PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
hajnali 3kor, ez betett 😊 köszönöm goblin <#worship>

u dont have to listen anybody else but me

KILLER2
<#banplz><#banplz><#banplz>

Töltsük le az internetet!

gazgoblin
P aintban
S em tudom
m egcsinálni
u gye segitesz
n ekem
k öszi!
á mbrózsa nyugi
k érlek

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

KILLER2
Mostmár megoldottam, de akkor is kíváncsi lennék, hogy erre nincs valami megoldás? Meg azért köszi.

VRSDM
na ma jófej leszek😊

embrózsa - nyugivan -.-
killer - ha ugy nem megy légyél kreatív, vonalzóból behúzod a segédvonalakat, azok találkozási pontjához húzol egy téglalap alapú kijelölést majd inverzálod... 😊

az meg hogy évente egyszer valaki kér itt valamit, hát ha ne legyen már baj, na meg hogy berakott egy tutorképet, egyszer kétszer belefér, majd ha 10-ediket rakja és májerkedik vele, leállítom, hmm ? 😊

KILLER2
Sürgõsen kéne egy gyors segítség. Nem hiszem el, hogy ilyenen akadtam fenn, de egyszerûen nem tudom, hogy hol tudom azt magadni, hogy ha kijelülésre nyomatok egy border-t és kitöltöm, akkor ne legyen elhalványulós a széle.

dzsuvajoe
jameg: "h mersz igy beszelni velem te szemtelen? Minyá besírok es megyek a mamihoz, mert az én apukám ugyi erõsebb"

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
öcsééémá, mibe megy át ez a topik?: "Átszineznéd nekem ezt meg azt mert paitben nem vagyok képes katintani 2 kurva gombra", "Retusáld ki lécci a csajom, mer randa" "Csináltam egy képet tutor alapján, most ako télleg isten vagyok?". "H merté hozzányulni a képemhez??? Nem szkad le apofád tolvaj?"...... rendes képet meg nem lehet latni... <#falbav><#falbav><#falbav>

KILLER2
Gyors segítség kéne. Szkenneltem egy képet és a drága scanner ilyen fosos színcuccokat (nem bírom megmagyarázni) csinált rajta (leginkább a sharpen tool hatásához hasonlít. Kérdés, hogy hogyan tudom ezt eltüntetni róla? VAgy valami tudtor vagy olyasmil, hogy hogyan tudok jó minõségben fotót scannelni. Köszi.

Köszi szépen, igy jó<#eljen>

Shiwo

javaslom, hogy mentsétek le innen, mert 1 idõ után törlõdik...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

VRSDM
kérhetem picit nagyobba? az alapkép is apró volt 😄 hát még ez ;]

kösz,de nem lett kicsit kisebb mint a képen?
Ha lehetne olyan méretbe csináld meg légyszi

Benc16

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Hello
kép
valaki megcsinálná a képen h az alakok fehérek legyenek a háttér pedig fekete?
elõre is kösz

igenis, mester!

++

dzsuvajoe
Kicsit?😊 Nagy mint atom mer széles feje van az alatta lévõnek😊

a fehér pólós csajnak kicsit nagy a feje

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Rockynhooo
többet ps-el mint oltással

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robos
"szóval mostmá' sátáp" <--- no comment <#wow1> <#ejnye1>
Azért mert te vagy a hg-ja ennek a topiknak, nem jelenti azt is, h bármilyen hangnemet megüthetsz másokkal!

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

VRSDM
ROTFL

na itt zárjuk is le a témát 😄

gazgoblin
te szemét tolvaj hol a credit a háttérmunkámról? <#mf1><#bee1><#integet2>

gazgoblin
ejj mi a flém....

Bocsánat de én csak a hátteret cseréltem le és igazad van oda kellett volna írnom.... (Nem szoktam más munkáját ellopni én nem az a fajta Magyar vagyok és szvsz nem ez a szokás itt ) szóval bocsi ha belerondítottam valamibe nem ez volt a cél hanem hogy a horror nénit kiszedjem onnan.<#wow3>

itt most kb csak annyi a problem hogy nem jöttem fel azóta fórumra mert ha látom az elsõ "elmarasztaló" postot vagy akár csak vrsdm "magasztaló" hozzászólását tuti leesik hogy nem enyim a full credit a képért...(mármint leesik hogy nem irtam oda)

