41998
-
#15268 Eszem ága hegyében sem volt bármit telepíteni. A voda modemét megcsináltam, de az még nálam is csak két perc. Én tudtam már kb. a második üzenetnél, hogy a hiba nem az én készülékemben van. Puszta jóindulatból figyelmeztettem őket arra, házos a szerverük. 15 évig voltam rendszergazda. Van róla sejtésem.
De sorra megmagyarázták, hogy náluk biztos, minden rendben. Viszont akinél ilyen mobilszolgáltatós kütyü van, kérje el az ügyfélszolgálattól a betárcsázós mód beállításait. Elküldik mailben. Sokkal gyorsabb így. -
#15267 Vidd át IR-be! Slice nem jó, mert szétdobja. Ir-ben van réteg és kijelölés alapú hivatkozási lehetőség is, ahol eleve megadhatod, hogy ott mit csináljon. Ha nem HTML-ben akarsz dolgozni, írj oda olyan szavakat, amiről később rájössz, hogy az adott koordináták funkcionálisan mit takarnak. Én sokszor csináltam olyat is, hogy IR-ben kitettem pl. mozgó gif hivatkozásokkal, aztán amiben folytattam, az nem bírta az animációt.
Olyankor megcsinálom amit kell, aztán csere az eredeti képre. Valszeg azért építették be a PS-be az IR-t, mert nagyjából a hivatkozások megadása, és a kép mellé a html kiírása hiányzott a PS-ből. -
#15266 persze -
#15265 Nem veszem sértésnek, mivel tudom, hogy kurvára genyó Olyan szarul néz ki, hogy szebbet hányok. Ezt egyáltalán nem komolyan csináltam. Tudod mennyi volt ez? kb 2 perc+feltöltés. De mondom ez csak arra volt jó, hogy egyáltalán fel tudok-e tölteni egy weblapot meg hogy mindent jól csináltam-e. Meg hogy bejönnek-e a linkek meg ilyenek. Photoshop "tudományomhoz" semmi köze:D -
#15264 jot rohogtem de nem ilyesmire gondoltam (gondolom egyertelmu) -
#15263 Nessie Graf, nekem is ez volt a gondom, újratelepítés nem kell, a processzor nem fog tönkremenni, ez valamiféle "vírus". Egy frissítést kell telepíteni, és kész is van. -
#15262 erről egyből ez jutott eszembe
:))))))) -
#15261 Phentek topik telleg halott szoval volna egy temam hatha itt jobban bejon:
Téma:
Eladó reklám felületek a Windows Oprendszerben.
Ilyesmire gondoltam:
(gyorsban osszedobtam hogy ertheto legyen szoval csak copy pészt volt semmi extra)
-
#15260 csatlakozom
-
#15259 megtetszett, ezért lenyúltam a háttereteket bf topikokba...klegény testén, illetve egy köszönömön kívül nem tudok mást felajánlani :) -
#15258 sorry, ne vedd sértésnek de ez gáááz. -
#15257 Én ezt az oldalt photoshoppal csináltam webszerkesztő program nélkül csak úgy gyakorlásnak. Elég gagyi lett, de első oldalam, ami nem szar gportálos sablon -
ktomi22 #15256 amugy mért ismételném meg többször? csak kiváncsiságból :P -
#15255 Nekem meg már csak volt ilyen Mp3 lejátszóm kb két hónapig de olyan ritka szar volt, hogy eladtam a picsába. Buktam is rajta 10000-et, amilyen hülye voltam. Azóta a mittomén milyen bank megtanított okos döntéseket hozni Mer imádok zenét hallgatni, így beruháztam egy Nokia 5700-ra, amivel teljes mértékben fullosan meg vagyok elégedve. Persze ehhez a hangzáshoz még hozzájött a gyönyörű szép hangzást biztosító Sennheiser CX300-am is, amit még hozzá vettem. Na mindegy, ez már nagyon OFF -
#15254 cs3, nekem sem csinálta meg rendesen, de a cs2 az generált, minden mappát mindennel aminek benne kell lennie. furcsa .. -
ktomi22 #15253 köszönöm :) -
#15252 :)
Nah akkor.
#15246 - de az is :)
Szóval ha megvan a kép a jobb oldali függőleges menü legalján megtudod nyitni a képet az image redy nevü progival, és ott a már vrsdm álltal javasolt eszközzel felvagdosod. ha elöször csinálsz ilyet ne lepődj meg ha ezt majd többször emg fogod ismételni :)
Utána mész a file- save optimalized as és ott eltudod menteni html be. Csinál egy images mappát meg egy html filét is. Onnan már könnyen tudod szerkesztgetni más editorokkal.
