aztán ahol ívek ott megnézem előre hogy kb hány pont-ból lehetne szépen kirakni az ívét, és kb így. azon nemtudom hány pont volt. lehetett vagy 200, aztán ha kész (persze az egész selection módba) a convert point tool-al szépen behúzom az íveket ;)
  • braaa
    vrsdm: kösz

ittvagy még? mer lenne egy kérdésem: még anno itt a bűvészes kontesztnál felraktad a psd-be a kivágottatt,az baromi szépen volt kivágva, mondtad hogy path-tal csináltad. én is áttértem arra a lassoról egy ideje, DE... melyik modszerrrel csináltad/od:
    - baromi sok pont egymáshoz BAROMIRA közel
    - sok pont nemolyanközel majd a végén a path vonal kerekitve a "selection"ba
    - végig görbitgetett path-tal mész végig
    remélem érthetően irtam le, szóval melyik a legjobb?
  • braaa

megy egy konteszt a phéntek topikba is >>>> KLIKK

gyertek ti is

• Code92
    9-est használok , aBBA is kéne ilyen nyelvváltás funkció :D
  • Code92
    hmm ki mihez szokott hozzá, nem ezen fogunk összeveszni én a magyart szoktam meg nekem az fexik de tutoroknál meg az elején amcsi oldalon néztem meg az alapokat szal kissé elő kellett vennem az angoltudásom meg kicsit szótáraztam is de így már h. megjegyeztem az effektek, filterek ilyenek angol nevét így már magyarral is el lehet igazodni. off:sajna mostanában eléggé lefoglal a suli meg a tanulás de hétvégén ha lesz időm akkor dobok én is képet ^^ ON
  • seytanisi
    De valami CRTL-ALT-SHIFT es inditas is van es akkor azzal be lehet allitani csak nem tom pontosan h és nincs kedvem mengezni XD
  • Bexter
    off
    (Ha ps ben azvar a magyarra forditás nézz megy egy szerepjáték könyvet)
    on
  • VRSDM
    miért lenne nagyobb a szabadság (sokkal...) ?
    mindent tudok hogy mi hol van az angolban, akkormeg?
    szerintem valahol megszokás kérdése is, könnyebb az angollal a kezdés, a tutorialok miatt, aztán ha már tudod mit hol keress akkor át lehet váltani magyarra ha szúrja a szemed az ánglis. továbbá ha segítset kérsz azt is angolul kapod, ha külföldi oldalon kell nyitalkozni valamit azt is angolul tudod

másrészt engem rohadtul bosszant hogy lehet ilyen hülyén fordítani szavakat mint a ps-ben ;)

/amúgy ha a 7esps-ben van nyelvváltás angol-magyar között a preferences menüben ;)
  • Bexter
    én ezt megcáfolom a több év ps tapasztalatommal.
    jobb az angol rövid meg hosszu távon is.
  • Code92
    hát tutorialokkal ja, ha sajátmagadra hagyatkozol (ha van nmár v.mi alaptudás) akkor sokkal nagyobb szabadság egy magyar ps
  • doncarlos
    OK...thanx!
  • Bexter
    Töltsd el angol a maygart meg dob ki a kukába!
  • doncarlos
    Pl. ez? Adobe Photoshop CS2 9.0 De most látom, hogy ez is magyar. Át lehet állítani vhol angolra?
  • seytanisi
    Tegyé fel Angol PS-t mert nem fogsz olyat talalni ami magyarul irja le, nincs is semmi értelme...
  • Bexter
    Angol ps el többre mész