Mégegyszer bocs <#law>

Goblin

VRSDM
jó akkor ennek vége, intézzed el vele pm-be, tudod itt nem a májerkodás a lényeg, hanem hogy szép-minõségi eredményes munkák legyenek, képzeld ha contest van ami a "versengésrõl" szól, akkor nem egyszer valaki kivágta a részletes objektumot és berakta a közösbe hogy a többieknek ezzel is segítse a munkáját, és hidd el hogy goblin tud retusálni, csak lehet hogy gyereke van, meg családja, és nem volt rá x ideje...
szóval nyugi. és ne legyen több post ilyet témában. intézkedj pm.be
irigyi kutya -.-

/ja és inkább örülnöd kéne és megköszönnöd hogy a tiedet vette alapul, ez azért egy minõsig rosta, hogy találta a tiedet olyan jónak hogy azt használja fel a mégjobbá tételhez ... de látom te nem tudod az ilyet értékelni 😄

/ha engem felhívna a dreamworks hogy ellopták egy ps-ben rajzolt textúrámat a shrek 4 készítéséhez, kinyalnám a seggüket, és mennék oda dolgozni, nem pedig pereskednék hogy hogy képzelték ezt... (indokolatlanul hiszen nem jogvédettek a képeink :S szóval mostmá' sátáp

dzsuvajoe
jajmááán "e" túl vagyon spirázva...

robos
Jaboccs! Nem tudtam, h itt ez a szokás! Remélem csak 1-2 ember van ilyen, és nem ez az alap itt, h lenyúlják más munkáját. Ha annyira nagy PS guru a delikvens akkor igenis vegye a fáradtságot és csinálja meg saját maga, ne a másét nyúlja le <#boxer>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

VRSDM
amíg nincs ott kis R betü a sarokban meg vízjel meg licence meg kutyafasza addig azt csinál a képeddel amit akar, te nem tehetsz semmit, köf

dzsuvajoe
Na jó van akkor már csinálok én is, ennél szebbet úgyse találsz róluk XD

dzsuvajoe
most mé rontod el a mi szorakozásunkat?

robos
Ha kérhetném, máskor vedd a fáradtságot és retusáld ki magad a képet, majd azt használd fel saját célra, thx! <#gonosz2>

VRSDM
a szobor szélére ahol rávágtad vitkor arcát, nagyon éles...
de az egész szobor szélére tegyél egy kis feathert / blurt

Benc16
grat. 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

ja, onnan, a széleinél? minek a szélére gondolsz?
igen a szemöldök + hasonló dolgokat majd megpróbálom kiügyeskedni, meg a haj is igaz, nem V-iktoros, de hát ilyen volt...én se ismerem föl...

++

uh nagyon ügyes ty 😊 dévé is teccett még

VRSDM
az eddigi legjobb csajos work ;]

gazgoblin
jaj de jó nincs néni....

VRSDM
hát én nem ismertem fel orbánt, /lehet a haja miatt/
alapbetõen nem rossz, a széleinél gázos,
worth1000.com os tutor alapján csináltad?
/ nézd meg az alap képet a szoborrol, és elõjönnek a hibák-szemek-szemöldök stb.

erre várok véleményeket,mit javítsak, az elsõ ilyen szoborkészítésem, a sötét árnyákokat mág desature-oznom kell, a szemet is vhogy megoldani, de annyira nem rossz nem? ja, meg itt a source

++

gazgoblin
<#eljen>

csak a néni még mindig horror

gazgoblin
jojazárnyék (is)

VRSDM
a click-elõs tábornak némi buzdítás a részemrõl...

téééényleg!! hogy ezt eddig hogy nem vettem észre

++

robos
ITT az én verzióm a képedre..... <#wave>

dzsuvajoe
A néni szebb mint a lányok <#nyes>

VRSDM
ottvan egy ikon lennt hogy " szmájlik" 😄
goblin, most is hozod a formád ;] így tovább

hát ez nagyon nagy!!!! 😊)))))))
de valaki árulja már el hogy lehet smile fejeket detenni itt az esgén?

++

gazgoblin
<#crazya>

gazgoblin
oopsz nekem a néni horrorisztikus ott a háttérben...
<#wow3>

oké, igy már tiszta, bocs az akadékoskodásért 😊
itt egy (rém)álmom, bocs az ilyen szimpla fejcserés 10perces képeimér, de még PS-rookie vagyok, de majd azért megpróbálok összehozni valami komolyabb "munkát" is a közeljövõbe

++

Hasonlít kösz 😊
Többiekét is bevárom még