PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szõrszálhasogatás ;] az ágak kb. pár centire vannak a felülettõl, és mivel göcsörtös, valahogy közelebb valahol távolabb kéne lennie az árnyéknak szerintem, értsd, ahol a képbe belemegy a fa, közeledve a site, lapjához, ott szinte összeérne, ahol meg kifelé, a monitorból ki, távolodik a fa a site síkjától ott meg mint ahogy van most simán :]
remélem érthetõ voltam, az még dobna egy fain térhatást rá.
de ettõl függetlenül. NAGGYONJÓ :]
u dont have to listen anybody else but me
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
(de rég jártam ebbe a topikban....)<#vigyor2>#vigyor2>
++
Innen származik
Töltsük le az internetet!
maradt a régi modi ami az Ál/Arc c. filmben volt 😄
Arc csere
http://bexter.hu Szép Fényeket!
a többi munka nagyonjó. szumós odavág ;]
Pákós kép tényleg olyan-amilyen, de az ötlet jó.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ez a kép sehogy sem passzol a sourcere, nem is nagyon lehetne megcsinálni normálisan, max ha negyedekkorára kicsinyíted, és vhova a kapus mögé teszed.
Sztem nem lett valami jó

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;