41998
-
#14426 kicsit régi kép:
-
JackMeadow #14425 Szép lett a banner... -
#14424 Ez volt a baj, koszonom, bar elkepzelesem sincs mitol allitodott at.. -
#14423 lehet be van állítva a "greyscale" -
#14422 Image - mode - rgb color -
#14421 Na, fogas kerdes :S Miert nem engedi a photoshop a szinek hasznalatat? :S Barmire allitom be Mindig a szurke egyik arnyalatat kapom... :S -
#14420 kösz :) -
#14419 nem tudja valaki, hogy miért nem lehet a DA-n note-ot küldeni?...nagyon bassza a csőrőm :C
(szép a banner) -
#14418 én azt használom, adok egy olyan képet, amiről levan véve a szöveg és magaddal odaírhatsz bármit :)
kép1 kép2 (én így használom :P) -
#14417 pls linkeld már a banner soucre-át mert ha jó nagy beteszem háttérnek:) -
#14416 ami megtetszik :) -
#14415 Ahham en is azt nezegettem :) Es valaki bizonyoset nezed mindig vagy csak keresgeltel? :) -
#14414 deviantart.com -
#14413 Kocce probalkozok :) Benc16 a kepek honnet vannak? -
#14412 én úgy csinálnám, hogy egy kör brush.. majd zoom blur
majd hue/saturate -ben szórakozgatok a színekkel :)
ha vki máshogy csinálja, majd megmondja :P -
#14411 Ugy gondoltam ahogy a jelenlegi bannerban is latszik ott a toronyban es az egok fenyet hogy erosited fel? (szinugy mitn a bannerban) -
#14410 Lol kacsint :D -
#14409 A háttér igenis kép. És kicsit se foltos. Mondjatok egy olyan helyet, ahol úgy néz ki, mintha emilbe szúrtam volna be! Léccilécci! Mer itt az sg galériában még a rozsdabarna is zöld, vagy kék! -
Ha már itt az év vége...
-
#14407 van golyó :D a régi elöltöltős fegyókba még azt kell rakni :P
(tegnap láttam is egyet nagyon durván lő :D)
na de off end, hétvégén nekilátok valami új háttérnek, mert a mostanival csak a gondok vannak.. majd felrakom azt lehet ócsárolni :P
#14406: pl egy sima brush-al .. opacity-t lejjebb veszed, színt választod és szépen rányomsz párat. első legyen a legszélesebb kör, és egy kicsit sötétebb szín, majd egyre kisebb és a végén már tök fehér :) (ill. amilyen színű fényforrást akarsz kreálni) -
#14406 Hogy kell azt megcsinalni, hogy egy kepen van egy vilagos pont es hogy ugy nezzen ki mintha az vilagitana? Ugyertem a korulotte levo homalyosodas, remelem ertheto vagyok :S -
#14405 na ha már mindneki akkor picit énis (bex töröld majd. köf)
-golyó nincsen :D lövedék van, annak vannak részei....
/sry csak felbosszant a hozzánemértek de eljátszom és beégek a beleszólással. :] -
#14404 az a golyó az a hüvely ami a fegyver oldalából 'esik ki' :) szépen felfele száll ahogy azt kell :P -
#14403 tudom, ezért mondom hogy nem engem ér a dicső munka, és csak egy kicsit szépítettem rajta, a készítőjének le a kalappal :) -
#14402 #14381 - kösz, :P
#14382 - hát mit mondjak, köszee ;)
#14384 - néha vannak szvsz jó munkáim, majd eccer eljutsz az én szintemre. (nem amugy nem, én még szvsz középszinten tudom a ps -t, inkább vrsdm, és bexter a profik :P
#14389 - szvsz még lejebb kéne a golyó :)
#14396 - nekem tetszik. :) -
Dénes é #14401 ha nem ismerném az alapot akkor azt mondanám hogy jó, nagyon jó, de így nem
sry -
#14400 Ehez a bannerhoz a topik háttérszínét is lehetne változtatni :D
Tökjó hangulat lenne itt, monnyu kvmi szürkés háttérrel, fekete keresztcsikokkal halványan :D
Nekem olyan lehangolóó ez az sg kék szín -
#14399 Jó lett a banner. Adnék egy olyan tanácsot hogy a szövegdobozban a text-et tegyed félkövérre bexter. sztem jobb lesz -
#14398 ezt már párszor olvastam..asszem tőled is legalább 1szer a mostanin kívül.. -
#14397 lens flare nagyon 60'as... azon kívül semelyik adidas plakát-reklám-poster sem jobb ennél ;)
/nekem spec. tetszik -
cucmalajmc #14396 unatkoztam. tudom kezdő vagyok, véleményt elfogadok.
-
#14395 koszonjuk a kis Magyar kesergest es most lepjunk tul az offolason...
en kerek elnezest... -
#14394 Kínait többen bezélik :) -
#14393 Olyan kártya csak nekünk nincs. Különben is az USA-nak és a NATO-nak rövidesen vége. Hogy miért? Mert szövetségre léptünk és csatlakoztunk. Mi még sosem álltunk a győztes oldalán.
Ezekkel a nyelvekkel meg úgy vagyok, mint az egyszeri magyar író a kötelező irodalommal. Kérvényt nyújtott be a miniszternek, hogy könyvét vegyék ki a kötelező olvasmányok közül. Indoklás: "Azt többé magyar ember jó szívvel el nem olvassa!"
Az angol amúgy tényleg jobb, mint az orosz, mert többen használják. Ettől még az egyik kedvenc fogalmam: bolsoj man! -
#14392 mert ezeknek a gyokereknek az elnokenel van egy kis atomkodos kartya
amugy jo az angol....inkabb mint az orosz...mar aki emlekszik ugye -
#14391 Ezzel együtt ez a puska nem kilőtte, hanem célbaveszi a látott hüvelyt. -
#14390 Ez mindkettő nagyon jó! Egymáshoz is remekül illeszkedik. A színvonaltól valószínűleg a címzett is meghatódik.
Azért csatlakoznék a magyarul szólóhoz. Az átlag amerikai angol szókincsét egy közepesen képzett macska is veri (300 szó). Egy tanulatlan magyar szókincse kb. 600 szó. A jól képzett amerikai kb. 500 szót használ. Egy jól képzett magyar kb. 3000 szót. Miért akarunk mindenáron egy múlttalan, gyökértelen népet utánozni? -
#14389 igy van ez jol nem varialtam a hüvelykilokes korul
-
#14388 mondjuk a bannereknek is van külön topicja, az ikonoknak is, stb.. -
#14387 Igen mindenféle ps munkát fel lehet ide tenni kivéve auto optikai tunning mivel annakl van külön helye :)
Jo a háttér tetszik és köszi a dícséretett.