PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

u dont have to listen anybody else but me
Neha villanjon fel a nevem piciben a sarokban visitor betutipussal, es a sotet fejlecre legyen amtenet es koszike 😄D Jajj eltevesztettuk a topicot, na midnegy ugyis csond van 😄
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nah megyek, nyomok még pár képet wörszre a kopaszokhoz... <#vigyor>#vigyor>
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
😮 tevékenyek 😄
Amugy eszméletlen jó banner + szöveg mögötti háttér 😄 natyon bejövõs <#eljen>#eljen>
DFTBA ಠ_ಠ
felvagna nekem ezt a kepet valaki olyan pici darabokra hogy kirakozhassak vele msnbe? 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Amugy én nem is láttam a csajt, droidika képén dolgoztam, és nem vettem észre hogy van ott vmi 😄

A függõleges viz az egy fejen álló csaj 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
.: mobilize.hu :.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A lap tetején levõ karácsonyfához tudna valaki linket adni? Sehol sem találok normálisat, és ez megfelelne pont 😉 kösz
/on
.: mobilize.hu :.
Thx mégegyszer<#worship>#worship>
www.czekoart.hu
Ti hogy csánáljátok, hogy ne lehessen látni a kivágást, a hajszálakat lehetetlen jelölgetni!
psben van arra lehetõség hogy egy képet hajlitsak?
ugy gondolom ,hogy bármej pontját megfogva nyújtsam ,hajlítsam, hogy illaszkedjen bármilyen térbeli formára.
mert elég mutyizos volt egy képbõl kivágdosni a használható részeket és azokat is darabolni és hajlitgatni meg összedolgozni. Bár a PSben alapból a mutyizás a lényeg😄
www.czekoart.hu