PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
www.flickr.com/sztyui
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
www.flickr.com/sztyui
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
www.flickr.com/sztyui

www.flickr.com/sztyui
a szövegesre meg irj amit gondolsz, minden jólesz sztem, de a csaj fejénél ahol bomlik több bomlást tegyél (overlay blending asszem, vagy hogyvolt a tutorial filmben) szóvla ne legyen ennyire vonalszerû a bomlás.
bexterre visszatérve meg kb. azt tudom mondani amit eddig. (seggetnyal) 😄
u dont have to listen anybody else but me
http://bexter.hu Szép Fényeket!
a felirat háttere(fekete) nem passzol a fa alatti földes rész színe
www.flickr.com/sztyui
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
www.flickr.com/sztyui
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
bbMaister
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
nemtooom :-)
attól függ ki ez a csaj, vagy mit akarsz ezzel a képpel megmutatni
Powerball!!!
Alulra szerintetek mit kéne rakni/ írni?
<#buck>#buck>
++
www.flickr.com/sztyui
(ja, ahogy shadow mondja, görbits rá mindent rendesen, mert az iskolai felirat naygon kilóg...
...nemtudom hova jársz, de ez a pár javítás aztán szerintem lenyomsz mindenkit a sulidba a képeddel<#hehe>#hehe> )
++
www.flickr.com/sztyui
Addig is, hogy örüljön a nép, itt van még egy képem, amit most csináltam:

www.flickr.com/sztyui
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
www.flickr.com/sztyui
megjegyzés: vigyázz arra, hogy ne ismétlõdjön semmi (például az a maszk) ill nem jól ferdül a könyvön a szöveg teljesen)
amúgy tényleg kurvajó
http://www.lohere.net - a MagyarChan

www.flickr.com/sztyui
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.