41998

photoshop-banner.jpg
  • Fantos
    kicsit régi kép:
  • JackMeadow
    Szép lett a banner...
  • Enosh Chan
    Ez volt a baj, koszonom, bar elkepzelesem sincs mitol allitodott at..
  • RaZoK
    lehet be van állítva a "greyscale"
  • Bexter
    Image - mode - rgb color
  • Enosh Chan
    Na, fogas kerdes :S Miert nem engedi a photoshop a szinek hasznalatat? :S Barmire allitom be Mindig a szurke egyik arnyalatat kapom... :S
  • Benc16
    kösz :)
  • RaZoK
    nem tudja valaki, hogy miért nem lehet a DA-n note-ot küldeni?...nagyon bassza a csőrőm :C
    (szép a banner)
  • Benc16
    én azt használom, adok egy olyan képet, amiről levan véve a szöveg és magaddal odaírhatsz bármit :)

kép1 kép2 (én így használom :P)
  • fsgh
    pls linkeld már a banner soucre-át mert ha jó nagy beteszem háttérnek:)
  • Benc16
    ami megtetszik :)
  • Enosh Chan
    Ahham en is azt nezegettem :) Es valaki bizonyoset nezed mindig vagy csak keresgeltel? :)
  • Benc16
    deviantart.com
  • Enosh Chan
    Kocce probalkozok :) Benc16 a kepek honnet vannak?
  • BlackShadow
    én úgy csinálnám, hogy egy kör brush.. majd zoom blur
    majd hue/saturate -ben szórakozgatok a színekkel :)
    ha vki máshogy csinálja, majd megmondja :P
  • Enosh Chan
    Ugy gondoltam ahogy a jelenlegi bannerban is latszik ott a toronyban es az egok fenyet hogy erosited fel? (szinugy mitn a bannerban)
  • Bexter
    Lol kacsint :D
  • NessieGraf
    A háttér igenis kép. És kicsit se foltos. Mondjatok egy olyan helyet, ahol úgy néz ki, mintha emilbe szúrtam volna be! Léccilécci! Mer itt az sg galériában még a rozsdabarna is zöld, vagy kék!
  • NessieGraf

Ha már itt az év vége...

• BlackShadow
    van golyó :D a régi elöltöltős fegyókba még azt kell rakni :P
    (tegnap láttam is egyet nagyon durván lő :D)

na de off end, hétvégén nekilátok valami új háttérnek, mert a mostanival csak a gondok vannak.. majd felrakom azt lehet ócsárolni :P

#14406: pl egy sima brush-al .. opacity-t lejjebb veszed, színt választod és szépen rányomsz párat. első legyen a legszélesebb kör, és egy kicsit sötétebb szín, majd egyre kisebb és a végén már tök fehér :) (ill. amilyen színű fényforrást akarsz kreálni)
  • Enosh Chan
    Hogy kell azt megcsinalni, hogy egy kepen van egy vilagos pont es hogy ugy nezzen ki mintha az vilagitana? Ugyertem a korulotte levo homalyosodas, remelem ertheto vagyok :S
  • VRSDM
    na ha már mindneki akkor picit énis (bex töröld majd. köf)

-golyó nincsen :D lövedék van, annak vannak részei....

/sry csak felbosszant a hozzánemértek de eljátszom és beégek a beleszólással. :]
  • BlackShadow
    az a golyó az a hüvely ami a fegyver oldalából 'esik ki' :) szépen felfele száll ahogy azt kell :P
  • Benc16
    tudom, ezért mondom hogy nem engem ér a dicső munka, és csak egy kicsit szépítettem rajta, a készítőjének le a kalappal :)
  • Benc16
    #14381 - kösz, :P
    #14382 - hát mit mondjak, köszee ;)
    #14384 - néha vannak szvsz jó munkáim, majd eccer eljutsz az én szintemre. (nem amugy nem, én még szvsz középszinten tudom a ps -t, inkább vrsdm, és bexter a profik :P
    #14389 - szvsz még lejebb kéne a golyó :)
    #14396 - nekem tetszik. :)
  • Dénes é
    ha nem ismerném az alapot akkor azt mondanám hogy jó, nagyon jó, de így nem
    sry
  • zsolesz92
    Ehez a bannerhoz a topik háttérszínét is lehetne változtatni :D
    Tökjó hangulat lenne itt, monnyu kvmi szürkés háttérrel, fekete keresztcsikokkal halványan :D
    Nekem olyan lehangolóó ez az sg kék szín
  • zsolesz92
    Jó lett a banner. Adnék egy olyan tanácsot hogy a szövegdobozban a text-et tegyed félkövérre bexter. sztem jobb lesz
  • Shiwo
    ezt már párszor olvastam..asszem tőled is legalább 1szer a mostanin kívül..
  • VRSDM
    lens flare nagyon 60'as... azon kívül semelyik adidas plakát-reklám-poster sem jobb ennél ;)

/nekem spec. tetszik
  • cucmalajmc
    unatkoztam. tudom kezdő vagyok, véleményt elfogadok.
  • gazgoblin
    koszonjuk a kis Magyar kesergest es most lepjunk tul az offolason...

en kerek elnezest...
  • Bexter
    Kínait többen bezélik :)
  • NessieGraf
    Olyan kártya csak nekünk nincs. Különben is az USA-nak és a NATO-nak rövidesen vége. Hogy miért? Mert szövetségre léptünk és csatlakoztunk. Mi még sosem álltunk a győztes oldalán.

Ezekkel a nyelvekkel meg úgy vagyok, mint az egyszeri magyar író a kötelező irodalommal. Kérvényt nyújtott be a miniszternek, hogy könyvét vegyék ki a kötelező olvasmányok közül. Indoklás: "Azt többé magyar ember jó szívvel el nem olvassa!"

Az angol amúgy tényleg jobb, mint az orosz, mert többen használják. Ettől még az egyik kedvenc fogalmam: bolsoj man!
  • gazgoblin
    mert ezeknek a gyokereknek az elnokenel van egy kis atomkodos kartya

amugy jo az angol....inkabb mint az orosz...mar aki emlekszik ugye
  • NessieGraf
    Ezzel együtt ez a puska nem kilőtte, hanem célbaveszi a látott hüvelyt.
  • NessieGraf
    Ez mindkettő nagyon jó! Egymáshoz is remekül illeszkedik. A színvonaltól valószínűleg a címzett is meghatódik.

Azért csatlakoznék a magyarul szólóhoz. Az átlag amerikai angol szókincsét egy közepesen képzett macska is veri (300 szó). Egy tanulatlan magyar szókincse kb. 600 szó. A jól képzett amerikai kb. 500 szót használ. Egy jól képzett magyar kb. 3000 szót. Miért akarunk mindenáron egy múlttalan, gyökértelen népet utánozni?
  • gazgoblin
    igy van ez jol nem varialtam a hüvelykilokes korul

• Shiwo
    mondjuk a bannereknek is van külön topicja, az ikonoknak is, stb..
  • Bexter
    Igen mindenféle ps munkát fel lehet ide tenni kivéve auto optikai tunning mivel annakl van külön helye :)
    Jo a háttér tetszik és köszi a dícséretett.