Sok sikert! -
#15251 az a fura szinü "hányás" az eredeti kép része.. -
ktomi22 #15250 nem csinal semmi html-t -
#15249 pontosan. én azt hittem, hogy ez valami desszert :) -
#15248 a kép mellet csinál még egy html file-t is ,tehát ha ezeket feltöltöd ftpre ,akkor már látszik mint weblap ,csak nem tud semmit. Ezért kell pl dreamweaverben megszerkeszteni még. -
JackMeadow #15247 az hogy nem vesszük észre benne a photoshoppolást az jelenti hogy túl jó lett a mű:) il sztem az abaj h nem lehet felismerni h az tojásfehérje csak vmi fura szinu hanyas:) -
#15246 wráh... a photoshop nem webszerkesztő, he! -
#15245 felszeleteli,és ha nagyon amatőr módon akarod megcsinálni,akkor táblázatba kell rakosgatnod őket aszem -
ktomi22 #15244 save for web.. hát az nem igazán jó..azzal képbe menti csak kisebb méretű lesz hogy weboldalhoz jo legyen használni így kevesebb a netigény..de nem weboldal formájában menti :S -
ktomi22 #15243 thx vrsdm :) -
#15242 ps-el, slice tool, aztán file-save for web. -
ktomi22 #15241 Bexter vagy más aki tudja:van 1 kép (pl amit bexter is szokott egy weblap rajza 1 képben) ..ezt mivel lehet szétszedni és pontosan hogyan igazi weblappá ami már nem csak kép hanem weboldal???? -
#15240 Ne higyjétek, hogy csak a mi gépeink döglenek. Két napig szikra használható netem se volt, folyton hibaüzenet. Nem rajzoltam le, De az üzi: Generic Host Process Win32 szöveggel kezdődött.
Nem tudom, hány embert etettek meg a Vodások a következőkkel:
1. Az Ön gépének a processzora rövidesen tönkremegy.
2. Ez egy Windows hibaüzenet! Újra kell telepíteni.
Az általam ettől nyomni kívánt gombok szövege nem nyilvános. Aztán úgy az első nap hajnali három körül az az ügyfélszolgálatos, akit már harmadszor ébresztettem fel a következőt mondta: Most jött a hír! Rossz a szerverünk!
Asszem elég jó történet ahhoz, hogy ráérős idejében megrajzolja a fórumba. Ja! Azzal kezdtem, mikor felhívtam a Vodát: Baj van a szerverükkel! Merhogy itthon nincs host...
A téma miatt kedvenc vicceim egyike:
"Az író azt kérte Istentől, olyat alkothasson, amit sokan olvasnak és senkit nem hagy hidegen.
Most boldog, mert a Microsoftnak dolgozik és hibaüzeneteket ír..." -
#15239 #15227 marhajo:) -
#15238 őőő ,de ti is az utcán jártok akkor
24-e reggel kocsmában kezdek haverokkal,amig fenyőfavásárlás folyik aztán haza faragni kajcsizni ajándékozni és éjfélkor mise címen leülünk haverokkal az iskola lépcsőjére megintcsak sörikézni:) -
#15237 hát igen... "majdnem" :)))))))) -
#15236 végülis majdnem mind2n ugyan azt a célt szolgáljátok Bexterrel :D -
#15235 Én piros motorosruhában, és miku sapkában (sisakra ragasztva jártam be kecskemétet :)
sisak:
Ezzel a motorral kell elképzelni, mert nincs olyan fotó amin minden rajta lenne :D
-
#15234 nekem is ilyen mp3 lejátszóm van, bár többet iet nem vennék :-P -
#15233 nekem sajna nem volt most mikulásjelmezem, de Karácsonyra lesz és jobb híján lehet, hogy kissé ittasan virgáccsal fogunk verni mindenkit, aki 24-én az utcákon lesz, szal' reszkessetek! :))))))))) -
#15232 Ne tud meg milyen jó érzés a sok mosolygos arc és a sok mikulás ének.
Soha nem hittem volna hogy ennyi fajta féle mikulá sének létezik. -
#15231 jó képek! örültek a skacok mi? :) -
#15230 Kicist offolok:
katt ide
Én mint mikulás tegnap 2 ördöggel meg 5 kilo szaloncukorral :)
off vége -
#15229 az árnyék a függönyön valós :) amúgy a képen alig látszott a lábuk, mert a szoknyájuk alá húzták (értsd: ugrás közben lett fotózva), de így jobban néz ki :)