41998
-
#14587 -
#14586 fasza :) -
#14585 "rotateolást" ??
Na nemáá, nem lenne egyszerűbb magyarul leírni, h forgatást?
Ne legyünk már ennyire magyartalanok! Ha meg nemtudod mit jelent a rotate magyarul, akkor előbb nézd meg a jelentését, de nem legyen már rotateolás!
Bocsi az OFF-ért de ez annyira durva már, h nem lehetett szó nélkül hagyni...
És bocsi ezért kedves braaa kolléga, de ezt be kell látnod neked is, h ez a fajta írásmód bicskaforgató és szemet romboló.... -
braaa #14584 DIREKT lógattam a keretbe,a phéntek feliratra meg kipróbáltam rakás fontot, meg warpot, meg rotateolást, de nemteccettek, hagytam ilyen egyszeerűen...
Rockynhoo: jó ez!!!! -
#14583 jó lett -
#14582 Tudom h Brushokbol nem nagy cucc összedobni valamit, de még csak 1 hete raktam fel a photoshop-ot , azért rakom a képet , hogy legyen vmi :)
-
JackMeadow #14581 -
#14580 Én feljebb vinném a PHÉNTEK feletti Photoshop feliratot, mert belelóg a keretbe. A Phéntek meg inkább skew, mint rotate. -
#14579 És néha - ha nagyon szemcsés - a sharpenek előtt eressz rá smart blurt! Ott is kell időnként játszani a beállítással, néha jó, ha ráteszed, visszavonod és az edit menüben a fade... menüt választod. Annál lehet részleges hatást is rátenni.
A sharpen hajlamos a szemcsék kiemelésére, a megelőző blur ezeket összefolyatja. -
KnightRider #14578
Köszi! -
#14577 filter->sharpen->unsharp mask
filter-> sharpen-> ITT JÁCC EL MINDENNEL
ha színnel gondod adódna, akkor image->adjustment-> brightness, contrast
én kapásbol igy ugranék neki, látatlanba -
#14576 Egyszer haverokkal levetkőztetünk casjt webcam elött és csináltunk egy gyors print screent :)
Akkor kerestem utoljára ilyen tutorialt :DDD -
KnightRider #14575 Mélyen tisztelt PS guruk!
Tutorialt keresnék arra, miként lehet egy rossz minőségű, webcammal felvett képet "kitisztítani", kiélesíteni, szemcsétleníteni. Ha tudtok ilyesmit, kérlek, ne hallgassátok el :D -
#14574 sztem nagyon eltaláltad a színeket :) -
#14573 Na akkor most leirom normálisan is, télleg jó lett, az előző hsz-em eléggé leszóló stílusu volt, szal nem értem hogy van ilyen fantáziátok, hogy ilyen jókat udtok alkotni -
#14571 akkor csak rotate :] -
braaa #14570 mármint hogy distortoljam keret alakba? az ki van csukva... nemszeretm a nyujtott betűket valamiért... -
#14569 Újabb agyszüleményem :) -
#14568 Sztem a phéntek feliratot is modositsd hogy ileszkedjen a keretbe és más kifogásom nekem nincs ellene :) -
braaa #14567 tudom, takarodjak a bannerműhelybe, de azért pár véleményt örömest fogadnék. ITT.
-
#14566 NEm rossz, koszike;-) -
#14565 én azt sem tudom ki ez csak a gugliban találtam :-D -
raymond01 #14564 Tegnap kint kolt a Toronto meccsen! -
#14563 nagyon királyak a képeid :O
nekem az volt az első gondom hogy nem találtam nomális hátteret :S -
Bala10 #14562
Így gondoltad? :) -
#14561 hajára feather - szárnya sharpen meg több szín necsak fehér meg alacsony opacity legyen , fesd át a szárnyat. a nőcin jók a színek. ;]
ilyesmi am. nekemisvan 2évről visszamenőleg :] egyeske ketteske[apro] jóvan az én szárnyam is fosi :D -
#14560 egyenesen a pokolból :D -
#14559 hmmm finom darab;P -
unatkoztam,milyen lett?:) -
#14557 Holnap nézd meg a postaládád
-
#14556 iggen :D -
#14555 Ha ilyet kapnek valakitol helyben fejbelonem vele magam :D -
JackMeadow #14554 elcsuszot a ravaszon a szin, a pscsába -
#14553 sztem jó lett :) -
JackMeadow #14552 ez lett a ma esti -
#14551 Te kesz vagy :D -
Bala10 #14550 pedíg tessvírem, jóvóna ám, a Szent szüzanyát felfestenéd áz étkező mennyezetíre.
-
#14549 nekem 1részt ez a szakmám ,de nincs időm ilyenre:( -
#14548 Dekoráció festés! -
#14547 Mit nem ertetek?? Egy falfestot-nem mazolot- keres..