PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem azért mert, most leírom, Escape From The Monkey Island, vagy??????????????????
++
a majmosra a megfejtés a 10004es, igaz? 😊))))))))
++
amúgy a #10007-ben leesett már, hogy mit keres ott a majom meg a gomb ? 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
/aki meg csak tékelni jár be, törlésre kerül 😊
u dont have to listen anybody else but me
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
itt a még nem feketített változat:

++
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
csak szerintem hiányzik róla valami, ami elõl menekül az ember 😮 😞 most nézem, hogy azt lehagytam..
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Csak annyit kértem, hogy valaki mondja vagy mutassa meg mit kell tennem?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
azért nem lehet kiolvasni, mert az õ bannerének a mérete 150x25, azt hitte hogy õ VIP tag... LoL
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
PS 10 -ben, hogy lehet egy animációt mozgó .gif-nek elmenteni.
Korábbi verziókban volt egy "save as optimized....." ebben viszont nem találok ilyet!
köszi a segítséget!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Canomizad v mi neved, (nem lehet elovlasni) meg télleg lassics kicsit.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
ha igen szvsz nem gond ^^

valami miatt ráégettem a háttérre, aztán tel csörr, és itthonról el, PS becsuk, változások természetesen mentésre kerültek, innen + nem volt visszavonási lehetõségem 😞 ... max kezdhettem volna elõlrõl 😄
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
a bicós munkákra meg nem írok semmi újat, mint nagyon jó és kész, köszönöm Gaz a jó 5letet. feldobta a topicot emberesen 😄
u dont have to listen anybody else but me

++
++
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

++